Červenec 3, 20196 r Tak jsem to zkusil na druhém telefonu a při pokusu o uložení mi to vypisuje tuto chybu. Nevíte co s tím?
Červenec 3, 20196 r @lubomir.kozak Tohle se tady už řešilo, odinstaluj předešlé verze, nainstaluj LP a aktualizuj záplaty a podle obrázku, tipuji že jsi nepostupoval podle návodu LP pro první spuštění a nastavení , návod, i když starší je na první straně od @sk0d@ ,vše tam popisuje , prostě musíš aktivací přes LP obejít placení v aplikaci. Pro první aktivaci Caristy přes LP použij klidně i ofiko verzi z obchodu. Upraveno Červenec 3, 20196 r od cilda1
Červenec 3, 20196 r Ahoj, pouzil som najnovsi LP + Caristu z linku ale nedari sa mi to cracknut. Nie som android user tak mozno nieco prehliadam. Diky moc.
Červenec 3, 20196 r Použil jsi tu neodemčenou?Na stránce 48 je video návod. Upraveno Červenec 3, 20196 r od cilda1
Červenec 3, 20196 r Ahoj zkoušel jsem carista 4.0 beta5 a je odemčená Dnes jsem aktivoval zatím XDS vyskočila mi chyba tlaku v pneumatikách po opětovném nastartování zmizela tak asi aktivní to uvidíme během jízdy Přidávám screenshot nabídky kódování Fabia III 2016
Červenec 3, 20196 r Tak nakonec se mi podařila rozchodit verze 4 beta 5 a to že jsem ji spustil přes LP a po kliknutí na tlačítko uložit změnu vyskočí tabulka s cenou aplikace a když kliknu na tu cenu tak vyskočí z LP tabulka s obejitím platby.. Upraveno Červenec 3, 20196 r od lubomir.kozak
Červenec 4, 20196 r Tak dnes testováno XDS a funguje dobře jde to poznat stačí svižnější průjezd zatáček popř. kruhač Electronic differential lock (step 2 of 2) Enetable Expanded electronic differential lock strength (XDS) normal Carista_v4.0.5 Upraveno Červenec 4, 20196 r od Milan Janyška
Červenec 4, 20196 r tak pokud se dívám na nick @Milan Janyška tak bych řekl že je to F III, proto jsem reagoval na jeho laborování s XDS
Červenec 4, 20196 r To spíš bych řekl u OIII a SIII že XDS bude standart nebo možná až verze FIII monte carlo. Ale když to jde aktivovat tak je to jedině plus ne
Červenec 4, 20196 r Fabie III má XDS v základu pro všechny verze od počátku výroby. Jen Carista tvrdí že není aktivní (což je chyba Caristy).
Červenec 4, 20196 r přesně tak, zrovna tak se tváří Carista v případě panického brždění, tváří se že je vyplé a přitom je nastaveno již z fabriky
Červenec 4, 20196 r Vám se také zobrazuje když se carista připojuje k nastavení kódování, nebo změně nastavení některých funkci tak to píše front assist nedostupný
Červenec 4, 20196 r Na ten lucky patcher co tu modujete musim mat root? Odoslané z MI 8 Pro pomocou Tapatalku
Červenec 4, 20196 r Na Lucky Patcher Root není potřeba na první stránce je popsaná instalace a odemknutí aplikace. Já jsem použil verzi 8.1.3 Upraveno Červenec 4, 20196 r od Milan Janyška
Červenec 4, 20196 r Tak preco pouzivate tu ktoru treba odomknut cez LP a nie rovno tu odomknutu? Odoslané z MI 8 Pro pomocou Tapatalku
Červenec 9, 20196 r Zdravím, pokaždé když dám v cariste "customize" mi to píše ze moje vozidlo není podporováno (viz foto) Zkusil jsem více verzí caristy a nic. Nevím někdo co s tím? Octavia 1, 2001 Upraveno Červenec 9, 20196 r od namenotfound74
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.