PeterToretto Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 čaute .. asi mam problém s RJ motoru .. mám aj chybové kody skrat na kostru s lambda .. od mechanika mam informáciu že mam chybnu RJ .. tiekla mi dlhodobo voda s ostrekovaočov a ževraj ju mám poškodenu. Dá sa vymeniť z bazaru z vrakoviska za hociaku inu?? . teda s 1.4MPI bez ohladu na vybavu a nejakej dodatočnej softwarovej uprave?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 musí mít stejné kódové označení (na štítku ŘJ). Protože tak jak i u jiných motorů jsou různé kódy motoru, byly k nim i adekvátní ŘJ. 1,4MPI byly jednolambdové, dvoulambdové, 44, 50kW, takže tam všude jsou rozdílné ŘJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterToretto Vloženo 16. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2016 takže ked mam 1.4 MPI AQW 50kw tak musi byť presne taky isty motor ... aj ročnik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Ahoj ročník stejný nemusí být jen AQW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. leden 2016 Sdílet Vloženo 17. leden 2016 nejlepší je shánět podle údajů (kódu) na štítku ŘJ a samo taky mít tu ŘJ i s pinem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislav26 Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Ahojte, mam ten istý problém auto mi nechce štartovať a mechanik to nahodil na notebook a že vstrekovanie nedostáva informácie od RJ. Tak tam skúsil prehodiť z inej fabie RJ neviem ako sa mu to podarilo a že s tým naskočilo bez problémov . Kamos mi volal že potrebuje týp motor tak som mu to dal tak neviem či sa dá podla toho lebo ja mam AME -R Kat a 50kW. Alebo to mam hľadať radšej podla kodu RJ ? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Určitě by měl podle čísla řídící jednotky motoru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.