Dudy95 Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 (editace) Ahojte, chci se zeptat co přesně nastavit aby fungovalo automatické zavírání oken za deště?? Deštový senzor mám, aj v nastavení radia me to ukaže automatické zavírání oken za deště, tak to potvrdím ale další nastartování už zas zakliknutý není. Jakoby to chtělo ještě něco dokodovat.... Nevíte co? tohle mi nejde zakliknout na yes, píše to že se musí ještě neco povolit aby to funogvalo ale nevím co.... teda pokud je to ono DĚKUJI ZA ODPOVĚD Editováno: 23. Červenec 2019, autor: Dudy95 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 Co máš za auto a rok, novější modely to už neumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudy95 Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 před 2 minutami, Martab napsal: Co máš za auto a rok, novější modely to už neumí. Škoda Octavia 3RS 2014 TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudy95 Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 před 20 minutami, Martab napsal: Co máš za auto a rok, novější modely to už neumí. Ještě zkusím tohle povolit. Zda to udělá něco ?mělo by to být sice střešní okno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aamooner Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 (editace) Dudy, na toto jsem se ptal jednou přímo v servisu a tam mi řekli, že to neumí řídící jednotka a tudíž to nejde zprovoznit. Buď to bude podle ročníku auta, nebo podle trhu, těžko říct, na ytb jsem přitom viděl, že to funguje, ale bylo to v USA... koukám, že ti to vlastně píše i carista, že to auto neumí. Editováno: 23. Červenec 2019, autor: aamooner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudy95 Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 před 19 minutami, aamooner napsal: Dudy, na toto jsem se ptal jednou přímo v servisu a tam mi řekli, že to neumí řídící jednotka a tudíž to nejde zprovoznit. Buď to bude podle ročníku auta, nebo podle trhu, těžko říct, na ytb jsem přitom viděl, že to funguje, ale bylo to v USA... koukám, že ti to vlastně píše i carista, že to auto neumí. Aha tak nedá se nic dělat. Škoda no. Přitom v nastavení rádia mi to ukáže a lze i zaskrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudy95 Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 před 22 minutami, aamooner napsal: Dudy, na toto jsem se ptal jednou přímo v servisu a tam mi řekli, že to neumí řídící jednotka a tudíž to nejde zprovoznit. Buď to bude podle ročníku auta, nebo podle trhu, těžko říct, na ytb jsem přitom viděl, že to funguje, ale bylo to v USA... koukám, že ti to vlastně píše i carista, že to auto neumí. Tady to přes VCDS udelal. Takže musí být jen nějaká krpa co mě drží Carista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 Otázka je, co je to za MR, myslím že u MR13 to šlo a od MR14 to již nejde. Ale nemůžu to dohledat, tedy berte to prosím s rezervou. Edit, nebo až od MR15? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudy95 Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 před 1 minutou, Martab napsal: Otázka je, co je to za MR, myslím že u MR13 to šlo a od MR14 to již nejde. Ale nemůžu to dohledat, tedy berte to prosím s rezervou. Tak jestli se ti to podaří zjistit tak mi dej prosím vědět, dekujiděkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudy95 Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 před 6 minutami, Martab napsal: Otázka je, co je to za MR, myslím že u MR13 to šlo a od MR14 to již nejde. Ale nemůžu to dohledat, tedy berte to prosím s rezervou. Na tom videu má rok výroby 04/2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 04/2014 je MR14, zkusím zítra pohledat, myslím že je to zde v tématu o kódování OIII, ale to téma je dost obsáhlé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudy95 Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 před 6 minutami, Martab napsal: 04/2014 je MR14, zkusím zítra pohledat, myslím že je to zde v tématu o kódování OIII, ale to téma je dost obsáhlé... Zkus prosím. Já to prošel a nějak jsem na to nenarazil. Možná jsem to přehlédl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 Ještě, jakou má verzi dešťového senzoru?"The problem is the rain sensor, the new RLHS does not support rain closure.5Q0 955 547 A 5Q0 955 547 B"https://www.golfmk7.com/forums/showthread.php?t=36665 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudy95 Vloženo 24. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2019 před 8 hodinami, Martab napsal: Ještě, jakou má verzi dešťového senzoru? " The problem is the rain sensor, the new RLHS does not support rain closure. 5Q0 955 547 A 5Q0 955 547 B "https://www.golfmk7.com/forums/showthread.php?t=36665 Tož to nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudy95 Vloženo 24. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2019 před 8 hodinami, Martab napsal: Ještě, jakou má verzi dešťového senzoru? " The problem is the rain sensor, the new RLHS does not support rain closure. 5Q0 955 547 A 5Q0 955 547 B "https://www.golfmk7.com/forums/showthread.php?t=36665 Na straně 15 to někdo kodoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2019 Kolikrát to ještě hodláš citovat? Uprav si své předchozí příspěvky v souladu s pravidly fora - bezprostředně předcházející příspěvek se necituje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudy95 Vloženo 24. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2019 Omlouvám se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafidko Vloženo 28. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2019 Máte niekto skúsenosť s vypínaním S/S na superb 2 FL cez caristu? Našiel som tam položku, ale nefunguje mi to. Caristu mam 4.0.beta 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 28. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2019 Superb 2 FL nešlo mi to cez Caristu. Funguje to cez VCDS, cez teplotu či napätie batérie, už neviem presne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafidko Vloženo 28. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2019 Skoda no. Vdaka za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 4. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2019 Nemáte někdo odemčenou verzi 3.9.2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 (editace) @ghost7Verze 3.9.2 , jde použít přes LP.Tu sem mohu vložit. Editováno: 6. Srpen 2019, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eddiee29 Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 nebude někdo vědět kde může bejt zakopanej pes? apka mi vždycky fungovala aji patcher slapal v pohode, ale s novým telefonem(s10plus), to ne a ne rozchodit. Po pročítání internetu se mi konečne podařilo nainstaloval patcher, ale při posledním kroku(odinstalace a nasledná instalace) se zobrazí, že instalace caristy byla neúspěšna. Na druhým telefonu a tabletu rozjedu rúzné verze bez problému... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 Ja som mal nieco podobne na S8, musel som najprv manualne odinstalovat Caristu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 Pyro tebe sa co na fabii II podarilo s caristou rozbehat? Ja som chcel na roomstri hill hold, ale nemam tam tu moznost... Odoslané z STF-L09 pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.