Květen 11, 20178 r Tak jsem zkousel betu9 a soubor crk.support a hlasi mi pri pokusu o ulozeni zmeny v nejae funkci auta:"Your Andoid device does not support in-app billing". Nejake napady, co s tim? Jinak u Rapidu MY2017 protoceni rucicek taktez chybi a cornering je tam jen pri zatoceni doleva. Zvlastni. Upraveno Květen 11, 20178 r od kozakm
Květen 12, 20178 r To jsem zkoušel dřív a bez nějakého efektu. Ale nemám rootnotý Android, tak jestli v tom může být problém? Teď vidím, že v prvním příspěvku je nějaký návod na LP, vyzkouším ještě jednou. Upraveno Květen 12, 20178 r od kozakm
Květen 12, 20178 r Já taky nemám root a jedu bez problémů. Tím to nebude. Spíš někde děláš chybu nebo by mohla být špatná verze Androidu.
Květen 15, 20178 r Držal som sa návodu, ale zasekol som sa na bode, 12 strany pdf že mám NO a potvrdiť nič také tam nemám ani mi neponúklo. Následne sa má spustiť Lucky a ponúknuť nákup patchu podľa návodu to tiež nemám, skúsil som spustiť Caristu a šla bude to OK, alebo to mám zle...
Květen 15, 20178 r prečo klikáš na NO ? to je iba zvýraznená nastavená možnosť u jednej položky, konkrétne dotankovať na maxidot-e. čítaj aj text - zvoľ si vec, ktorú chceš zmeniť - zmeň na požadovaný stav (Yes/No a podobne) - klikni na Save - pokračuj podľa návodu
Květen 15, 20178 r wirer, myslím keď prerábaš aplikáciu pdf návodu pozri to znovu v prvom príspevku.... Kodovaniu chápem len ten lucky patcher, či mi to pacnutie urobilo dobre.
Květen 17, 20178 r Autor Nech sa paci, Carista 3.5 beta-10 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku. P.S. stale mi to neukazuje hill hold
Květen 18, 20178 r Bohužel stále tam nemám položky jako protočení ručiček, kolik dotankovat, lap timer nicméně jednu novinku jsem na mém Rapidu našel. Objevilo se mi nové menu USER THEME (INFOTAINMENT) s volbami None, Highline, Hybrid a Type 3. Předvoleno jsem měl Highline (Bolero 6,5) Po změně na Hybrid se trošku zmenšila loga rádiostanic a na displej se jich vešlo o jednu víc. TYPE 3 je už jiná hitparáda. Kompletně se změnila grafika a teď vypadá stejně jako jsem viděl v nový Octě nebo Kodiaqu. Moc se mi to líbí A ještě jedna příjemná změna. Pokud vypnu rádio tak tam byly původně docela hezký analogový hodiny s datumem. Po změně grafického tématu na Type 3 jsou na výběr hned tři druhy hodin. Původní analogové, další analogové se zjednodušeným designem a digitální. Volbu typu hodin si lze zvolit jednoduchým posunutím prstem doleva / doprava jako když na founu posunujete mezi plochami. Datum zmizel, ale objeví se vždy když přiblížím ruku k displeji tak na 5 cm Upraveno Květen 18, 20178 r od Whisperer
Květen 19, 20178 r Já jsme zkoušel na FIII Style 03/16 změnu loga na Boleru při zapnutí a teď tam skáče furt jen logo SCOUT a nejde to změnit ať dám jakýkoliv typ welcome logo Whisperer: Jak dlouho tam ty hodiny zůstávají při vypnutí? Na FIII to tam je taky myslím, ale nemáme je zapnutý
Květen 19, 20178 r Autor Nech sa paci, Carista 3.5 beta-12 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku.
Květen 19, 20178 r Já nestihl ani betu 10 otestovat. Ale jako vždy pro mou octu tam bude jedna max. dvě změny. Potřeboval bych to vypínání hlídání žárovek
Květen 19, 20178 r Autor Napis im budu chciet log file + ak budes chciet, pridaju ta do beta testovania.
Květen 19, 20178 r před 7 hodinami, Ovce napsal: Whisperer: Jak dlouho tam ty hodiny zůstávají při vypnutí? Na FIII to tam je taky myslím, ale nemáme je zapnutý Dokud nevystoupím
Květen 22, 20178 r Autor Nech sa paci, Carista 3.5 beta-13 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku.
Květen 22, 20178 r @Whisperer a @Lukason User Theme pri Swing-u nie je. Mozno by to chcelo niekoho s novsim autom. Ale predpokladam, ze to budu zvladat len vyssie rady infotainmentu. Screeny som nejake porobil, ak bude zaujem, mozem to tu hodit @Ovce skus pri vypinani dlho podrzat tlacidlo vypnutia. Aj viac ako 10s. A potom skus zapnut, ktore logo sa objavi
Květen 22, 20178 r môže sa jednať len o opravu záplat, prípadne aj o iné značky. nestihol som si urobiť screen noviniek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.