kozakm Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 (editace) Tak jsem zkousel betu9 a soubor crk.support a hlasi mi pri pokusu o ulozeni zmeny v nejae funkci auta:"Your Andoid device does not support in-app billing". Nejake napady, co s tim? Jinak u Rapidu MY2017 protoceni rucicek taktez chybi a cornering je tam jen pri zatoceni doleva. Zvlastni. Editováno: 11. Květen 2017, autor: kozakm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 Vytvor si vlastny upraveny subor cez LuckyPatcher a tak nainstaluj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozakm Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 (editace) To jsem zkoušel dřív a bez nějakého efektu. Ale nemám rootnotý Android, tak jestli v tom může být problém? Teď vidím, že v prvním příspěvku je nějaký návod na LP, vyzkouším ještě jednou. Editováno: 12. Květen 2017, autor: kozakm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 Já taky nemám root a jedu bez problémů. Tím to nebude. Spíš někde děláš chybu nebo by mohla být špatná verze Androidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozakm Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 Tak vlastní opatchování LP funguje, díky všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nufacek Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 kozakm: Muzu poprosit o postup? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 návod máš na první stránce, v prvním příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 Držal som sa návodu, ale zasekol som sa na bode, 12 strany pdf že mám NO a potvrdiť nič také tam nemám ani mi neponúklo. Následne sa má spustiť Lucky a ponúknuť nákup patchu podľa návodu to tiež nemám, skúsil som spustiť Caristu a šla bude to OK, alebo to mám zle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 prečo klikáš na NO ? to je iba zvýraznená nastavená možnosť u jednej položky, konkrétne dotankovať na maxidot-e. čítaj aj text - zvoľ si vec, ktorú chceš zmeniť - zmeň na požadovaný stav (Yes/No a podobne) - klikni na Save - pokračuj podľa návodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 15. Květen 2017 Sdílet Vloženo 15. Květen 2017 wirer, myslím keď prerábaš aplikáciu pdf návodu pozri to znovu v prvom príspevku.... Kodovaniu chápem len ten lucky patcher, či mi to pacnutie urobilo dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 17. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2017 Nech sa paci, Carista 3.5 beta-10 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku. P.S. stale mi to neukazuje hill hold 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozakm Vloženo 17. Květen 2017 Sdílet Vloženo 17. Květen 2017 Díky! Zkoušel jsem a nevšiml jsem si, že by tam přibyla nějaká nová funkce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 (editace) Bohužel stále tam nemám položky jako protočení ručiček, kolik dotankovat, lap timer nicméně jednu novinku jsem na mém Rapidu našel. Objevilo se mi nové menu USER THEME (INFOTAINMENT) s volbami None, Highline, Hybrid a Type 3. Předvoleno jsem měl Highline (Bolero 6,5) Po změně na Hybrid se trošku zmenšila loga rádiostanic a na displej se jich vešlo o jednu víc. TYPE 3 je už jiná hitparáda. Kompletně se změnila grafika a teď vypadá stejně jako jsem viděl v nový Octě nebo Kodiaqu. Moc se mi to líbí A ještě jedna příjemná změna. Pokud vypnu rádio tak tam byly původně docela hezký analogový hodiny s datumem. Po změně grafického tématu na Type 3 jsou na výběr hned tři druhy hodin. Původní analogové, další analogové se zjednodušeným designem a digitální. Volbu typu hodin si lze zvolit jednoduchým posunutím prstem doleva / doprava jako když na founu posunujete mezi plochami. Datum zmizel, ale objeví se vždy když přiblížím ruku k displeji tak na 5 cm Editováno: 18. Květen 2017, autor: Whisperer 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 Já jsme zkoušel na FIII Style 03/16 změnu loga na Boleru při zapnutí a teď tam skáče furt jen logo SCOUT a nejde to změnit ať dám jakýkoliv typ welcome logo Whisperer: Jak dlouho tam ty hodiny zůstávají při vypnutí? Na FIII to tam je taky myslím, ale nemáme je zapnutý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 19. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 Nech sa paci, Carista 3.5 beta-12 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 Já nestihl ani betu 10 otestovat. Ale jako vždy pro mou octu tam bude jedna max. dvě změny. Potřeboval bych to vypínání hlídání žárovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 19. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 Napis im budu chciet log file + ak budes chciet, pridaju ta do beta testovania. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 19. Květen 2017 Sdílet Vloženo 19. Květen 2017 před 7 hodinami, Ovce napsal: Whisperer: Jak dlouho tam ty hodiny zůstávají při vypnutí? Na FIII to tam je taky myslím, ale nemáme je zapnutý Dokud nevystoupím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 22. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Nech sa paci, Carista 3.5 beta-13 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 @Whisperer a @Lukason User Theme pri Swing-u nie je. Mozno by to chcelo niekoho s novsim autom. Ale predpokladam, ze to budu zvladat len vyssie rady infotainmentu. Screeny som nejake porobil, ak bude zaujem, mozem to tu hodit @Ovce skus pri vypinani dlho podrzat tlacidlo vypnutia. Aj viac ako 10s. A potom skus zapnut, ktore logo sa objavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Tak to jde asi jen od Bolera, chtel jsem se jen zeptat. Takze shanim Bolero 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 [emoji23] kvůli logu? To to vyjde na pěkně draho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Ve verzi 3.5-beta 13 nepozoruji žádné novinky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 môže sa jednať len o opravu záplat, prípadne aj o iné značky. nestihol som si urobiť screen noviniek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.