Publikováno Únor 13, 20169 r Ahoj, používáte někdo na své Octavii III Combi střešní nosiče Thule? Konretně kombinaci patek 775 nebo 757 a tyčí 961? Zajímá mě především hlučnost, zkušenost s montáží a zpětná kompatibilita s Octavii II Combi. Rozteč mezi podélníky je u obou modelů cca. stejná - 1 m.
Únor 15, 20169 r mel jsem pujcene ty pricniky Thule a nakonec jsem se rozhodl pro originalni Skoda, protoze mam v kufru mezipodlahu a ty Thule jsou moc dlouhe a nevejdou se do tech pripravenych vylisku.
Únor 18, 20169 r mam priecniky thule 961 (cierne) s patkami 757 montaz jednoducha, bezproblemova hlucnost samotnych priecnikov neviem vyhodnotit - priecniky pouzivam len vtedy ked nieco prevazam (v zime lyze, v lete bicykle)ich aerodynamicky tvar predurcuje nizsiu hlucnost oproti inym typom priecnikov podla konfiguratora priecnikov na thule.com je tato kombinacia urcena pre OII kombi aj OIII kombi s lyzinami
Únor 18, 20169 r Autor Super, dík za info. U tech 775 mě zaráží, že jdou na O2C a S3C, takže by možná pasovaly i na O3C, ale to by chtělo potvrdit. Pravda je, že 757 vypadají trochu víc odolně.
Únor 18, 20169 r kupoval som ich u znameho, odporucil mi 757. 775 su vraj vhodne predovsetkym na nestandardne tvarovane lyziny, no na standardne mi odporucil 757 - lahsie sa osadzaju.
Únor 15, 20214 r Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda má někdo zkušenost s příčníky od Thule (https://www.sportobchod.cz/stresni-nosic-thule-evo-skoda-octavia-iii-5-dr-kombi-se-stresnimi-podelniky-hagusy-2013-s-hlinikovou-tyci.htm), případně jiný typ. Jedná se mi o to zda je lze uložit do dvojitého dna u Octavia 3, zda tam budou pasovat nebo jestli tam pasují pouze originální nosiče Škoda. Předem děkuji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.