LiveBomb Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Ahoj, používáte někdo na své Octavii III Combi střešní nosiče Thule? Konretně kombinaci patek 775 nebo 757 a tyčí 961? Zajímá mě především hlučnost, zkušenost s montáží a zpětná kompatibilita s Octavii II Combi. Rozteč mezi podélníky je u obou modelů cca. stejná - 1 m. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanroubal Vloženo 15. Únor 2016 Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 mel jsem pujcene ty pricniky Thule a nakonec jsem se rozhodl pro originalni Skoda, protoze mam v kufru mezipodlahu a ty Thule jsou moc dlouhe a nevejdou se do tech pripravenych vylisku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 15. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 Nemam mezipodlahu a potrebuji neco co mi pujde na O2C i O3C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 mam priecniky thule 961 (cierne) s patkami 757 montaz jednoducha, bezproblemova hlucnost samotnych priecnikov neviem vyhodnotit - priecniky pouzivam len vtedy ked nieco prevazam (v zime lyze, v lete bicykle)ich aerodynamicky tvar predurcuje nizsiu hlucnost oproti inym typom priecnikov podla konfiguratora priecnikov na thule.com je tato kombinacia urcena pre OII kombi aj OIII kombi s lyzinami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 18. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Super, dík za info. U tech 775 mě zaráží, že jdou na O2C a S3C, takže by možná pasovaly i na O3C, ale to by chtělo potvrdit. Pravda je, že 757 vypadají trochu víc odolně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 kupoval som ich u znameho, odporucil mi 757. 775 su vraj vhodne predovsetkym na nestandardne tvarovane lyziny, no na standardne mi odporucil 757 - lahsie sa osadzaju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RencMan Vloženo 15. Únor 2021 Sdílet Vloženo 15. Únor 2021 Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda má někdo zkušenost s příčníky od Thule (https://www.sportobchod.cz/stresni-nosic-thule-evo-skoda-octavia-iii-5-dr-kombi-se-stresnimi-podelniky-hagusy-2013-s-hlinikovou-tyci.htm), případně jiný typ. Jedná se mi o to zda je lze uložit do dvojitého dna u Octavia 3, zda tam budou pasovat nebo jestli tam pasují pouze originální nosiče Škoda. Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 17. Únor 2021 Sdílet Vloženo 17. Únor 2021 Mne sa to nepodarilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.