Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

používáte někdo na své Octavii III Combi střešní nosiče Thule? Konretně kombinaci patek 775 nebo 757 a tyčí 961? Zajímá mě především hlučnost, zkušenost s montáží a zpětná kompatibilita s Octavii II Combi. Rozteč mezi podélníky je u obou modelů cca. stejná - 1 m.

Vloženo

mam priecniky thule 961 (cierne) s patkami 757

• montaz jednoducha, bezproblemova
  • hlucnost samotnych priecnikov neviem vyhodnotit - priecniky pouzivam len vtedy ked nieco prevazam (v zime lyze, v lete bicykle)
    ich aerodynamicky tvar predurcuje nizsiu hlucnost oproti inym typom priecnikov
  • podla konfiguratora priecnikov na thule.com je tato kombinacia urcena pre OII kombi aj OIII kombi s lyzinami
Vloženo

Super, dík za info.

U tech 775 mě zaráží, že jdou na O2C a S3C, takže by možná pasovaly i na O3C, ale to by chtělo potvrdit. Pravda je, že 757 vypadají trochu víc odolně.

• o 4 roky později...
Vloženo

Dobrý den,

chtěl jsem se zeptat zda má někdo zkušenost s příčníky od Thule (https://www.sportobchod.cz/stresni-nosic-thule-evo-skoda-octavia-iii-5-dr-kombi-se-stresnimi-podelniky-hagusy-2013-s-hlinikovou-tyci.htm), případně jiný typ. Jedná se mi o to zda je lze uložit do dvojitého dna u Octavia 3, zda tam budou pasovat nebo jestli tam pasují pouze originální nosiče Škoda. 

Předem děkuji

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...