sk0d@ Vloženo 18. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 [emoji1751] cital si prvy prispevok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 19. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2019 Peknu nedelu vsem. Udajne odomknuta 3.8.4 https://uloz.to/!1vIf8VnJXI9h/bndjjhjjehjxhxbxvjzjbshsnzhjs-zip Whats New: New in v3.8: - Advanced diagnostics for Nissan & Infiniti - Support OBDLink MX + 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMPER1 Vloženo 21. Květen 2019 Sdílet Vloženo 21. Květen 2019 Ahoj, mám dotaz, chci si změnit z 3 na 5 blik a když udělám reset světel, aby se ta změna provedla, co všechno se změní. Mám obavy aby se mi nevymazali ostatní funkce. Děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 21. Květen 2019 Sdílet Vloženo 21. Květen 2019 Nic se ti nevymaže. Sám jsem si měnil trojblik na čtyř a v pohodě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMPER1 Vloženo 21. Květen 2019 Sdílet Vloženo 21. Květen 2019 Dík, hned jsem klidnější, zítra to zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spravcanetu Vloženo 21. Květen 2019 Sdílet Vloženo 21. Květen 2019 Ahoj, mám dotaz, chci si změnit z 3 na 5 blik a když udělám reset světel, aby se ta změna provedla, co všechno se změní. Mám obavy aby se mi nevymazali ostatní funkce. Děkuji za radu Kde sa robi reset svetiel? Odoslané z MI 8 Pro pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 21. Květen 2019 Sdílet Vloženo 21. Květen 2019 Car - Tovární nastavení - světla a směrovky (??). Nevím přesně název posledního. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMPER1 Vloženo 22. Květen 2019 Sdílet Vloženo 22. Květen 2019 Car - Tovární nastavení - světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genrot1 Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 ahoj nazdar...dneska mi prisla mudra krabicka hned som skusal menit nieco....zaujima ma nedokaze program nastavit aby sa automaticky pri zamknuti auta sklopili zrkadla? je to take nepohodlne drzat tlacitko.. dalej ma zaujima vysvetlenie a nastaveni: electronic diferencial lock tsc tpms lower rear spoiler auto lock trunk multi funcion display superb 2 po face.. dakujem za pomoc.. ps prelozit si to viem aj sam cez translatora ale niekedy fakt neviem co to znamena napriklad ten spoiler aelbo trunk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 25. Květen 2019 Sdílet Vloženo 25. Květen 2019 Auto lock trunk by melo byt tohle: zamkne kufr po rozjezdu, kdyz budes stat na semaforu, nikdo ti ho neotevre. Zamek kufru se odemkne az po otevreni dveri ridice nebo spolujezdce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Květen 2019 Sdílet Vloženo 25. Květen 2019 to by ovšem mělo být nastaveno už výroby 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 29. Květen 2019 Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 Nová oficiální verze,zatím neodemčená,potřeba použít LP. Carista_3.9_with.lucky.patcher.apk 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 29. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2019 Zaujimava infoska od konkurencie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spravcanetu Vloženo 30. Květen 2019 Sdílet Vloženo 30. Květen 2019 Cize s obdeleven pojdu aj sunky z aliexpresu? Len este treba zohnat free kredity na odomykanie. Odoslané z MI 8 Pro pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 31. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2019 Ak sa to nezmenilo, ich appka vyzaduje ich origo adapter. Ja som to len napisal ako zaujimavost, lebo dokodovanie bolo v koncerne tabu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 1. Červen 2019 Sdílet Vloženo 1. Červen 2019 Další verze, pro Ty co mají zájem,nevyzkoušeno! @phone2222 je to zadarmo a některé verze bohužel nefungují, všechny nezkouším. Carista_3.9.1.apk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phone2222 Vloženo 1. Červen 2019 Sdílet Vloženo 1. Červen 2019 (editace) 3.9 ani 3.9.1 nie je mozne nainstalovat. Editováno: 1. Červen 2019, autor: phone2222 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 2. Červen 2019 Sdílet Vloženo 2. Červen 2019 (editace) Poslední která funguje je 3.9 beta3 , už je i verze 4.0 beta1 , ale zatím nejde stáhnout. Carista.ver.3.9.beta-3.build.390003.apk Editováno: 2. Červen 2019, autor: cilda1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Janyška Vloženo 12. Červen 2019 Sdílet Vloženo 12. Červen 2019 Čau má někdo k dispozici Carista_v3.9.3 měl jsem 7deni odemčenou. Na Fabii III combi style 6.2016 toho nabízí k kódování hodně zatím jsem skoušel : Auto start/stop system. Ok Power steering default mode. Ok fuel tank capacity calibration. Ok Hill hold assist. Ok Lap timer Ok Battery charge display ok Gauce needle sweep at startup. Ok. Beep when locking/unlocking doors ok Atd... Chtel jsem zkusit další ale skončila 7 denní a přes lucky patcher mi to nějak nejde odemknout Zkoušeno přes více verzi ale neúspěšně. Mobil: HONOR 8Pro 9pie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 12. Červen 2019 Sdílet Vloženo 12. Červen 2019 @Milan Janyška o příspěvek víš máš odkaz a je tam i foto jak jsem jí nainstaloval přes LP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 Včera nakódováno, nicméně rozdíl jsem nepostřehl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 A funguje to správně? U Fábie byla série kde byl špatný SW a ani z výroby to nefungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Janyška Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 V 12. 6. 2019 na 19:05, cilda1 napsal: @Milan Janyška o příspěvek víš máš odkaz a je tam i foto jak jsem jí nainstaloval přes LP. Děkuji za radu úspěšně se podařilo odemknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 A funguje to správně? To netuším, ale jak jsem psal, rozdíl nepozoruji :-)). Mám tedy OIII FL 02/17. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 16. Červen 2019 Sdílet Vloženo 16. Červen 2019 (editace) Verze 3.9.1 bez LP, odemčená. Carista.v.3.9.1.b.391099.crk.Support.apk Editováno: 16. Červen 2019, autor: cilda1 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.