kimmi Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Dnes som nahral zvuk,ktorý sa mení po stlačení a uvoľnený spojky.Pravdepodobne ide o dvojložisko na hnacom a hnanom hriadeli. Tu je link na ktorom je taký istý zvuk,akurát ja som to nahrával dole pri kolese.Na konci videa je vidieť vôľa hriadelky a jej zvuk pri otáčaní. Môže niekto potvrdiť,kto mal tento problém že ide o dvojložisko? Zvuk prevodovky vnutri.mp3 Zvuk prevodovky zvonku.mp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Měj jsem to dvojložisko, mně se to projevovalo spíš při rozjezdu, pomalu to začalo hučet. Zvuk byl jinej. Tak nebo tak převodovka ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 No tak to ti pekne hučí, na 90% to bude dvojložisko, je v tej prevodovke vôbec olej ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 16. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 "marfan",myslel som že tebe to tak isto hučalo,počas jazdy to nepočuť,akurát pri 1.a2.-jke to ako zotrvačník a ešte som zbadal jednu vec,ktorá predtým nebola a to pri ubratí plynu to v určitých otáčkach robí akokeby huuuu. Olej podľa mňa je to som nekontroloval,ale odspodu žiaden náznak úniku,jedine že by ho tam pri výmene nedali ale to by sa s tým asi nedalo jazdiť,už som to tak kúpil a na tom som už 7700 km najazdil,no každopádne to chcem dať spraviť,len chcel som nejaké ohlasy tu z fóra či toto presne niekto náhodou nemal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Mne to nebolo až takto počúť na voľnobežných otáčkach ale keď som sa rozdbiehal na 1 a 2 tak to bolo počúť najviac tak ako hovoríš zvuk pripomínal zotrvačník. Mne sa to začalo ozývať pri cca 175-180tkm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 18. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 Tak dvojložisko vymenené,350€,ložisko+olej+robota a je po pazvukoch a na voľnobeh žiadne rapkanie,pri rozjazde žiadny zotrvačník a pri ubratí plynu žiadne sovie húúúúúúúúú.Invalidná valivá plocha a niekoľko guličiek,to by som nepovedal že to urobí taký rámus,pilini žiadne v prevodovke neboli. Tu sú nejaké snímky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joehot Vloženo 1. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2020 Zdravím všechny, mám dotaz - pravděpodobně se mi stalo toto: https://forum.skodahome.cz/.../134859-zvuk-z.../ (soudím na základě zvuku z videa), a ve většině servisů mi říkají, že "převodovky nedělaj". Mám Fabii II, 1,6 16V z roku 2008. Nevíte, kde v Praze či okolí to nechat opravit, aniž bych musel vyměňovat celou převodovku a/nebo ruinovat peněženku? Moc díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.