Matejzaloudek Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Ahoj všichni, potřebuju nějaké rady Přečetl jsem asi tisíce fór,včetně anglických a jazyků mě neznámých a jsem v koncích Problém bych nazval motor AKL Někdy začátkem léta jsem zadřel motor u nově koupenýho auta 98rok. Řešil jsem to jiným nastrojeným motorem, s trochou snahy jsem ho tam nasoukal, nevím jestli problém začal už tehdy výměnou motoru nebo až dýl. Pociťovat jsem to začal když trochu klesly teploty. Takže k problému: uvažujeme že je venkovní teplota kolem nuly. Nastartuju motor a otáčky mi vyletí na cca 1300 (otáčky se sytičem) ale během pár vteřin klesnou na 800. když se hned rozjedu a vyšlápnu spojku otáčky vyletí ještě o něco nahoru (např. ze 2000 na 2300) a pak pár vteřin padají dolu, až auto chcípne. Tohle celé trvá cca 1-2 minuty, párkrát to chcípne a po tuhle dobu je cítit jak se autu nechce jet. Když se auto lehce zahřeje nebo co se stane, bývá to tak po těch dvou minutách, tak je problém pryč, auto jede bez problému, jde hezky za plynem. Na VAGu mi vyskakuje chyba 00537 Regulace lambda 18-10 Horní hodnota dorazu - sporadicky Když jí smažu za nějaký čas naskočí znovu. Ocenil bych každou radu, nebo aspoň nasměrovat na nějaký díl co by chtěl vyměnit, metoda pokus / omyl se mi prodražuje .. Díky moc Nějaký výčet toho co jsem zkoušel měnit: Teplotní čidlo Váha vzduchu Škrtící klapka Palivový filtr Vzduchový filtr Vstřiky Svíčky Těsnění pod víčko oleje a pod tu plastovou srandu pod ním Senzor otáček klikové hřídele Senzor klepání Podtlakovou hadici k posilovači Vlnovec Lamda sondu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noxik600 Vloženo 29. Únor 2016 Sdílet Vloženo 29. Únor 2016 Zkontroloval bych dráty k Lambda,jestli funguje její vyhřívání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octa.diskuter Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Nejaky pokrok v teto veci? Takhle se mi to chova celou zimu. Zatim to resim tak, ze prvni cca minutu dve, nez se motor prohreje, nesmim dat nohu z plynu. Tzn. na krizovatce brzdim rucni brzdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 28. Únor 2018 Sdílet Vloženo 28. Únor 2018 Mám stejný problém. Poraďte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.