Patrik1971 Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Jasne ze ano.Stavia sa uz podla novych,modelovych predpisov a zmien. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Pokud bylo objednáno dle dosavadního prodejního programu, dostaneš za tu cenu i nový modelový rok - pokud dojde ke zdražení, platí původní cena. Pokud jako např. u Rapidu dojde ke zdražení o 1000Kč, ale bude přidána výbava, opět platí původní cena (a výbava). V minulosti byly i výjimky, kdy došlo automaticky k rozšíření výbavy i u objednaných aut. Co se nových prvků týče - dotčené výbavy už samozřejmě jedou od 22KT po novém. Ale zcela nové prvky si podle starého programu neobjednáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperbIII Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Díky, to jsem chtěl vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMeF Vloženo 2. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Pristi tyden mam objednavat S3 L&K s priplatkovou vybavou 1)Lane assist, Smart light assist, blind spot detect 2) sunset 3) columbus. Columbus objednavam v zasade jen kvuli vetsi o razovce. Pokud pristi tyden objednam bez columbuse, dostanu amundsena s 8' obrazovkou, padla pod volantem, zadni kameru s tryskou, 10barev ambi light? Je nejaky duvod proc bych mel cekat na novy cenik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 5. Duben 2016 Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 Jinak to zrcátko bez lemu má kolega v Passatu a vypadá úžasně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 ...ale je v nom velky prdlajs vidiet,taka pekna designovka,ktoru zacal davat koncern VW krizom-krazom do vsetkych modelov.Asi ich levne nakupuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinznitry Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Co si myslite o mojej spekulacii, V nemeckom MR2017 pisu ze obrazovku pri bolero a amundsen bude 8' od vybavy style. Avsak bolero v nemecku je v zaklade len od style. V ambition je ta 5,5' tusim swing. Nebude to nahodou aj u nas v SR a CR ze zvacsia tieto displaye? S3, ambition, bolero 8' uz v zaklade? Kvazi ze uz nebudu celkovo montovat radia bolero a amundsen v 6,5' ? Nemecky cennik je uz upraveny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Pro SIII bude displej 8 palcu vzdy vyjma Swingu. Vybavy si urcuji importeri,do znacne miry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinznitry Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Dakujem za ozrejmenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 změny od 22KT, takový menší souhrn rozšíření protihlukových opatření (blatníky, prostor pod zadními sedadly, sloupky), většina pro všechny verze, některé ne pro Active dodatečný tlumící materiál modifikace tlumení přibývající svary volitelně pro combi vyrovnávání světlé výšky zadní nápravy (ne s DCC, ne s paketem pro špatné cesty a sportovním podvozkem) paket pro špatné cesty kombinovatelný s DCC bezrámové vnitřní zrcátko zvětšení displeje rádia Bolero a navigace Amundsen na 8 palců jako u Columba bezdrátové nabíjení telefonu ve "phoneboxu" 10 barev vnitřního osvětlení kamera s ostřikem, pro liftback pouze v kombinaci se zadním stěračem nové verze kol Phoenix 19 palců (černá, leštěná) personalizace podle klíče u Drive Mode Selection, klíč navíc nový design ovladače nezávislého topení béžový interier bude mít černou kapsu u rola kufru volitelně progresivní řízení (od 110kW) modifikace KESSY (2x zatáhnutí = odemknutí všech dveří) modifikace upínacích ok u mezipodlahy Související změny ceny, kombinovatelnosti, dostupnosti výbav a paketů budou brzy. Investigativní žurnalistice zdar, bulvár zůstane bulvárem. V textu jsou zakomponovány drobné protikopírovací vodoznaky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilofon Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 No na hovno, ale díky za to:-))) Mně to jde příští týden do výroby a pár věcí bych fakt ocenil, hlavně ten displej, mám Amundsena. Lepší tohle vlákno nečíst ;-) Bude to však příjemný posun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Pribyvajici svary??? To jako po roce zjistili, ze to nekde nedrzi jak by melo? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Takže ve zkratce: vyhřívaný volant - ne active display - ne BiTDI - ne Kessy na všechny 4 kliky - ne Vlastně nic nového. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Po roce ne, spis po uvedeni na trh a nejspis kritice vysokeho hluku. Jde o soucast zlepseni odhlucneni. Xilofon: jeste u toho neni napsano jak se zmeni ceny, tak nehazej zbran do obili. Mozna treba budes nakonec rad Ale to si jeste chvilku pockame. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 (editace) Prochaine: Snad nikdo inteligentni neveril nesmyslum o displeji misto budiku a zavedeni biTDI chvilku pred predstavenim Brtniqa. Za ten vyhrivany volant se omlouvam, vymyslel jsem si ho. Ale z nejakeho duvodu si ho uplnou nahodou vymyslela nektera media. Editováno: 14. Duben 2016, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas474 Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 dnes som pozdržal datum vyrobi z 19t na 22 aby mi prišlo auto v novom modelovom roku.snad sa to oplati... trosku by ma zaujmalo to progresivne riadenie či je dobre a či ho vobec doobjednať este Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Prochaine: Snad nikdo inteligentni neveril nesmyslum o displeji misto budiku a zavedeni biTDI chvilku pred predstavenim Brtniqa. Za ten vyhrivany volant se omlouvam, vymyslel jsem si ho. Ale z nejakeho duvodu si ho uplnou nahodou vymyslela nektera media. Hele, já se nezlobím. Já jsem nakonec rád, že jsem objednal MR2016 a už jezdím. Kdybych čekal na jaro a teď ještě přišlo zdražení, tak by mě to mrzelo víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stano-RS Vloženo 15. Duben 2016 Sdílet Vloženo 15. Duben 2016 Nevi nekdo jestli bude od 22KT i v konfiguratoru moznost sportline paket ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 15. Duben 2016 Sdílet Vloženo 15. Duben 2016 No o Sportline se vůbec nikde nemluví. Počítám, že s tím asi přijdou později - někdy v létě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stano-RS Vloženo 15. Duben 2016 Sdílet Vloženo 15. Duben 2016 (editace) aha tak uvidime no ale bojler pise ze dostupnost paketu a vybav bude brzy tak snad to dopadne Zde i clanek z 9.2015 ze by tato vybava mohla byt http://auto.idnes.cz/skoda-superb-sportline-0vk-/automoto.aspx?c=A150915_120605_automoto_fdv Editováno: 30. Duben 2016, autor: Stano-RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilofon Vloženo 15. Duben 2016 Sdílet Vloženo 15. Duben 2016 dnes som pozdržal datum vyrobi z 19t na 22 aby mi prišlo auto v novom modelovom roku.snad sa to oplati... trosku by ma zaujmalo to progresivne riadenie či je dobre a či ho vobec doobjednať este Jo, taky jsem o tom nakonec zauvažoval, takže jsem se jim ozval, načež jsem se dozvěděl, že už je vyrobený (dřív než jsem čekal), takže se vlastně těším na modelový rok 2016, alespoň budu jezdit dřív. Snad ho do dvou týdnů připraví k předání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lightning Vloženo 15. Duben 2016 Sdílet Vloženo 15. Duben 2016 (editace) Nedalo mi to a zkusil jsem google. Na polskych strankach Skoda Auto uz je (sportline). http://www.skoda-auto.pl/modele/nowy-superb-combi-sportline/poznaj-model/ V konfiguratoru zatim take nic... Update: Nemci ho tam maji uz take (na strankach). S poznamkou, ze k objednani by mel byt od leta 2016 Editováno: 15. Duben 2016, autor: lightning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 (editace) To bude maso http://www.manmagazin.sk/najkrajsia-skoda-sucasnosti-novy-superb-sportline-s-krvavocervenym-lakom-si-vas-okamzite-ziska/ Editováno: 16. Duben 2016, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lightning Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Fotka nadherna, bohuzel pro me na zivo ta cervena barva nic moc. Za me hezci ta bila. Jenze bileho mam ted SII a preci jen bych rad nejakou zmenu. No mam o cem premyslet, nez bude k objednani;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 Ceník: novy-superb-cenik.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.