Stalin J.V. Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 Jak to tu pročítám, tak jste si nenechali udělat geometrii přední nápravy :-( Se vám divím.. za chvíli sjeté pneu, auto nedrží stopu, táhne doleva, popřípadě doprava ;-) Geometrie hned po výměně, toť základ !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romaneek Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Zdravím všechny.. Měl bych jednu otázečku..A sice-ty silentbloky v předních ramenech jsou jako by uchyceny v té gumě na dvou protilehlých místech-jak jsem na to tak koukal,mám je na autě nalisované svisle..Snad to popíšu alespoň zčásti tak ,aby to někdo pochopil A jde mi o to-zdá se mi,že má potom kolo zbytečně velkou vůli dopředu ,dozadu..Jelikož jsou nalisovány svisle a tím nemají takovou pevnost,jako kdyby byli nalisovány tak ,aby to protilehlé gumové uložení uvnitř silentbloku bylo vodorovně...a tím absorbovalo daleko větší síly,které při akceleraci a brždění vznikaj... Nejsem první majitel auta a je dost pravděpodobné,že je už někdo přede mnou měnil a mohl je nalisovat špatně..Díky za případné info.,jak to máte vy... R......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Svisle je správně, aby mohlo rameno chodit a bylo trvanlivější. Taky to lépe tlumí. Kdyby to bylo vodorovně, tak tu gumu za chvíli rozmlátíš. Jinak jsou tam značky: Gumový čudlík (značka) na silentbloku patří ke značce na hliníkovém držáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romaneek Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Díky... R.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Mimochodem proti tomu pohybu, co uvádíš používají Angláni tohle. narzí to do silentbloku. Tady jsem to nesehnal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 znak RS na predni masku maji na Auto Jarov za 292,-kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 25. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 znak RS na predni masku maji na Auto Jarov za 292,-kč ano už mi to řeklo plno lidi,nevim proč me chteli v autorizovanem servise natrhnout,nechapu,stejně musí udelat učet o zaplacen a reklamaci ne? I u blbeho znaku.. diky za ochotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Mimochodem proti tomu pohybu, co uvádíš používají Angláni tohle. narzí to do silentbloku. Tady jsem to nesehnal. ale tohle se neosvědčilo - rádo vypadává. Lepší vzít ty silenbloky z Cupry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radiik5 Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Mimochodem proti tomu pohybu, co uvádíš používají Angláni tohle. narzí to do silentbloku. Tady jsem to nesehnal. ale tohle se neosvědčilo - rádo vypadává. Lepší vzít ty silenbloky z Cupry Máš nějaké poznatky co se týče tech silembloku z Kupry? Už je někdo do Fabie dával a v poho? Asi mě to taky čeká a ty original mi přijou třošku na nic.A to mám najeto 40. tis a sou v haji,nemam chut to měnit pořád dokola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonin Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Zdarec neco me bouchalo na předni naprave jako by kov na kov jak na leve tak na prave strane.Zjistilo se že jsou spatne silenbloky v ramenech.Vymenili se a je to o dost lepši už to neklepe ale zda se me že když projiždim zatačku a jsou tam hrby tak tam pořad neco klape.Stabilizatory byli pry dobry.Nevite co to muže byt jestli to neni třeba ješte ta cela tyč stabilizatoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radiik5 Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Zdarec neco me bouchalo na předni naprave jako by kov na kov jak na leve tak na prave strane.Zjistilo se že jsou spatne silenbloky v ramenech.Vymenili se a je to o dost lepši už to neklepe ale zda se me že když projiždim zatačku a jsou tam hrby tak tam pořad neco klape.Stabilizatory byli pry dobry.Nevite co to muže byt jestli to neni třeba ješte ta cela tyč stabilizatoru? silembloky si měl ko a tyčky stabiku v poho jo....Už ti je někdy měnili?? Kolik máš najeto? Já měl to same,kovove rany při nerovne silnici.Mě původně řekli že silembloky,dal sem to jinam a měnil sem jen ty tyčky stabiku a v poho,silembloky ještě něco najezděj ale taky je to čeká .Bych řek že jako první odcházej ty tyčky a pokud ti to dělá jen na hrbolech tak nemusej bejt až tak špatny ,třeba to nepoznali.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupinok Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Mimochodem proti tomu pohybu, co uvádíš používají Angláni tohle. narzí to do silentbloku. Tady jsem to nesehnal. ale tohle se neosvědčilo - rádo vypadává. Lepší vzít ty silenbloky z Cupry Máš nějaké poznatky co se týče tech silembloku z Kupry? Už je někdo do Fabie dával a v poho? Asi mě to taky čeká a ty original mi přijou třošku na nic.A to mám najeto 40. tis a sou v haji,nemam chut to měnit pořád dokola. Silenbloky mě taky čekají udělat a celkem by mě zajímaly ty z Cupry. To jsou úplně stejné?? Předpokládám, že budou tužší. Kolik tak stojí, nevíš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radiik5 Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Ja sem jen o nich čet...nevim jestli je tam něko už dával a jaky přesně tam maj bejt a kolik stojej.Pokud sou to ty co sem viděl na obrazku tak sou plne,jen díra pro ten šroub.Chtělo by to někoho kdo už to testnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupinok Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Tak pokuď někdo z vás dával silenbloky přední nápravy ze Seatu Cupra na Fabku, tak se podělte o zkušenosti. Určitě nejsem sám, koho by to zajímalo. Hlavně jestli to tam pasuje bez úprav, kolik to stojí a kde se to dá sehnat za nějakou slušnou cenu. Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonin Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Ja sem jen o nich čet...nevim jestli je tam něko už dával a jaky přesně tam maj bejt a kolik stojej.Pokud sou to ty co sem viděl na obrazku tak sou plne,jen díra pro ten šroub.Chtělo by to někoho kdo už to testnul mam najeto 115 700 km.Od koupi jsem najel 16 000km tak nevim jestli se už menily ty tyčky.Necham je ješte vymenit a uvidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 (editace) Nedával, ale vím, že jdou bez úprav to jsou ony úpr Číslo dílu a cena v UK 6LL 407 183 Bonded Rubber Mounting for BPX Engine £6.62 (x 41Kč cca) +DPH Edit: dle etosu česky: lůžko guma-kov, potřeba 2ks, kód motoru BPX důležitý jsou ty 2 "L" za šestkou, to je pro ten BPX (Cupra PD160) motor Editováno: 4. leden 2007, autor: P2M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 a ještě foto, i když mám tuchu, že už jsem to sem dával http://img161.imageshack.us/my.php?image=bucse7rx.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 (editace) a ještě rozdíl normální vs Cupra Editováno: 5. leden 2007, autor: P2M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 a ještě foto, i když mám tuchu, že už jsem to sem dával http://img161.imageshack.us/my.php?image=bucse7rx.jpg někde se to tu určitě řešilo , jen se chci optat jestli jsou všechny stejný, jestli mi to pujde i na HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 a to já myslim, že to musí být stejný pane kláca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupinok Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Dájí se sehnat na Cupru v ČR?? Nedělají se třeba nějaké zesílené přímo na Fabii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 to víš že dají, normálně naklusej do VW nebo Seatu a objednej si je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 a to já myslim, že to musí být stejný pane kláca tak to by bylo mrdooozní, já myslel jestli třeba ty vaše silný káry nemaj jiný uložení ramen, nebo tak něco akorát že už tu na stole mám nový origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupinok Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 a to já myslim, že to musí být stejný pane kláca tak to by bylo mrdooozní, já myslel jestli třeba ty vaše silný káry nemaj jiný uložení ramen, nebo tak něco akorát že už tu na stole mám nový origo To taky nechápu, že Fábka se silnějším a těžším motorem má stejné uložení jako 1.2. Vůbec na těch našich skvělých silnicích jde životnost do háje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 a to já myslim, že to musí být stejný pane kláca tak to by bylo mrdooozní, já myslel jestli třeba ty vaše silný káry nemaj jiný uložení ramen, nebo tak něco akorát že už tu na stole mám nový origo To taky nechápu, že Fábka se silnějším a těžším motorem má stejné uložení jako 1.2. Vůbec na těch našich skvělých silnicích jde životnost do háje tak mě se to vysralo až teď po 103tis km a stoho jsem toho celkem dost nalítal se sport podvozkem nebo pružinách, a celkem širokejch šprckách takže myslim, že to ještě celkem jde na seriovej díl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.