Redfish Vloženo 2. Červen 2023 Sdílet Vloženo 2. Červen 2023 ok, zkusím znovu s odinstalovanim stare verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 30. Červen 2023 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2023 (editace) Carista 8.0 PRO ✌️ LINK Editováno: 30. Červen 2023, autor: sk0d@ 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 2. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2023 Carista Pro 8.0 New in v8.0: - Carista account registration - Customizations for certain BMW F models - Video in Motion for certain BMW F models - Battery Registration service tool update for BMW F models - Trouble code (DTC) descriptions in various languages - Service tools for various VW Group cars - TPMS Relearn service tool for certain Nissan models Carista Pro 8.0..apk 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 24. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2023 Nemáte někdo prosím odkaz na aliexpress na funkční ELM327 do OBD pro Caristu? Objednal jsem si a bohužel nepodporuje jeden protokol a tudíž Carista nezapíše kódování. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandis Vloženo 26. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2023 sem to sice nepatří a odkaz není na ali, ale já ho mám a je 100 pro funkční. Důležitá je verze čipu, musí být 1,5 https://www.sunnysoft.cz/zbozi/167PCI-068/automobilova-diagnosticka-jednotka-pro-obd-ii-s-bluetooth-ekv-elm-327-pro-android-cz-sw-zdarma.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 5. Září 2023 Sdílet Vloženo 5. Září 2023 Carista Pro 8.0.2 New in v8.0.2: - Bug fixes and performance optimizations Carista Pro 8.0.2.apk 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 20. Září 2023 Sdílet Vloženo 20. Září 2023 Zkoušel někdo caristu na kamika? Nic mi nejde aktivovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 20. Září 2023 Sdílet Vloženo 20. Září 2023 21 minut temu, Woody napisał(a): Zkoušel někdo caristu na kamika? Nic mi nejde aktivovat. Jaký je rok kamika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Září 2023 Sdílet Vloženo 21. Září 2023 OBDEleven napriklad potrebuje zatiahnutu rucnu a otvorenu prednu kapotu. Inac nedovoli nic menit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Září 2023 Sdílet Vloženo 24. Září 2023 V 20. 9. 2023 na 20:45, Langusta 2018 napsal: Jaký je rok kamika? 2023. Ale už jsem na to přišel, musí být otevřena kapota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 24. Září 2023 Sdílet Vloženo 24. Září 2023 49 minut temu, Woody napisał(a): 2023. Ale už jsem na to přišel, musí být otevřena kapota. OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro87 Vloženo 8. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2023 Caute! Da sa vymena baterie na iny typ nahodit do riadiacej jednotky cez aplikaciu carista alebo car scanner? Nie jet o velky risk? ma niekto skusenosti? Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 11. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 Dá, bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukysszczsk Vloženo 13. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2023 Ahoj, mohl by mi někdo prosím poradit? Projížděl jsem všechny možné stránky a četl všech 105 stránek tohohle tématu, ale nic jsem nenašel. Mám S II před FL liftback/limo, r.v. 2012: 2.0TDi 103kW CFFB. Koupil jsem si tento ( — https://m.alza.cz/mobilly-obd-ii-bt-d4624328.htm — ) OBDII ELM327 adaptér z Alzy. V aplikaci ELM327 identifier jsem si potom overil jeho verzi, je to v1.5, o které se tu píše, ze je správná, viz. screen v příloze. Staženou a cracklou, a tady řešenou, aplikaci Carista s nejnovější verzi (zkoušel jsem i starší verze), se snažím po připojení k modulu ELM připojit i k vozidlu/jednotce vozidla. Proces po chvíli připojování vyhodí chybu, ze se k autu nedalo připojit. Zkousel jsem potom jinou aplikaci Car Scanner ELM OBDII, ta se úplně v pohodě připojí i k vozidlu a normálně mi měří a ukazuje všechny možné údaje. Jediným problémem je ze po snaze nějakého kódování vždy vyhodí chybu klonu ELM nebo něco takového. Zkoušel jsem snad všechny profily pro motor vozu, ale bohužel. OBDeleven VAG appka se nepřipojila vůbec k modulu (myslel jsem si ze to nepujde, ale v jiném tématu psali ze by měla fungovat i na jiných ELM modelech než na jejich Eleven origo). Tortue PRO, Carly, EOBD Facile, Car Doc, atp. funguji bez problému, všechno opět ukazou. Nevíte co s tím? Seru se tu s tím už jakou dobu, zkouším různá nastavení a asi mi jako posedni možnost přijde jako problém toho modulu, i přes to ze tu verzi 1.5 ukazuje 😔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 14. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2023 10 godzin temu, Lukysszczsk napisał(a): Ahoj, mohl by mi někdo prosím poradit? Projížděl jsem všechny možné stránky a četl všech 105 stránek tohohle tématu, ale nic jsem nenašel. Mám S II před FL liftback/limo, r.v. 2012: 2.0TDi 103kW CFFB. Koupil jsem si tento ( — https://m.alza.cz/mobilly-obd-ii-bt-d4624328.htm — ) OBDII ELM327 adaptér z Alzy. V aplikaci ELM327 identifier jsem si potom overil jeho verzi, je to v1.5, o které se tu píše, ze je správná, viz. screen v příloze. Staženou a cracklou, a tady řešenou, aplikaci Carista s nejnovější verzi (zkoušel jsem i starší verze), se snažím po připojení k modulu ELM připojit i k vozidlu/jednotce vozidla. Proces po chvíli připojování vyhodí chybu, ze se k autu nedalo připojit. Zkousel jsem potom jinou aplikaci Car Scanner ELM OBDII, ta se úplně v pohodě připojí i k vozidlu a normálně mi měří a ukazuje všechny možné údaje. Jediným problémem je ze po snaze nějakého kódování vždy vyhodí chybu klonu ELM nebo něco takového. Zkoušel jsem snad všechny profily pro motor vozu, ale bohužel. OBDeleven VAG appka se nepřipojila vůbec k modulu (myslel jsem si ze to nepujde, ale v jiném tématu psali ze by měla fungovat i na jiných ELM modelech než na jejich Eleven origo). Tortue PRO, Carly, EOBD Facile, Car Doc, atp. funguji bez problému, všechno opět ukazou. Nevíte co s tím? Seru se tu s tím už jakou dobu, zkouším různá nastavení a asi mi jako posedni možnost přijde jako problém toho modulu, i přes to ze tu verzi 1.5 ukazuje 😔 Dobrý den, nainstalujte si Carista Pro 7.2 beta 2 (strona nr. 103) nepraskne, mělo by to fungovat, v případě problémů si při připojování zapněte internet v telefonu, poté se můžete připojit i bez internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukysszczsk Vloženo 15. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2023 V 14. 10. 2023 na 10:47, Langusta 2018 napsal: Dobrý den, nainstalujte si Carista Pro 7.2 beta 2 (strona nr. 103) nepraskne, mělo by to fungovat, v případě problémů si při připojování zapněte internet v telefonu, poté se můžete připojit i bez internetu. Stále nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom75 Vloženo 29. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2023 Je výše doporučovaná verze Carista Pro 7.2 beta 2 dobrá verze? Chci konfigurovat Octavia Scout z toho měsíce. Instaluje se to stále přes Lucky Patcher 6.3.5. a podle návodu z první strany, tak jako před lety? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 29. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2023 15 minut temu, Tom75 napisał(a): Je výše doporučovaná verze Carista Pro 7.2 beta 2 dobrá verze? Chci konfigurovat Octavia Scout z toho měsíce. Instaluje se to stále přes Lucky Patcher 6.3.5. a podle návodu z první strany, tak jako před lety? Díky. Pro 7.2 beta 2 nainstalujete a používáte, není potřeba žádný patcher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarojetu Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 Mam uplne stejny problem jako pise @Lukysszczsk vyse. Zkousel jsem ruzne starsi verze 7.2Beta2 take s i bez internetu. Stejny modul z Alzy a Carista to proste nespoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 Tomuto tématu jsem se již věnoval a jsou dvě možnosti: telefon s Androidem 9-10 nebo změna OBDelm iCar (Vgate) a následně lze připojit telefon s Androidem 11-13... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarojetu Vloženo 9. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2023 (editace) Ja svoje testy delam s Androidem 10, modul z Alzy, Carista 7.2 Beta2 (a dalsi verze vcetne te posleni a ruzne starsi kusy) -> Carista se nepripoji... Edit: Nemohl by byt problem v tom, ze to zkousim na Superb / Kodiaq 2023 - viz SFD SFD – Diagnostická ochrana vozidel koncernu VAG – autodiagnostik.cz ? Editováno: 9. Listopad 2023, autor: jarojetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2023 Klucí, mám problém. Nějak se mi podařilo vypnout osvětlení tlačítek na okna, osvětlení klik a osvětlení ovladače světel. Nevíte náhodou kde to znova zapnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anryl Vloženo 25. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2023 Čau lidi , adaptér z Alzy bílý jsem vrátil je to fake , taky z Mall totéž fake , z AliExpress dnes dorazil https://a.aliexpress.com/_mPxrmHE A vše funguje AliExpress Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 11. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2023 (editace) mám tenhle adaptér. svítí ale bluetooth ho nenajde. Starý telefon s tím komunikoval ale tam už asi nerozjedu nejnovější caristu na iphone ani redmi note 8T - bluetooth se nechyta https://www.alza.cz/mobilly-obd-ii-bt-d4624328.htm Nemá někdo tip co bych dělal špatně ? Případně někdo v Praze kdo by mi deaktivoval ostřik světel :)) edit: tak jsem koupil ještě ten z Alzy a sice ho některý telefon najde ale v carista se nepřipojí. Budu vracet někdo zaručený kus ? Editováno: 13. Prosinec 2023, autor: shotik Doplneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makysk Vloženo 17. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2023 (editace) Zdravím. Potrebujem poradiť. Čo všetko zapnúť u nastavenia corner? Jedná sa F III. Predpokladám, že postupne uložiť zmeny ľavého a pravého hmlového svetla a potom spustiť aktiváciu, či? Tu aktiváciu urobím otočením volantu do jednej strany a zapnem smerovku? A ešte jedna otázka. Tie rýchlostné limity nechať tak, alebo máte iné odporúčanie? Ď. EDIT: Dnes som sa s tým trochu hral. Stačilo postupne uložiť zmeny (ON) ľavého a pravého hmlového svetla. Limity som nechal pôvodné. Editováno: 19. Prosinec 2023, autor: makysk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.