Redkombík Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 Ahoj, jak se dá snadno identifikovat OII s DPF? Je to podle kódu motoru? Konkrétně BMM jsou s DPF? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 (editace) 2.0 TDI PD s DPF BMM, 8V, 103kW BMN, 16V, 125kW 1.9 TDI PD s DPF BLS, 8V, 77kW Některé dovozové kusy (2.0 i 1.9) mohou mít pasivní DPF, které se musí po nějaké době vyměnit, cena je cca poloviční, ale vyskytují se velmi zřídka. Ve štítku servisky nebo v kurfu je 7GG -> značí přítomnost DPF CR vždy... Editováno: 18. leden 2016, autor: ka_r_los Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redkombík Vloženo 18. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2016 A tohle ti co, tohle ti zamknou... Zrovna BMM je s DPF BMN, BLS apod... CR vždy... Jednak ti děkuju za odpověď, druhak tomu zamčení moc nerozumím a třeťak, škoda žes to trochu nerozvedl, ale jak říkám, díky! Kdyby se našel někdo, kdo by byl ochoten mi to nějak objasnit víc, tak bych se neurazil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 Chtěl tím říci, že tyto informace se tu dají v různých tématech najít. Nicméně v samostatném tématu je nikde nevidím. Tak to nechám být. A ještě něco - necituj bezprostředně předcházející příspěvek, pravidla fora to nedovolují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redkombík Vloženo 18. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2016 (editace) OK díky, fakt nejsem z těch, který než se jednou podívaj, tak se radši třikrát zeptaj, prohledal jsem to tu dost i jinde, ale nic rozumdávajícího jsem nenašel. Sedím u toho od rána... No to je ta informace co jsem potřeboval, jak je to označeno na ŠTÍTKU!!! Editováno: 18. leden 2016, autor: Redkombík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 (editace) Tak jsem ten můj příspěvek trošku vylepšil;) Jinak nekoukej jen tady, koukni na wiki a tam máš vypsanou spoustu motorů i s kódy, pak už jen zadáváš 1 po druhém a máš to:) Editováno: 18. leden 2016, autor: ka_r_los 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redkombík Vloženo 19. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2016 (editace) No jo, už to na těch štítkách vidím a machruju... Jinak na Wikipedii anglický, jsou pěkně přehledné tabulky i s kody motorů, na český se to bohužel neobjeví.... Editováno: 20. leden 2016, autor: Redkombík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.