Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, čím je způsobeno, že když zmáčknu tlačítko pro zamknutí (to, co je na dveřích hned pod/nad tlačítky pro okna) tak se nic nestane. Dokonce to tlačítko ani nesvítí.. Předem díky :-)

Ahoj a máš na autě orig. centrál? Když zam. klíčem,nebo dálkou vše funguje?

• Autor

Ano, zamknutí klíčem i dálkově funguje jak má.

Tak bych to vyděl pak na špatné tlačítko. Nasvědčuje tomu i že ti nesvítí podsvícení. Rozdělej podívej se na konektor,jeli dobře zacvaknutý.

• Autor

Tak teď se ještě poprat s rozebíráním :-D

• Autor

Tak jo, dostal jsem se tady k tomu (viz. obrázky).. Asi mám rozebrat i to, kde jsou ty spínače co? To abych sháněl takovýhle klíč..

hbaT0Cm.jpg

nfaNkwY.jpg

HQEWcUf.jpg

Určitě bych to rozebral a mrkl se na to. Popř. jsi od někoho puč panel ovládání na vyzkoušení.

• Autor

Tak, konečně jsem to rozebral, zapojil do auta jen tak a ani ta ledka nesvítí, kde by byl problém netuším.

b7wMCeq.jpg85f0HwM.jpgLkLwwRi.jpgKaMv9Hm.jpg

No pokud je panel v pořádku,tak bych šel po kabeláži. Zkontroluj svorkovnici na sloupku.

• Autor

Promiňte, kde že tu svorkovnici najdu?

Když otevřeš dveře,tak uvidíš gumovou průchodku v které vede svazek kabelů. Tu průchodku od sloupku odcvakni a uvidíš svorkovnice. Jak jsi dával foto toho tištáku nevím ale zdá se mi jakoby v jednom místě na součástce-nevím jak jse jmenuje chyběl cín.

Upraveno od Mirek 835

• Autor

Mohl byste to místo nějak označit? (To, kde asi chybí cín)

Tak je to ta první fotka  a od spodu ta druhá řada součástek na pravo. Nevím možná se to jen zdá,ale ostatní ty součástky mají na koncích cín a jen ta na té jedné straně jakoby tam chyběl. Spíš tam je studenák. Nevím já bych si pučil někde druhé ovládání a vyzkoušel co je špatné. Opravdu to může být i kabeláží.

Upraveno od Mirek 835

• Autor

Cín tam je, jen je to na té fotce špatně vidět.. Za pár hodin sem hodím fotku z těch dveří, jestli máme na mysli stejnou gumu..

Gumová průchodka-varhánková guma je mezi dveřma jen jedna. nemůžeš se splést. Zbytečné dávat foto.

• Autor

To víš (snad můžu tykat..), nerad bych něco na tom autě posral.. Sice to už asi ani nejde, s ním je problémů jak máku :-D

Jasně tykej a pokud budeš vážně číst,tak spoustu problémů se tu již úspěšně řešilo!

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak jo, zkusil jsem tam dát spínač z kamarádova auta, jenže pořád nic. Mezi těmi dveřmi to taky vypadá v pořádku, tak já už nevím..

• 1 měsíc později...

Cau, me taky nesvitila kontrolka tlacitka pro zamykani. Funkcne bylo tedy jinak v poradku ale zase mi nesla prvni poloha tlacitka pro stahovani oken. Navod na opravu zde http://www.fabiaauto.cz/skoda-fabia/oprava-ovladace-oken-skoda-fabia-i     Co se tyce te nesvitici kontrolky tak jsem mel studenak na predradnem odporu pro danou LED. Viz foto. Stacilo prepajet a tlacitko sviti. Na tve fotce mi pripada ze mas studenak na soucastce oznacene 1600 (na foto jsou dve, tak ta vlevo) tak tu bych zkusil prepajet (staci v miste kde je ten cin jakoby praskly prohrat pajkou, ono se to spoji)

post-91641-0-80382500-1460053611_thumb.j

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.