ghost7 Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Tak tohle Carista neumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mejdi1 Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Ahoj, pouzival som caristu na Superb 2 CFGB 2.0tdi 125kw... Zatvaranie kufra na kluc,a tiez na tlacitko pri riadiacej pake. Taktiez pipnutie pri odomknuti auta. Odvtedy mi nechce ist klakson ,vo volante rele zopne ale netrubi. Ma to nejaky suvis alebo cista nahoda ? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mejdi1 Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 vypnutie pipanie 5 dveri sa mi vypnut nepodarilo(taka moznost tam nieje) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Zvuk při zapnutí Amundsenu? Mám sice starší výrobu (02/2017), ale žádný zvuk mně Amundsen při zapnutí nevytváří. Zkus se spíše podívat do nastavení infotainmentu, zda-li tam není možnost volby v sekci “ZVUK”. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mejdi1 Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Nemysli cd menic? To vydava zvuky jak transporter :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Nevím přesně co to vydává :). Myslím tenhle zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 To mi tedy Amundsen nehraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Jak řešíte zapnutí zadních světel při denním svícení? Zkoušel jsem zapnout tuhle funci, ale pak začne svítit i přístrojovka a osvětlení spz. Chtěl bych jen přidat zadní světla a zbytek aby zůstal jak je. Scandinavian DRL: daytime running lights activate taillights (and parking lights for US/Canada) YES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 Cez VCDS. Definujes si jednotlivo kazdu cast svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 26. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2018 Ok, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 Ospravedlnujem sa adminom fora, ze som nechtiac riesil Caristu vo VCDS teme, az teraz som si vsimol, ze som tesne vedla [emoji56]Ale ako som sa uz pytal na nespravnom mieste, mohli by ste mi povedat prosim v ktorej starsej verzii su veci ako:DotankovanieDotretie kvapiekPretocenie ruciciekAktivacia rozmrazovania spatnych zrkadiel spolu so zadnym sklomBlikanie brzdovycj svetielManualne nastavenie coming homeReset serv. IntervalovPripadne nejaky zoznam, v ktorej verzii je co? V poslednej verzii mi chyba prave par tychto, ktore by som rad malStiahol som si aj starsie verzie, len sa obavam ze pri neustalom preinstalovavani mi klakne telefon.Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 Ale ako som prave teraz pozeral na oficialnu stranku, tieto moznosti v poslednej verzii su. Kde sa stala chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 28. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2018 Ta nabidka neni stejna pro kazde auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 28. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2018 Aha tak tu je pes zakopany. Ale v 3.6.6 somsa dopracoval k Lap Timer, dotankovanie, reset servisu.Pretocenie ruciciek a zmena loga aj ked je aktivovane nejde. Vie mi niekto povedat preco? V pretoceni mi vyskoci nieco ako "pre efekt musite zapnut a vypnut zapalovanie dva x", skusal som aj tak nic.No bez tohoto sa prezit da, ale prosim vie niekto v ktorej sa nachadzaDotretie kvapiekRozmrazovanie spatakov zo zadnym oknom.Presiel som asi 7-8 verzii a nic tam nie je. Sicevaj bez tohoto sa prezit da, ale moc byma potesilo, keby mi niekto pomohol. [emoji24] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2018 rozmrazovanie späťákov nejde ani cez VCDS. nový Rapid to nevie, iba prvé vyrobené na základe elektriky z F2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 28. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2018 Potesi [emoji20] a to dotretie kvapiek by ale malo ist, ci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2018 Carista neviem, vcds ide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 28. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2018 + nejake veci zvlada aj "Carly for VAG", nedavno sa mi dostala do ruk novsia odomknuta verzia. Cez tyzden uploadnem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 28. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2018 Pisal som aj do Caristy uvidime co mi odpovedia.O tej Carly som cosi cital v instalacnych manualoch....vsak uvidime, ci tam bude nieco zaujimave [emoji5] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 28. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2018 A pojde aj na cinanovi ELM...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 29. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Ano, Carly pouzivam spolu s cinskym adapterom. Slubeny odkaz je tu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Noooo testol som, prpojit k adapteru pripoji ale, furt vyskakuje nieco ako ze komunikacia stoji za.... [emoji20] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 29. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Skusenosti s aplikaciou Carly patria do jej temy. Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Ono to ma vlastnu temu? Ups ospravedlnujem sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.