Martab Vloženo 2. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2019 To Carista asi neumí, ale mala by umět přepnout CH/LH na mlhovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pe Ťo Vloženo 2. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2019 ano, hmlovky tam myslim boli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 2. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2019 me to na octavii II fl slo prepnout na mlhovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 3. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 Tak jsem to zkusil na druhém telefonu a při pokusu o uložení mi to vypisuje tuto chybu. Nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 3. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 (editace) @lubomir.kozak Tohle se tady už řešilo, odinstaluj předešlé verze, nainstaluj LP a aktualizuj záplaty a podle obrázku, tipuji že jsi nepostupoval podle návodu LP pro první spuštění a nastavení , návod, i když starší je na první straně od @sk0d@ ,vše tam popisuje , prostě musíš aktivací přes LP obejít placení v aplikaci. Pro první aktivaci Caristy přes LP použij klidně i ofiko verzi z obchodu. Editováno: 3. Červenec 2019, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schrapnel Vloženo 3. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 Ahoj, pouzil som najnovsi LP + Caristu z linku ale nedari sa mi to cracknut. Nie som android user tak mozno nieco prehliadam. Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 3. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 (editace) Použil jsi tu neodemčenou?Na stránce 48 je video návod. Editováno: 3. Červenec 2019, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Janyška Vloženo 3. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 Ahoj zkoušel jsem carista 4.0 beta5 a je odemčená Dnes jsem aktivoval zatím XDS vyskočila mi chyba tlaku v pneumatikách po opětovném nastartování zmizela tak asi aktivní to uvidíme během jízdy Přidávám screenshot nabídky kódování Fabia III 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 3. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 (editace) Tak nakonec se mi podařila rozchodit verze 4 beta 5 a to že jsem ji spustil přes LP a po kliknutí na tlačítko uložit změnu vyskočí tabulka s cenou aplikace a když kliknu na tu cenu tak vyskočí z LP tabulka s obejitím platby.. Editováno: 3. Červenec 2019, autor: lubomir.kozak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Janyška Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 (editace) Tak dnes testováno XDS a funguje dobře jde to poznat stačí svižnější průjezd zatáček popř. kruhač Electronic differential lock (step 2 of 2) Enetable Expanded electronic differential lock strength (XDS) normal Carista_v4.0.5 Editováno: 4. Červenec 2019, autor: Milan Janyška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 já měl za to že XDS je defaultně nastaven z fabriky, nebo se mýlím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 Záleží jak který model, Fabia to má nastaveno z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 tak pokud se dívám na nick @Milan Janyška tak bych řekl že je to F III, proto jsem reagoval na jeho laborování s XDS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Janyška Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 To spíš bych řekl u OIII a SIII že XDS bude standart nebo možná až verze FIII monte carlo. Ale když to jde aktivovat tak je to jedině plus ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 Fabie III má XDS v základu pro všechny verze od počátku výroby. Jen Carista tvrdí že není aktivní (což je chyba Caristy). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 přesně tak, zrovna tak se tváří Carista v případě panického brždění, tváří se že je vyplé a přitom je nastaveno již z fabriky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Janyška Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 Je to možné carista má hodně chyb možná jsem jen změnil intenzitu zásahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Janyška Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 Vám se také zobrazuje když se carista připojuje k nastavení kódování, nebo změně nastavení některých funkci tak to píše front assist nedostupný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 Ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spravcanetu Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 Na ten lucky patcher co tu modujete musim mat root? Odoslané z MI 8 Pro pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 NE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Janyška Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 (editace) Na Lucky Patcher Root není potřeba na první stránce je popsaná instalace a odemknutí aplikace. Já jsem použil verzi 8.1.3 Editováno: 4. Červenec 2019, autor: Milan Janyška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spravcanetu Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 Tak preco pouzivate tu ktoru treba odomknut cez LP a nie rovno tu odomknutu? Odoslané z MI 8 Pro pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namenotfound74 Vloženo 9. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2019 (editace) Zdravím, pokaždé když dám v cariste "customize" mi to píše ze moje vozidlo není podporováno (viz foto) Zkusil jsem více verzí caristy a nic. Nevím někdo co s tím? Octavia 1, 2001 Editováno: 9. Červenec 2019, autor: namenotfound74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladacz Vloženo 9. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2019 Octavia I, Fabia I a auta na těchto platformách nejsou podporované.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.