Grow Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Dobrý den, chtěl bych se zeptat, čím je způsobeno, že když zmáčknu tlačítko pro zamknutí (to, co je na dveřích hned pod/nad tlačítky pro okna) tak se nic nestane. Dokonce to tlačítko ani nesvítí.. Předem díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Ahoj a máš na autě orig. centrál? Když zam. klíčem,nebo dálkou vše funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grow Vloženo 3. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Ano, zamknutí klíčem i dálkově funguje jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Tak bych to vyděl pak na špatné tlačítko. Nasvědčuje tomu i že ti nesvítí podsvícení. Rozdělej podívej se na konektor,jeli dobře zacvaknutý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grow Vloženo 3. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Tak teď se ještě poprat s rozebíráním :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grow Vloženo 4. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 Tak jo, dostal jsem se tady k tomu (viz. obrázky).. Asi mám rozebrat i to, kde jsou ty spínače co? To abych sháněl takovýhle klíč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 Určitě bych to rozebral a mrkl se na to. Popř. jsi od někoho puč panel ovládání na vyzkoušení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grow Vloženo 7. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Tak, konečně jsem to rozebral, zapojil do auta jen tak a ani ta ledka nesvítí, kde by byl problém netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 No pokud je panel v pořádku,tak bych šel po kabeláži. Zkontroluj svorkovnici na sloupku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grow Vloženo 7. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Promiňte, kde že tu svorkovnici najdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 (editace) Když otevřeš dveře,tak uvidíš gumovou průchodku v které vede svazek kabelů. Tu průchodku od sloupku odcvakni a uvidíš svorkovnice. Jak jsi dával foto toho tištáku nevím ale zdá se mi jakoby v jednom místě na součástce-nevím jak jse jmenuje chyběl cín. Editováno: 7. Únor 2016, autor: Mirek 835 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grow Vloženo 7. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Mohl byste to místo nějak označit? (To, kde asi chybí cín) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 (editace) Tak je to ta první fotka a od spodu ta druhá řada součástek na pravo. Nevím možná se to jen zdá,ale ostatní ty součástky mají na koncích cín a jen ta na té jedné straně jakoby tam chyběl. Spíš tam je studenák. Nevím já bych si pučil někde druhé ovládání a vyzkoušel co je špatné. Opravdu to může být i kabeláží. Editováno: 7. Únor 2016, autor: Mirek 835 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grow Vloženo 8. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Cín tam je, jen je to na té fotce špatně vidět.. Za pár hodin sem hodím fotku z těch dveří, jestli máme na mysli stejnou gumu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Gumová průchodka-varhánková guma je mezi dveřma jen jedna. nemůžeš se splést. Zbytečné dávat foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grow Vloženo 8. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 To víš (snad můžu tykat..), nerad bych něco na tom autě posral.. Sice to už asi ani nejde, s ním je problémů jak máku :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Jasně tykej a pokud budeš vážně číst,tak spoustu problémů se tu již úspěšně řešilo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grow Vloženo 21. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Tak jo, zkusil jsem tam dát spínač z kamarádova auta, jenže pořád nic. Mezi těmi dveřmi to taky vypadá v pořádku, tak já už nevím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bugatchu Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 Cau, me taky nesvitila kontrolka tlacitka pro zamykani. Funkcne bylo tedy jinak v poradku ale zase mi nesla prvni poloha tlacitka pro stahovani oken. Navod na opravu zde http://www.fabiaauto.cz/skoda-fabia/oprava-ovladace-oken-skoda-fabia-i Co se tyce te nesvitici kontrolky tak jsem mel studenak na predradnem odporu pro danou LED. Viz foto. Stacilo prepajet a tlacitko sviti. Na tve fotce mi pripada ze mas studenak na soucastce oznacene 1600 (na foto jsou dve, tak ta vlevo) tak tu bych zkusil prepajet (staci v miste kde je ten cin jakoby praskly prohrat pajkou, ono se to spoji) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.