žralok Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 Tohle snad patří jinam, nemyslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 (editace) Nejsem si jist pánové, ale v tom případě mám doma kouzelné všechny 3 vypalovačky! a to zcela náhodně vybrané kousky - 2x ntb a 1x pc - vše mám déle než moji škodnou :-D Musím vysmeknout ohromnou poklonu JohanoviJFV, dnes mi dovezl nové mapy a všechny perfekně fungujou, prostě jednička ! Je to SUPÁK JAK MÁ BÝT! VŘELÉ DÍKY JOHANE Editováno: 28. Březen 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 (editace) Editováno: 12. Duben 2011, autor: JanSuperb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shreek Vloženo 17. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 Poradí někdo ..?? Mám DX navigaci, mapu ČR a Polsko, normálně mi to českým hlasem, ovšem dnes jsem vyndal CD a chtěl jsem vyzkoušet jinou mapu, ta nejela, tak jsem tam dal opět ČRa Polsko, ale už mi to nějak nechce mluvit česky .. pouze anglicky nebo ty řeči, které jsou v paměti ..Čeština tam není, takže teď nechápu jakto, že to mluvilo česky, když jí tam nemůžu najít a znova jí spustit... Díky za všechny názory a odpovědi ... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shreek Vloženo 18. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2011 (editace) Už je to vyřešené ... Nahrála se čeština a už to opět frčí ... :-) Editováno: 20. Březen 2014, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deaconn Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 Čau lidi,sháním aktualizaci map,nejlépe 2012/2013 nebo 2013/2014 českou republiku,slovensko..... Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 CR mám, slovensko neexistuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuban3c Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 nedas link CR ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky111 Vloženo 19. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2014 cz pl 2013-2014 jsou k dispozici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black_ Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Zdravím vás nemohl by mi prosím někdo vypálit aktuální mapy na navigaci DX. Předem moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokrhanek3ta Vloženo 16. Září 2014 Sdílet Vloženo 16. Září 2014 Je potřeba Lg vypalovačka s určitým typem čipu. A to konkrétně renesas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyJameson Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Zdravím měl bych dotaz, nedavno jsem menil baterku čímž se mi lockovala navigace i s radiem. Bohužel po předchozím majiteli nemam ten 4 místny kód. Myslel jsem, ze zkusim tovární. Nevíte jaky je ten tovární kod. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 někde se to tady řešilo, ale asi budeš muset napsat do bolky, někdo řiká že za kilo ti to řeknou a někdo že i zadara, záleží na koho natrefíš asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyJameson Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Jo jo to už jsem četl v jinem topicu tak asi normalka zajdu do škodovky a budu trvat na gratis zprovoznění hlava nehlava :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka.Mayrich Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Ahoj, mam dotaz - koupil sem si Superba s DX navigaci a byly k tomu i mapy (Alpy, Nemecko, Cesko, hlavni trasy Evropy, Italie, je toho celkem dost), nicmene kdyz dam jakekoliv z CDcek do navigace, bud mi to napise, ze neni vlozeno CD, nebo ze CD je nekompatibilni. Jednou se mi povedlo navigaci spustit (asi z 50pokusu). Ted mi jde o to, jestli resit problem v navi (spinavy laser, ci podobne veci), pripadne jestli se to stava u palenych CD. Jsou cista, neposkrabana, nicmene znamy mi rikal, ze se takova CDcka v autech vyhrivaji a prestavaji fungovat. Napadlo me vzit jedno z CD a zkusit ho klasicky prepalit (kopirovat disk) a zkusit, ale nevim nevim, mate nekdo zkusenosti, pripadne mate nekdo spolehlive fungujici mapy a DXko kolem Slaneho, Kladna na test? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Mapy jsou chráněné a je potřeba je vypalovat speciálním postupem a často i na speciální mechanice. Asi bych to neřešil. Poslední mapy jsou ve verzi 2013-2014 a další už nebudou, Slovensko chybí úplně atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka.Mayrich Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Vsak to ja vim, ja ale resim to, ze mi je DXko neprecte a ja nevim jestl je to vadnou navigaci, nebo CDckem s mapami ... Proto sem se ptal, jestli to nekdo neresil, pripadne jestli neni nekdo z okoli ochoten mi na vyzkouseni mapy zapujcit, abych pripadne ten problem zacal resit vidim to spis na chybu v DXku, protoze jednou to napise nekompatibilni CD, jednou ze neni vlozeno CD, jako by ho to nechtelo precist ... ale i to muze byt spatnym CD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXt Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Mapy pro DX Česko+Polsko 2013-2014 Po nějakém tom roku přináším reupload + návod. Konečně se mi to podařilo vypálit Navigace mi to nesežrala hned poprvé, chvíli jsem s tím jezdil a pak to najednou vzala a od té doby vše OK. http://ulozto.cz/xtpoMjYX/blaupunkt-travelpilot-dx-2013-2014-poland-czech-republic-rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka.Mayrich Vloženo 20. Červen 2015 Sdílet Vloženo 20. Červen 2015 (editace) Ahoj, mám dotaz, vyndal sem DX rádio a nahradil sem ho 2DINem, a samozřejmě nemám kod - kod co sem dostal nefunguje, ale povedlo semi bohuzel DXko zablokovat a jiz mi tam nejde vlozit (po konzultaci s minulym majitelem sme zjistili, ze ten kod neni od jeho DX, ale od jineho radia). Jak se da DXko odblokovat a zjistit kod? Do autorizaku tady muzu zajet, chteji za to 400,- nicmene netusim co by chteli za odblokovani... EDIT: Vyřešeno. Samotné zjištění kódu - kolik to většinou stojí, když ste si to někdo nechal dělat? Dělají to v Bolce gratis? Editováno: 20. Červen 2015, autor: Jirka.Mayrich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akire1 Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Pokud se nepletu, tak DX navi se po 1 hod. odblokuje. Jinak kód by správně autorizák měl dát zdarma, ale je u nich normální praxe, že zato chtějí různě. V návodu u DX navi se přímo píše, že kod sdělí autorizák "zdarma" po ověření vlastnictví! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spuda Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Mapy pro DX Česko+Polsko 2013-2014 Po nějakém tom roku přináším reupload + návod. Konečně se mi to podařilo vypálit Navigace mi to nesežrala hned poprvé, chvíli jsem s tím jezdil a pak to najednou vzala a od té doby vše OK. http://ulozto.cz/xtpoMjYX/blaupunkt-travelpilot-dx-2013-2014-poland-czech-republic-rar Ahoj.Prosim tě nemohl by jsi mi to vypalene cd poslat na dobirku?Kolik by jsi chtěl?Mě to vubec nejde.Dekuji Spuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brslen Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Chlapi je tady někdo z Ostravy kdo umí dát do DX češtinu?Na kolik to vyjde?Pročetl jsem to,ale žadný kontakt jsem na nikoho z Ov nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 Zdar borci.Tak mám problém s DX a prosím o radu nebo o typ. Chtěl jsem dnes zapnout dx abych si poslechl rádio a houbelec.DX se normálně rozjede,stanice naskočí ale je hrobové ticho.Do nastavení jsem nejebal.Měl jsem i DX poté odpojené ale vše je stejné. Stanice to ladí,ovládání funguje,pojistka je ok,káblík vypadlý není,ovládání na volantu je taky ok ale zvuk nikde.Ani šumění z repráků prostě nic.Zesilovat můžu jak chci ale je ticho. Nemáte někdo zkušenost co s tím? Díky předem Vick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 Schema a na co se zaměřit: ukostření na zesíku pin 16,19 a 22 (hnědý kabel)-popřípadě zkusmo ukostřit pojistka S260 za nosičem relé napájení na zesíku pin 20,21,23 (červenohnedý)-zkusmo napojit přes pojistku na + pokud nepůjde, tak dále zkontrolovat (prozvonit) kabely mezi zesíkem a radiem dle přiloženého schematu pokud bude vše OK, tak zesík je KO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 Hanz a DXko kterým pinem spíná zesík aby sepl relé a valilo to ? Myslim ze se tomu nadává remote :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.