nufacek Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Tak jsem si chvíli hrál s Caristou 3.4 na Rapidovi (MR2017), ale nevím, co se stane, když povolím možnost " Multi-Function Display" když mám Maxidot... Škoda, že mi nejde nastavit kolik dotankovat nebo přetočení ručiček, to jde asi jen na Fabii ?!? Stalo se někomu, že krátce po zapnutí aplikace Torque se přeruší bluetooth a adaptér se odpojí? Pak ho nenačte ani Carista nebo ELM identifier, musím ho vyndat a připojit znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 2. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 Kvoli tomu dotankovaniu a pretoceniu ruciciek, skus tu 3.5beta1 (post nad tebou) V aplikacii Torque mi tiez sem tam vypadne spojenie, ale samo sa to zas spoji. Ked ju uz vypnem, tak zaroven vypnem BT v telefone (nech sa spojenie uplne prerusi) a necham dalsiu aplikaciu nech si ho sama zapne. Vtedy mi to ide bez problemov. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suchy Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 před 2 hodinami, sk0d@ napsal: Kvoli tomu dotankovaniu a pretoceniu ruciciek, skus tu 3.5beta1 (post nad tebou) V aplikacii Torque mi tiez sem tam vypadne spojenie, ale samo sa to zas spoji. Ked ju uz vypnem, tak zaroven vypnem BT v telefone (nech sa spojenie uplne prerusi) a necham dalsiu aplikaciu nech si ho sama zapne. Vtedy mi to ide bez problemov. V cariste 3.5beta1 mi vyhodi len jednu kolonku korner svietenie lave hmlove svetlo nic viac.Ked to potvrdim tak stele svieti lave hmlove svetlo ale nic ine nerobi.V com moze byt chyba fabia 2016 style scout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 2. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 To je otazka na vyvojara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan.peta Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 před 4 hodinami, Suchy napsal: V cariste 3.5beta1 mi vyhodi len jednu kolonku korner svietenie lave hmlove svetlo nic viac.Ked to potvrdim tak stele svieti lave hmlove svetlo ale nic ine nerobi.V com moze byt chyba fabia 2016 style scout Mě to taky tak dělá.Vývojář psal,že pracují napřidání corner lights . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 (editace) Ahoj přidávám screeny co vše mám já Mobil: Z1Compact s 5.1.1 Androidem Adaptér: co tu byl odkaz od skod@ Lucky patcher: 6.3.5 Carista: 3.5beta1 Auto: viz podpis Ještě jsem vše nezkoušel pač některé položky si musím přeložit. Jen co znamená to žluté označení? Editováno: 5. Březen 2017, autor: Ovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 (editace) A ještě to samé, ale auto Fabie Style cca 1-1,5 roku stará Editováno: 5. Březen 2017, autor: Ovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 13. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2017 3.5 beta2, mozete testovat P.S. Ziadny changelog nevidim v mojom Google Play, takze netusim co pridali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 13. Březen 2017 Sdílet Vloženo 13. Březen 2017 před 26 minutami, sk0d@ napsal: 3.5 beta2, mozete testovat P.S. Ziadny changelog nevidim v mojom Google Play, takze netusim co pridali. To se hodí Včera jsem si chtěl něco nahodit a zapoměl vypnout data Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 13. Březen 2017 Sdílet Vloženo 13. Březen 2017 Otestoval jsem tu novou verzi Je tu jedna změna a to první čtyři položky v záložce JINÉ. První položka nevím co přesně znamená(síla posilovače?). Druhá je asistent pro rozjezd do kopce. Třetí elektronická uzávěrka diferenciálu. A čtvrtou opět nevím(síla brzd?). Budu rád když mě ty dvě položky někdo osvětlí. Děkuji. Dále jsem načetl chyby a potřeboval bych zjistit hlavně chybu motoru(před půlrokem mě to jednou spadlo do nouzáku, ale od té doby nic) a pak co je přesně chyba DISK WASHER PUMP. Ostatní vím denní(led), SPZ(led), parkovačka občas blbne(špatný kontakt), telefon je asi to že jednou při párování tel. se to celé zaseklo(Maxi) a začalo fungovat až ráno. Samozřejmě že když na chybu kliknu začne se to připojovat na net ale data mám kvůli craku vypnutá. A ještě jedno je tam položka "Display gear shift suggestions(economy) → návrhy na zařazení rychlost", kterou mám disabled a když jsem jí zkusil dát enabled naspalo to něco ve smyslu "Máme potíže při komunikaci s vozidlem. Nahlaste tento problém pomocí tlačítka níže, takže můžeme zlepšit naši podporu pro tento make/model". U jiné položky co jsem zkoušel to neudělalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Březen 2017 Sdílet Vloženo 13. Březen 2017 před 7 minutami, Ovce napsal: ... a pak co je přesně chyba DISK WASHER PUMP. chyba souvisí s ostřikovačem čelního skla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. Březen 2017 Sdílet Vloženo 13. Březen 2017 síla posilovače, je síla posilovače - dá se přenastavit, třeba pokud by jsi byl postižený, a bylo to na tebe moc tuhé. Normální využití to ale nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 13. Březen 2017 Sdílet Vloženo 13. Březen 2017 (editace) To funguje, ale je možný že loni předloni mě zamrzla voda a odpálil jsem pojistku. Editováno: 13. Březen 2017, autor: Ovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. Březen 2017 Sdílet Vloženo 13. Březen 2017 to by za tu dobu zmizelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 13. Březen 2017 Sdílet Vloženo 13. Březen 2017 Ostřik funguje normál v předu i vzadu tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nufacek Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 před 21 hodinami, sk0d@ napsal: 3.5 beta2, mozete testovat P.S. Ziadny changelog nevidim v mojom Google Play, takze netusim co pridali. Beta1 mi funguje normal, ale stahl jsem betu2 a moje LG G4 s Androidem 6 mi pise "Aplikace nejde nainstalovat" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan.peta Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 Mě to jde v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suchy Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 zdravim nikde neviem najst alebo vobec je taka polozka ked zapnem stretavacie svetla aby mi zhasli drl denne svieteni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Pokud DRL neslouží zároveň jako poziční neměli by u potkávaček svítít. U továrních DRL by měli zhasnout automaticky. U dodělávek se to musí tak zapojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suchy Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Svieta stale aj pri dalkovych aj tlmemnych fabia 2016 style Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 (editace) No u fabie nahrazují parkovačky aspoň mám ten dojem, pokud to tak je nejdou vypnout. Editováno: 15. Březen 2017, autor: Ovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 DRL u RS fabie ii a Octavie ji byla fce 100% jako denní svícení a tuším že 40% jako poziční když se rozsvítila potkávací světla s tím, že nebyla zapojena poziční světla v hlavních světlometech. U dodelavek to jde udělat buď tak jak to má být (výše uvedeno), nebo jednodušeji pouze jako denní, která se po rozsvícení potkávacích světel vypnou. Je to ale o zapojení a ne o nakódování. To Suchý: o jaký jde model auta a typ DRL(originál/no name) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 (editace) to Stringo: píše Fabie Style 2016 Pokud jsou dodělávané DRL nesmí u potkávaček svítít mám pocit že tak to je v zákoně Editováno: 15. Březen 2017, autor: Ovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Takže pokud jde o originál DRL ve světlech je něco špatně, protože se po zapnutí potkávacích světel sníží svítivost LED. Pokud jde o dodělávky, je špatně zapojení, možná neumí DRL snížit svítivost a jedou prostě pořád na 100% To je ale mimo téma, hledej v sekci Fabia III - elektrika - DRL Ovce: při denním svícení nesmí svítit žádná další světla (největší problém je u pozičních světel v hlavních světlech) pokud se přepne na potkávací světla musí denní světla zhasnout nebo snížit svítivost pokud nahrazují i poziční světla (v tomto případě opět nesmí svítit poziční světla v hlavních světlech) [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Svieta stale aj pri dalkovych aj tlmemnych fabia 2016 style Poslal jsem ti SZZpět k tématu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.