Přejít na obsah

Pár dotazů po koupi

Sprite

Doporučené příspěvky

Ahojte. Koupil jsem Superba II a zaujalo mě pár věcí, na které bych se rád zeptal zkušenějších, protože v návodu o nich není nic.

1) vždy když odemknu auto a otevřu dveře, tak slyším jak něco zabzuci. Přijde mi, že to jde z interiéru. Je to v pořádku a co to může být?

2) když vypnu po jízdě zapalování, tak vidím, jak sebou stěrače cuknou a popojedou o kousek dolů. Je to také v pořádku?

3) loketní opěrka jde posouvat dopředu a dozadu, ale nejde nastavit její výška. Toto u Superba nelze? Jen dopředu a dozadu?

Jedná se o 1.8tsi R.V. 2009, M.R. 2010

Omlouvám se za možná pro některé z vás hloupé dotazy, ale předtím jsem měl O1 a ta nic z toho nedělala.

Moc děkuji za informace

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1) palivové čerpadlo -normální

2) stěrače občas cuknou, aby se  gumička neotlačila jednostranně, prodlouží se životnost -normální

3) loketní opěrka se posouvá jen dopředu a zpět, pokud chceš ruku výš, musíš ji trochu pootevřít - normální

Odkaz ke komentáři

K bodu 3... Mě právě v pootevrene poloze žádné nedrží. Chodí naprosto tiše nahoru a dolů, ale vždy se úplně zavře. Jde posunovat jen dopředu a dozadu, ale výškově žádnou aretaci nemá.

Editováno: , autor: Sprite
Odkaz ke komentáři

1)prassat: já myslel že čerpadlo "natlačí"(bzučí) až po otočení klíčem na kontrolky (jen se ptám rád budu vyveden z omylu), sám si myslím že slyším čerpadlo+ bzučení a cvakání v motoru. 
​1) může být i CD-changer v kufru, kdo nepoužívá nejlépe odpojit přes diag. ( sám nad tím přemýšlím) zbytečně žere el.energii a nepříjemně každých 10min bzučí.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...