Langusta 2018 Vloženo 27. Únor 2020 Sdílet Vloženo 27. Únor 2020 28 minut temu, Tinno napisał: V ponuke Svetlo Odoslané pomocou Tapatalku Díky za obrázek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tinno Vloženo 27. Únor 2020 Sdílet Vloženo 27. Únor 2020 [emoji6]Odoslané pomocou Tapatalku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke541 Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 (editace) zdravim. Premyslim o koupi carisy mam superba 2 v zadu byli ledky z l&c ale sli pryc ledky dosvitily a nevypadalo to dobre pujde tam nastavit aby klasicke zarovkove pozicky svitily vic? zda se mi ze sviti celkem malo po prehozeni klasickych svetel :D Editováno: 29. Únor 2020, autor: Luke541 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ovi Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 Přátelé, potřeboval bych poradit, jak aktivovat Teardrop - dodatečné setření předního okna po originálním ostřiku spojeným s trojnásobným setřením skla. V Caristě by to mělo být uvedeno pod názvem "Allow additional tear wipe after windshield washer use" ale nevím, která verze Caristy to umí na Rapidu zprovoznit. Vyzkoušel jsem asi 10 různých verzí včetně Beta verzí a nemohu najít. Případně prosím o informaci, zda tuto funkci Rapid MR 2018 podporuje. Velice děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekRMK Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 Zdravim neviete mi poradit ci bude to fungovat aj s tymto adapterom ? https://www.alza.sk/auto/mobilla-obd-ii-bt-d4624328.htm?kampan=adwau_Auto-Moto_pla_all_Auto-Moto_naradie_c_9062574___353725330452_%7e71438707156%7e&gclid=CjwKCAiA-vLyBRBWEiwAzOkGVN1Ztk0X-qGu7DrNojktdHl2eJ_BfW0QffBpTerDgqVExGS9fxkAOhoCLLQQAvD_BwE a ak nie aky adapter by ste mi odporucili Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatejSIII2020 Vloženo 2. Březen 2020 Sdílet Vloženo 2. Březen 2020 Ano tento funguje na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo Fábik Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 co znamena? "show follow traffic regulations disclaimer in infotainment" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Baroch Vloženo 4. Březen 2020 Sdílet Vloženo 4. Březen 2020 Po nastartování se ti na obrazovce infotainmentu zobrazí hláška s varováním, abys dodržoval předpisy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelbahensky Vloženo 5. Březen 2020 Sdílet Vloženo 5. Březen 2020 (editace) Ahoj, chci se zeptat jestli už je možné v některé z verzí aktivovat LED v SPZ. Předem díky za opověď. :) Editováno: 5. Březen 2020, autor: pavelbahensky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo Fábik Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 da sa cez caristu aktivovat citanie dopravnych znaciek? (kameru mam v zrkadle octavia 3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ovi Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 V 2. 3. 2020 na 17:02, ovi napsal: Přátelé, potřeboval bych poradit, jak aktivovat Teardrop - dodatečné setření předního okna po originálním ostřiku spojeným s trojnásobným setřením skla. V Caristě by to mělo být uvedeno pod názvem "Allow additional tear wipe after windshield washer use" ale nevím, která verze Caristy to umí na Rapidu zprovoznit. Vyzkoušel jsem asi 10 různých verzí včetně Beta verzí a nemohu najít. Případně prosím o informaci, zda tuto funkci Rapid MR 2018 podporuje. Velice děkuji za odpovědi. Vzhledem k tomu, že jsem dosud nedostal odpověď, dovoluji si svůj příspěvek citovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Baroch Vloženo 9. Březen 2020 Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 Tuhle funkci jsem na Rapidu 2018 měl aktivovanou, fungovala. Dostupné to bylo snad ve všech verzích Caristy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Baroch Vloženo 9. Březen 2020 Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 V 6. 3. 2020 na 9:26, Jojo Fábik napsal: da sa cez caristu aktivovat citanie dopravnych znaciek? (kameru mam v zrkadle octavia 3) Na Karoqa jsem tuto možnost neviděl, mám jinak čtení značek už z fabriky. Myslím, že u O3 to bude stejné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tinno Vloženo 9. Březen 2020 Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 da sa cez caristu aktivovat citanie dopravnych znaciek? (kameru mam v zrkadle octavia 3) Ano da sa. Sam som si to aktivoval cez CaristuOdoslané pomocou Tapatalku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo Fábik Vloženo 9. Březen 2020 Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 Před hodinou, Tinno napsal: Ano da sa. Sam som si to aktivoval cez Caristu Odoslané pomocou Tapatalku cez ako verziu ti to slo lebo cez beta10 taka moznost nebola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tinno Vloženo 9. Březen 2020 Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 Myslim ze to bola beta 6Odoslané pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tinno Vloženo 9. Březen 2020 Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 Uz si to presne nepamatam, lebo v roznych verziach som si aktivoval rozne veci.Odoslané pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira2b7 Vloženo 15. Březen 2020 Sdílet Vloženo 15. Březen 2020 Dobrý den, žádám o pomoc. Nainstalováno Carista 4.1 beta10 + Lucky Patcher 8.6.7 , načteno odemčeno ale nelze změnit žádná položka. Vše vidím šlo odeslat výpis na email ale nic nejde změnit. Kodiaq vyroben 12/2019. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 15. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2020 Ked uz sme skoro vsetci zavreti, aspon sa mozeme hrat s autami. Nech sa paci, 4.1 beta12 je tu P.S. pevne zdravie vam zelam https://uloz.to/file/08wADEDN1C10/zzjjhubvrjdpcx-zip 3 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 16. Březen 2020 Sdílet Vloženo 16. Březen 2020 Dobrý den, funguje to krásně 4.1 beta12 ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lionel Vloženo 17. Březen 2020 Sdílet Vloženo 17. Březen 2020 je potreba LP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatejSIII2020 Vloženo 17. Březen 2020 Sdílet Vloženo 17. Březen 2020 mne ta nová ide ako diagnostika ale customization dlho načítava po 5 percent a potom sa to zasekne tá staršia mi išla hned... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuCasX Vloženo 17. Březen 2020 Sdílet Vloženo 17. Březen 2020 Já to dělal s LP a funguje v poho, žádné delší načítání oproti minulým verzím jsem nezaznamenal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ovi Vloženo 17. Březen 2020 Sdílet Vloženo 17. Březen 2020 A jsou ve verzi 4.1 beta12 nějaké novinky, použitelné k úpravě kodovani vozidel Škoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 22. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 Verzia 4.1 beta 14.Stahujte, dajte si roušku a testujte. Hlavne majitelia dízlov skuste ci pribudli nejake DPF veci v "SERVICE" menu.https://uloz.to/file/FzZbgrLeKpVQ/c-4-1beta-14-zipMne funguje s Lucky Patcher 8.7.1https://www.luckypatchers.com/download 3 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.