Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ahojte, chci se zeptat co přesně nastavit aby fungovalo automatické zavírání oken za deště?? Deštový senzor mám, aj v nastavení radia me to ukaže automatické zavírání oken za deště, tak to potvrdím ale další nastartování už zas zakliknutý není. Jakoby to chtělo ještě něco dokodovat.... Nevíte co?

Screenshot_20190716-163935_Carista.jpg.b841d4b80b17e5c675613c916e43146c.thumb.jpg.bd14dbe0bb614efe6bde51c2400b7f67.jpgF5949C5C-0C26-426B-9A7D-96E62BAC3E2A.jpeg

tohle mi nejde zakliknout na yes, píše to že se musí ještě neco povolit aby to funogvalo ale nevím co.... teda pokud je to ono

DĚKUJI  ZA ODPOVĚD

Editováno: , autor: Dudy95
Vloženo
před 20 minutami, Martab napsal:

Co máš za auto a rok, novější modely to už neumí.

Ještě zkusím tohle povolit. Zda to udělá něco ?mělo by to být sice střešní okno.

AB841E38-A44F-4DA1-A2B2-A252C3F60ED0.jpeg

Vloženo (editace)

Dudy, na toto jsem se ptal jednou přímo v servisu a tam mi řekli, že to neumí řídící jednotka a tudíž to nejde zprovoznit. Buď to bude podle ročníku auta, nebo podle trhu, těžko říct, na ytb jsem přitom viděl, že to funguje, ale bylo to v USA... koukám, že ti to vlastně píše i carista, že to auto neumí.

Editováno: , autor: aamooner
Vloženo
před 19 minutami, aamooner napsal:

Dudy, na toto jsem se ptal jednou přímo v servisu a tam mi řekli, že to neumí řídící jednotka a tudíž to nejde zprovoznit. Buď to bude podle ročníku auta, nebo podle trhu, těžko říct, na ytb jsem přitom viděl, že to funguje, ale bylo to v USA... koukám, že ti to vlastně píše i carista, že to auto neumí.

Aha tak nedá se nic dělat. Škoda no. Přitom v nastavení rádia mi to ukáže a lze i zaskrknout

Vloženo
před 22 minutami, aamooner napsal:

Tady to přes VCDS udelal. Takže musí být jen nějaká krpa co mě drží Carista 

Vloženo
před 1 minutou, Martab napsal:

Otázka je, co je to za MR, myslím že u MR13 to šlo a od MR14 to již nejde. Ale nemůžu to dohledat, tedy berte to prosím s rezervou.

Tak jestli se ti to podaří zjistit tak mi dej prosím vědět, dekujiděkuji

Vloženo
před 6 minutami, Martab napsal:

Otázka je, co je to za MR, myslím že u MR13 to šlo a od MR14 to již nejde. Ale nemůžu to dohledat, tedy berte to prosím s rezervou.

Na tom videu má rok výroby 04/2014

Vloženo
před 6 minutami, Martab napsal:

04/2014 je MR14, zkusím zítra pohledat, myslím že je to zde v tématu o kódování OIII, ale to téma je dost obsáhlé...

Zkus prosím. Já to prošel a nějak jsem na to nenarazil. Možná jsem to přehlédl. 

Vloženo

nebude někdo vědět kde může bejt zakopanej pes?

apka mi vždycky fungovala aji patcher slapal v pohode, ale s novým telefonem(s10plus), to ne a ne rozchodit. Po pročítání internetu se mi konečne podařilo nainstaloval patcher, ale při posledním kroku(odinstalace a nasledná instalace) se zobrazí, že instalace caristy byla neúspěšna. Na druhým telefonu a tabletu rozjedu rúzné verze bez problému... 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...