Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

používáte někdo na své Octavii III Combi střešní nosiče Thule? Konretně kombinaci patek 775 nebo 757 a tyčí 961? Zajímá mě především hlučnost, zkušenost s montáží a zpětná kompatibilita s Octavii II Combi. Rozteč mezi podélníky je u obou modelů cca. stejná - 1 m.

mel jsem pujcene ty pricniky Thule a nakonec jsem se rozhodl pro originalni Skoda, protoze mam v kufru mezipodlahu a ty Thule jsou moc dlouhe a nevejdou se do tech pripravenych vylisku.

• Autor

Nemam mezipodlahu a potrebuji neco co mi pujde na O2C i O3C.

mam priecniky thule 961 (cierne) s patkami 757

• montaz jednoducha, bezproblemova
  • hlucnost samotnych priecnikov neviem vyhodnotit - priecniky pouzivam len vtedy ked nieco prevazam (v zime lyze, v lete bicykle)
    ich aerodynamicky tvar predurcuje nizsiu hlucnost oproti inym typom priecnikov
  • podla konfiguratora priecnikov na thule.com je tato kombinacia urcena pre OII kombi aj OIII kombi s lyzinami
  • Autor

Super, dík za info.

U tech 775 mě zaráží, že jdou na O2C a S3C, takže by možná pasovaly i na O3C, ale to by chtělo potvrdit. Pravda je, že 757 vypadají trochu víc odolně.

kupoval som ich u znameho, odporucil mi 757. 775 su vraj vhodne predovsetkym na nestandardne tvarovane lyziny, no na standardne mi odporucil 757 - lahsie sa osadzaju.

• 4 roky později...

Dobrý den,

chtěl jsem se zeptat zda má někdo zkušenost s příčníky od Thule (https://www.sportobchod.cz/stresni-nosic-thule-evo-skoda-octavia-iii-5-dr-kombi-se-stresnimi-podelniky-hagusy-2013-s-hlinikovou-tyci.htm), případně jiný typ. Jedná se mi o to zda je lze uložit do dvojitého dna u Octavia 3, zda tam budou pasovat nebo jestli tam pasují pouze originální nosiče Škoda. 

Předem děkuji

Mne sa to nepodarilo :) 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.