T003 Vloženo 9. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Svetla vymenene. Vsetko funguje. Len pri dialkovych svietia obidva vlakna. S tym pojdem za elektrikarom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 A zjistil jsi už jak sviti? Stala ta prace aspoň za to? A ty peníze za nove světla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Svetla vymenene. Vsetko funguje. Len pri dialkovych svietia obidva vlakna. S tym pojdem za elektrikarom TO by ani tak nevadilo aspoň to viac svieti. Či sa to dosť zohrieva potom ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T003 Vloženo 9. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Este dam nastavit svetla a asi az cez vikend to vyskusam v noci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T003 Vloženo 9. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Asi sa to bude hriat. Bojim sa aby mi nespieklo parabolu alebo vonkajsie krycie sklo. Uvidim co povie elektrikar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubczech Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 Zdravím jak to dopdlo? Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindza Vloženo 5. Červen 2021 Sdílet Vloženo 5. Červen 2021 Dobrý den, předem sděluji že jsem se snažil hledat, ale nic konkrétního jsem nenašel, proto se ptám. Potřebuji předělat elektroinstalaci tak, aby mi na autě Fabia 2 (před face) kde byli původně bi-halogeny (H7), fungovali klasické paraboly s H4, tak jak mají (přepínání mezi vlákny potkávačky/dálka a světelná houkačka). Instalace s H7 je udělána tak, že na H7 je přivedeno napájení (potkávačky) a dálka je řešena clonkou za 5A pojistkou (pro obě světla), ještě je tem relé na světelnou houkačku. Konektory na světlech se shodují, dle schémat je i průřez vodičů pro ovládání clonky stejný jako u H4 verze, ale jak vyřešit přepínání vláken při zachování funkce světelné houkačky. Děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik_hell Vloženo 9. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2021 Taky by mě zajímalo jak to udělat . Mám přehozené světla protože H7 skoro nesvití. Bohužel při zapnutí dálky svítí i potkávačky . Při obrácený predelavce se spojují vodiče na páčce blinkrů . Bohužel se domnívám že jen rozdělit je nebude stačit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 9. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2021 Jestli jsem pochopil, tak teď máš H4 a při dálkových ti nezhasnou tlumené. A čemu to vadí? Mám čočky po FL a při dálkových mi taky svítí pořád potkávačky. A je to tak z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindza Vloženo 12. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2021 Vadí do to tomu že se za chvíli "usmaží" žárovka a parabola, není to konstruováno na to aby v H4 svítili obě vlákna najednou. Opravdu s tím někdo nemáte zkušenost? Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaZ. Vloženo 30. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2023 Zdravím vás, řešil někdo výměnu kompletních světlometů s jednou žárovkou H7 a clonou za klasické H4 kvůli intenzitě svítivosti ? Jedná se mi o to, co vše je třeba vyměnit nebo upravit. Přívodní patice i průřezy vodičů jsou shodné pro H7 i H4, ale malér nastává při přepnutí z potkávacích na dálkové, kdy u H4 svítí obě vlákna (H7 s jedním vláknem odklopí clonu čočky) a reflektor by to nemusel ustát tepelně. Přitom kontrolka potkávacího světla nesvítí. V úvahu jsou H4 LED nebo určitá úprava. Jaká? Porovnáním relé boxů (máme obě provedení) je odlišnost u relé řídící jednotky, po výměně tohoto relé (53 za 429) nelze nastartovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.