sk0d@ Vloženo 2. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 Info o tom, ako sa zapojit do beta testovania:https://caristaapp.com/p/beta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hury88 Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 Zdravím, včera jsem přes Caristu zkoušel zapnout corner funkci na své Fabii II FL (MR2011) Elegance. Bohužel bez úspěchu. Po zapnutí se na přístrojovce rozsvítila kontrolka "Porucha žárovek" a v Caristě po diagnostice vyskočila chyba (viz. screen). Zkoušel jsem ještě funkci Cruise control a také bez úspěchu. Po hledání na netu jsem někde našel, že je snad potřeba upravit kabeláž a pak by corner funkce měla jít. Takže se bohužel budu muset obejít bez corner funkce. Do úpravy kabelů se nepohrnu. Takže jediné co se mi povedlo upravit byly funkce: Lane-change turn signal auto-flasher count a Gauge needle sweep at startup. A líbilo by se mi kolik litru je potřeba dotankovat, ale to netuším, zda to Fabka umí. Nějak jsem to tam nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumar Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 Ahoj,Na Fabii 2 2013 ambiente jsem dotankovani aktivoval, mám polodot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zicar Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 V 3. 4. 2018 na 1:00, sk0d@ napsal: Info o tom, ako sa zapojit do beta testovania:https://caristaapp.com/p/beta Tak uz se na tom pracuje,tak uvidime.Odeslal jsem dotaz na vsechny ty funkce ale zatim bez bez odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 (editace) @Hury88 F2 ešte mala ináč riešenú elektroniku, neboli rozdelené káble priamo od BCM jednotky k hmlovkám, teda nutná "hardvérová" zmena. viac na http://wirer.sk/f2_corner/ Editováno: 7. Květen 2018, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 7. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2018 Nech sa paci, Carista 3.7 beta-26 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku. P.S. rozsirili ponuku start stop, a rozdelili vynulovanie servisnej prehliadky a vymeny oleja. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupen_cz Vloženo 7. Duben 2018 Sdílet Vloženo 7. Duben 2018 K čemu je dobrá ta nabídka limitů napětí? Když mám vypnutý SS metodou A, ale starší verzí Caristy. Ta jaký mám nastaven limit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 7. Duben 2018 Sdílet Vloženo 7. Duben 2018 Taky by mě zajímalo, který je teda ten jediný a správný způsob vypnuti S&S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 8. Duben 2018 Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 Asi to je u každého auta jiné, třeba otestovat. Já tam mám stále jenom možnost Enable nebo Disable. Ale u vynulování servisních intervalů se mi ta nabídka rozšířila tak jak je na screenu od sk0d@. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hury88 Vloženo 9. Duben 2018 Sdílet Vloženo 9. Duben 2018 @wirer děkuji za odkaz. Nicméně se do toho stejně sám pouštět nebudu. Uvidím, zda se mezi známými najde někdo, kdo se autům věnuje více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodoB Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Tak jsem včera po úspěšné instalaci Caristy 3.7 beta 24 na Samsung Galaxy Nexus (Android 4.3) zkusil nakódovat funkci Corner na své Fabii 3 1,2 TSI Stylea a všechno proběhlo hladce a bez problémů.... Palec nahoru.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zodiaque1 Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Zdravíčko, lze pomocí caristy přenastavit zadní světla na led- aby to nepsalo hlášku o vadné žárovce např u SPZ?? A lze při denním svícení zapnout i zadní světla? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Ono je to u kazdeho auta jine, musis vyzkouset, co ti to nabidne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Duben 2018 Sdílet Vloženo 12. Duben 2018 pri F3 to nič podobné neponuklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 13. Duben 2018 Sdílet Vloženo 13. Duben 2018 Nové možnosti nastavení klimatizace/topení v aktuální verzi - 28. Zobrazení síly ventilátoru v režimu AUTO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zodiaque1 Vloženo 13. Duben 2018 Sdílet Vloženo 13. Duben 2018 Aha mno musím to projít, mám tam např na výběr přidat ukazatel teploty oleje ale zapnout mi to nejde viz foto Jo mám Octavii 3, 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 14. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2018 Nech sa paci, Carista 3.7 beta-27 aj 28 su TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku. P.S. takyto changelog na mna vyskocil. Ako vidite, nic podrobne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostav70 Vloženo 16. Duben 2018 Sdílet Vloženo 16. Duben 2018 Tak mám yetinu 2014 se systémem start/stop a už jsem myslel že s poslední beta verzí Caristy půjde tahle kravina vypnout. Ale bohužel to nefunguje, ikdyz nastavím "disabled" auto se tváří že o ničem neví, škoda budu čekat co dál.. Možná s další verzí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 Jo stale nejde SSS vypnout (Yeti MR2017), jsem se předtím unahlil, kdyz jsem psal, ze to jde. Ale posilam mu u kazde nove beta verze report, tak snad to zkousi zprovoznit dal. Momentalne kdyz dam SSS disabled, tak nefunguje ventilator topeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostav70 Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 před 6 hodinami, osobne napsal: Jo stale nejde SSS vypnout (Yeti MR2017), jsem se předtím unahlil, kdyz jsem psal, ze to jde. Ale posilam mu u kazde nove beta verze report, tak snad to zkousi zprovoznit dal. Momentalne kdyz dam SSS disabled, tak nefunguje ventilator topeni. Jo přesně. Nejde ventilátor a rádio, ráno mě to vylekalo a hledal jsem chybu v pojistkach... (Radio je z číny, 2din.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 Me radio slo, mam Skoda Blues. Napis mu take report pres zlute tlacitko, cim vic reakci, tim lepe. Uvadej pri tom vyrobce a typ vozidla, modelovy rok a cislo beta verze aplikace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamb11 Vloženo 20. Duben 2018 Sdílet Vloženo 20. Duben 2018 Zdravím, tak jsem na základě vašich rad a hlavně díky přispěvateli sk0d@, aktivoval na mojí OII FL MR2009 Elegance funkci Corner, protočení rafiček budíků, a pár jiných drobností, které byly z výroby vypnuté. Všechno maká jak má, paráda. Díky všem za skvělé rady a nápady. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 21. Duben 2018 Sdílet Vloženo 21. Duben 2018 Mam od vyroby nastaven promenlivy interval vymeny oleje, nyni na me vzdy pred startem blika na displeji upozorneni, ze je treba vymenit olej. Kdyz bych si pres Caristu ted vyresetoval interval vymeny oleje, pozna to pak servis? A nezmeni se mi tim promenlivy interval na pevny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 23. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2018 Nech sa paci, Carista 3.7 beta-29 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvi Vloženo 10. Květen 2018 Sdílet Vloženo 10. Květen 2018 (editace) Ahojte. Podporuje Carista (364 free) Octavia III 2014 2.0TDI CR 110kW (kód CKFC)? Torque aj VAG DPF aj OBD Car detector free a Scanmaster s ním fungujú (na O3 CKFC 2014). Adaptér je ELM327 identifier 100% kompatibilný, motor zapnutý, dvere zavreté. Pri pokuse o spojenie sa to dostane na 25%, pokúša sa to a potom vypíše že adaptér je vadný alebo nekompatibilný. Ale teplotu motora Carista zobrazí. Možno to nepozná typ motora...?? Takže som to skúsil i na inom aute (OCTAVIA 1 RS (motor AUQ)) a adaptér tam funguje so všetkými mojim programami. Okrem Caristu. Robí to isté: meria teplotu motora ale pri diagnostike to po 18% umrie. Takže asi nekamaráti s Caristom. Zvláštne pretože v ELM237 identifieri je všetko OK. Má význam skúšať inú verziu Caristu? Editováno: 13. Květen 2018, autor: kluvi Nové skúšky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.