Sprite Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Ahojte. Koupil jsem Superba II a zaujalo mě pár věcí, na které bych se rád zeptal zkušenějších, protože v návodu o nich není nic. 1) vždy když odemknu auto a otevřu dveře, tak slyším jak něco zabzuci. Přijde mi, že to jde z interiéru. Je to v pořádku a co to může být? 2) když vypnu po jízdě zapalování, tak vidím, jak sebou stěrače cuknou a popojedou o kousek dolů. Je to také v pořádku? 3) loketní opěrka jde posouvat dopředu a dozadu, ale nejde nastavit její výška. Toto u Superba nelze? Jen dopředu a dozadu? Jedná se o 1.8tsi R.V. 2009, M.R. 2010 Omlouvám se za možná pro některé z vás hloupé dotazy, ale předtím jsem měl O1 a ta nic z toho nedělala. Moc děkuji za informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 2) Ano to je v pořádku aby se neopotřebovávali gumičky jen na jedné straně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 1) palivové čerpadlo -normální 2) stěrače občas cuknou, aby se gumička neotlačila jednostranně, prodlouží se životnost -normální 3) loketní opěrka se posouvá jen dopředu a zpět, pokud chceš ruku výš, musíš ji trochu pootevřít - normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Vloženo 15. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 (editace) K bodu 3... Mě právě v pootevrene poloze žádné nedrží. Chodí naprosto tiše nahoru a dolů, ale vždy se úplně zavře. Jde posunovat jen dopředu a dozadu, ale výškově žádnou aretaci nemá. Editováno: 15. Únor 2016, autor: Sprite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Vysunout dopředu, pozvednout, klapne a drží. Pak zase pozvednout, klapne a drží. Poloh je tam víc cca 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 a nebo se o tu opěrku opřel někdo celou vahou a aretaci ulámal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 To není vyloučeno, pak pomůže jen výměna loketky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 no to by tam někdo musel dělat nějaké hambárny. Může to být také zatuhlé - v každém případě to bude chtít rozebrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamP Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 1)prassat: já myslel že čerpadlo "natlačí"(bzučí) až po otočení klíčem na kontrolky (jen se ptám rád budu vyveden z omylu), sám si myslím že slyším čerpadlo+ bzučení a cvakání v motoru. 1) může být i CD-changer v kufru, kdo nepoužívá nejlépe odpojit přes diag. ( sám nad tím přemýšlím) zbytečně žere el.energii a nepříjemně každých 10min bzučí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 čerpadlo opravdu "dofukuje" při otevření dveří řidiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Vloženo 19. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 (editace) OK. Takze vše až na loketku je v pořádku. Moc vám dekuji. Editováno: 21. Únor 2016, autor: Sprite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.