Únor 1, 20187 r Autor Skus odinstalovat Lucky Patcher aj Caristu, otvor si PDF a postupuj presne podla neho. Upraveno Únor 1, 20187 r od sk0d@
Únor 1, 20187 r to sk0d@: Tenhle postup jsem taky zkousel po tom, co jsem jednou instalaci podelal...A bohuzel nefunguje, musi to byt zapsany nekde hluboko v OS, protoze jsem to zkousel asi 5x a nic. Od te doby pouzivam Caristu v jinem telefonu. Tam naopak staci vzdy odinstalovat starou verzi a jen nainstalovat novou verzi. Neni nutno ani aktivovat, proste jen instaluji novou verzi a ta je automaticky aktivovana...
Únor 1, 20187 r Autor Ano, na strane 14 navodu som uviedol aby ste zaskrtli "save purchase for restore", to znamena ze "Lucky Patcher" si zapamata emulaciu platby, a preto pri nainstalovani novsej verzie uz nemusite robit nic. Ak niekto urobil chybu pocas crackovania: 1. postup cislo 1 - moze vymazat vsetky emulacie vsetkych platieb -> treba otvorit "Lucky Patcher", dole je "Toolbox" a tam treba kliknut na "Remove all saved purchases" 2. postup cislo 2 - vymzanie poskodenych dat aplikacie "Lucky Patcher" v nastaveniach telefonu https://www.mojandroid.sk/navod-android-aplikacie-oprava-chyba/ 3. postup cislo 3 - uplna odinstalacia "Lucky Patcher" aj "Carista" Po kazdom z tychto postupov treba znova spravit kroky popisane v PDF Upraveno Únor 1, 20187 r od sk0d@
Únor 1, 20187 r můj postup po zvorání první platby jak jsem to rozchodil na po destáté: nemám root... vymazal jsem jak caristu tak lucky patcher. Mám oboje z uložto, tak jak je odkaz v úvodu tohoto tématu, mám to stahlé v mobilu.Nainstaloval jsem Caristu, nespouštěl. Nainstaloval jsem Lakypečr a postupoval z paměti(už dobře) přesně podle návodu. Připojil jsem se aplikací Carista do auta - na položku customize a jakmile jsem měnil ztrojbliku na dvojblik , dal uložit(vybíhá okno k zaplacení)-zapnul jsem data a dál jel dle pokynů. Další věc je ta, že si musim přeložit některý věci. I když toho moc nastavit navíc nejde, jsou to kravinky které potěší, nejhlavnější je servis a chyby. Nastavil jsem si též dotankování díky. Upraveno Únor 1, 20187 r od elvis78
Únor 1, 20187 r Jak se prosím v caristo aktivuje asistent rozjezdu do kopce? Mám Rapid výroba 11/17. SS jsem si vypnul metodou A, ale nemůžu přijít kde se zapíná asistent rozjezdu. Díky
Únor 1, 20187 r před 4 minutami, maxnuke napsal: Jak se prosím v caristo aktivuje asistent rozjezdu do kopce? Mám Rapid výroba 11/17. SS jsem si vypnul metodou A, ale nemůžu přijít kde se zapíná asistent rozjezdu. Díky Hill start assist disengagement
Únor 1, 20187 r No tak něco z názvem hill jsem hledal, ale opravdu to tam nemám. Buď výroba 11/17 ještě není podporována. Nebo ABS tuto funkci neumí.
Únor 2, 20187 r Autor Nech sa paci, Carista 3.7 beta-13 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku.
Únor 2, 20187 r Zdarec, neví někdo zda nejaka verze Carista umožňuje nastavit Hill asist u Rapid MR2014 ? Díky.
Únor 2, 20187 r Autor Doteraz som sa so ziadnou nestretol. Davnejsie som riesil s vyvojarom implementaciu ale nepodarilo sa im to. Minule boli u mna dve Rapidky a zapol som to klasicky cez VCDS.
Únor 2, 20187 r Ještě jedna otázka. Zhasnutí parkovacek při zatazení rucni brzdy jde nebo ne? Dik Upraveno Únor 2, 20187 r od xXxTAZxXx
Únor 2, 20187 r Potvrzuji že přes carista nejde aktivovat Hill asistent na Rapidu 11/17. Vývojáři mě přidali do beta a mám možnost testovat verzi 13. Nikde jsem možnost Hill asistent nenašel. Je možné že moje ABS tuto funkci nepodporuje. Nenajde se někdo na Moravě kdo má VCDS a pomohl by mě aktivovat Hill asistent. Děkuji
Únor 3, 20187 r Superb 2 FL Včera nastavené otváranie pano strechy namiesto pôvodného vyklopenia pri podržaní tlačidla na diaľkovom. Nikde som nenašiel ovládanie Start/Stop. A je tam funkcia "Alarm", ktorú som sa ešte neodvážil aktivovať , za ňou ešte nejaké nastavenie sirény- 10 tónov/1 tón. Nevedel som že mám alarm. Nemáte niekto s tým skúsenosť?
Únor 3, 20187 r To bude tím, že koncernový alarm je v podstatě ve všech autech. Aktivní je jen tam kde jsou k němu čidla a houkačka. Jak se bude chovat při absenci těchto prvků je ve hvězdách.
Únor 3, 20187 r před 21 minutami, milanxx napsal: To bude tím, že koncernový alarm je v podstatě ve všech autech. Aktivní je jen tam kde jsou k němu čidla a houkačka. Jak se bude chovat při absenci těchto prvků je ve hvězdách. No bude se chovat tak napul Budou blikat svetla, ale nebude zadny zvuk, aspon u me to tak je na Leonovi ST. Jak to navodit? Necham otevrene okenko, zamknu dalkou a po cca 30 se snazim otevrit auto zevnitr pres otevrene okno. A auto se zacne chovat takhle, blikat ale bez zvuku. https://photos.app.goo.gl/GyBKGnni8Lo2VJVa2 Jsem v BETA programu, takze to resim zrovna s vyvojarem Caristy. Predpokladal jsem, ze zvukovy projev bude vyuzivat normalne klakson, ale asi to nakonec bude jinak, takze myslim, ze s tim asi stejne nic neudela. Proto me taky zrejme nefunguje pipnuti u zamceni/odemceni. Zrejme to bude potrebovat pripojenou tu houkacku, kterou zrejme nemam, kdyz nemam ani cidla na alarm.
Únor 3, 20187 r Tak se mě konečně podařilo rozchodit to otevírání okna u řidiče,F3 2016.Telefon Huawei Mate 10 Pro.Nejnovější Lucky Patcher. Upraveno Únor 3, 20187 r od pan.peta
Únor 3, 20187 r Ahoj sk0d@ prosim ta je niekde na nete zoznam vsetkych poloziek v cariste s podrobnejsim opisom lebo vo fabke zopar veci neni jasne co su napriklad na obrazkoch: left/right inner brake light a kazde ma dve moznosti (step 1 a 2) dalej co je prosim ta 3x ten driving school a preco mam tretie enable a tam som nic nenastavoval a este indirect TPMS co to prosim ta je.. Vopred dakujem za odpoved a chvalim ze sa tu o nas staras zasobenim betakarist PS: a ked pripojim obd-čko do touarega to su estelen moznosti co sa tam da ponastavovat chlape ... preto by sa mi zisiel ten zoznamcek co vlastne carista vie a co je co... plus tiez mi ide na fabke teraz od poslednej verzie bety13 to stahovanie okien staci dat enable vsetky 4 moznosti... cize palec hore
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.