Cubais Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 No časem jsem začal používat ručku, ať ojedu trochu jen ty zadní, ale vůbec ot nepomohlo. Takže asi jezdit více na "hulváta" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 15. Duben 2016 Sdílet Vloženo 15. Duben 2016 To je ale stara znama vec. Kdo setri brzdy/destiky/palivo tim, ze jezdi predvidave a pouziva brzdy malo, tomu odejdou drive zrezavenim. Kotouce je potreba pravidelne "obrzdovat", staci jedno intenzivnejsi zabrzdeni na konci kazde jizdy a to hlavne kdyz je mokro/vlhko. Jednak se tak ocisti a jednak (a to je dulezitejsi) vysusi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkanera Vloženo 19. Duben 2016 Sdílet Vloženo 19. Duben 2016 Dneska jsem při přezouvání s napětím očekával, co uvidím. Vpředu vše OK, vzadu posuďte sami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hondatko Vloženo 20. Duben 2016 Sdílet Vloženo 20. Duben 2016 vzadu to mám úplně stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Na zadních to je snad u všech nevím čím to může být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 (editace) konstrukce/material desticek? budu prezouvat pristi vikend, tak se pak pochlubim taky... Editováno: 21. Duben 2016, autor: epo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Řekl bych že ochuzené destičky, špatně nastavený brzdný účinnek, nechlazená konstrukce kotoučů... Nevím no, zadek se mi do smyku zatím nedostal, ale je možné, že brzí až moc a desky jsou moc měkké, zahřívají se, nečistoty tam pak lépe ulpí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogorum Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 No nevím,kotouče jsou hladké,ale co ty fleky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Máš namysli ty čáry nebo ďubky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogorum Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Čáry ne to asi budou otisky destiček při zatažení ruční brzdy,ale ty tečky. Důlky to nejsou,kotouče jsou na pohmat hladké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Koukal jsem na ty tečky v práci na parkovišti a mají to úplně všichni,někteří to mají hodně a někteří málo ale mají to buď to je mikroskopická rez,nebo to je už v materiálu kotoučů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogorum Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 No já to typoval na nekvalitní ocel,asi už šetří i na brzdách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 Nějaké čtivo, než půjdete reklamovat. brzdy.pdf 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 Přesně tak, zase to tady moc zkoumají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 (editace) Když to někdo zkoumá asi má důvod!!! NE? Kdybych já na to kašlal tak jsem nedostal nové. Hezky se ten článek čte, ale člověk sám musí vědět jak jezdí a v jakém to má stavu. Editováno: 29. Duben 2016, autor: Hkubes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 1. Květen 2016 Sdílet Vloženo 1. Květen 2016 predni...zadni... brzdim motorem i brzdama, rucku zatahuju pri parkovani vzdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Ty zadní se nesjíždějí úplně rovnoměrně. Kolik to má najeto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 najeto 17,5... z druhe strany jsem to nefotil, ale vypada to tam stejne. Ti, co mi to prehazovali taky rikali, ze jsou celkem odrbane. Pred mesicem, kdyz jsem byl menit olej, tak mi udajne i kontrolovali brzdy a ze ok. To ale asi zkouseji jen brzdny ucinek. Kola jsem nemenil, tak pochybuju, ze je meli dole a koukali na kotouce a desticky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Bohužel, brzdy se vzadu moc nepovedly. Snad to nebude na závadu a třeba se poučí. Přiznat chybu, že mají všechny F3 špatné zadní brzdy (ty, které je mají) by byl docela průser... Otázka je, jak moc potřebné jsou u 81kW verze zadní kotouče, oproti nižší výkonové varianty, kde pokud vím jsou jen bubny. Nevím, jestli tady to máslo co nám tam dali je o tolik lepší, jestli naopak ta "kvalita" nebude kontraproduktivní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Já s brzdami problém nemám. Když si vzpomenu, tak nafotím. Občas to chce se trochu rozjet a pak na to pořádně hamstnout. Takové brzdění ze 160 na 50 by je probralo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Já když konfiguroval auto, tak jsem chtěl k mojí 66kW verzi i kotouče dozadu, prodejce mi řekl, že si je tam dávat nemám, že jsou s tím jen potíže a že takhle malé auto nepotřebuje vzadu kotouče. Ano kotouče brzdí lépe, ale opravdu když se nad tím člověk zamyslí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_cz Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 (editace) Já si myslím, že prodejce vždy řekne to, co chce zájemce slyšet (nebo co se prodejci/servisákovi hodí do krámu). Alespoň taková je má zkušenost. A minimálně vzhledově jsou prostě bubny ošklivé. Editováno: 4. Květen 2016, autor: Pavel_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kybernetik Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 na slovensku su kotuce v zaklade aj k 66kw. bubny maju len 1.0mpi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 moje po zimě, měl sem i lité zimáky, rýha jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matvej15 Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 cca na podobnom mieste mam ryhu aj ja. Mal som plecháče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.