candy1827 Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 2.0TSI 206kw DCC, nespokojenost s původním podvozkem. Vyřešeno, objednán plug and play kit od Bilsteinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Odkaz hodíš? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candy1827 Vloženo 17. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Dobrý den, tak tady je ta položka – viz příloha. Obecně o Bilstein B16 DampTronic si můžete přečíst zde: http://www.bilstein.de/en-uk/products/sport-and-threaded-ride-high-adjustable-kits/bilstein-b16-damptronicreg/ Jinak tohle řešení – 1-plášťového tlumiče nemá v prvovýrobě ani zmiňované Porsche. Také má pouze 2-plášť. 1-plášť má teprve až verze GT3!! Tedy auto za 3,8mil Kč. Měl sem to štěstí s ním jet na podzim a je neskutečné jak to dokáže zloubit komfort se sportovní tuhostí. Taková jemná plyšovost. Nastavení pro Superb bude samozřejmě mnohem více do “normálna”, ale píšu to pro dokreslení špičkovosti té technologie. Pro Porsche to právě kompletně dělá Bilstein. Jinak položka je ve statusu “v přípravě”, takže možná přijde odpověď, že je to na x-týdnů, možná více..uvidíme. už jsem poptal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candy1827 Vloženo 17. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Citace z mého emailu. Jinak zvuky seriového podvozku jsou katastrofální, podle Boleslavi prý to tak je v pořádku. Zkoušel jsem stejné auto funglovku a v podstatě to samé chování. Cena cca 2000€. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukyn Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 V čem byla nespokojenost s původním podvozkem? Pro nás auto amatéry. Co je plug and play kit od Bilsteinu? A jak se zárukou? Děkuji Suk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Tak to bude ale jízda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas474 Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 podla toho co citam jeaj vyskovo aj tuhostou nadstavitelny? aka tam je asi cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candy1827 Vloženo 17. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Prostě se nahradí původní tlumiče a pružiny. Využije se zapojení do původních konektorů DCC. V ovládání se nic nemění. Podvozek je manuálně na pružinách nastavitelný výškově. Rozklikněte si odkaz na bilstein.com. Sukyn: Na konci roku jsme trošku komunikovali okolo DCC. Mně nejde o sportovnější podvozek, ale při městské jízdě na normal či komfort vydává podvozek nepříjemné zvuky, jako kdyby byl nadměrně "uvolněný". Při jízdě nad cca 60 km/h se vše upraví , auto je velmi komfortní. Ale do 60 je to ukodrcaná herka. To jistě nekoresponduje s ceníkovou cenou 1,35 mil. Servis mi měnil kulové čepy, přetahoval nápravu a uložení motoru.... Vše po konzultaci s Boleslaví, která následně prohlásila, že je to normální projev vozu. Zkoušel jsem jiný vůz na 18 kolech, jinak totožná konfigurace, a opravdu v podstatě stejné zvikové projevy. Takže buď se Superba zbavím, a koupím jiné auto, a nebo jsem se rozhodl dát mu šanci "Bilstein" za cca 2000€. Tak uvidíme, prý to bude super?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candy1827 Vloženo 17. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Ad záruka. Tento kit je schválený, má TÜV, a akci provede autorizovaný servis Škoda. Záruka vyjma vyměněných komponet bez újmy, vyměněné věci kryje záruka Bilsteinu. Suma sumárum. Superb je dle mého názoru povedené fajn auto, které mě v ostatních směrech uspokojuje. Tak mu dám šanci a ten podvozek zkusím odladit. A pak cinknu do Boleslavi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukyn Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Chápu tento pokus o řešení problému s nekvalitním podvozkem. Je to ale docela risk a teoreticky se může stát, že po výměně tlumičů bouchání od podvozku bude i tak pokračovat. To pokud ho způsobuje něco jiného než to co bude vyměněno. Na druhou stranu pokud to problém s podvozkem vyřeší, tak bude auto jak má být a už si potom zaslouží titul Auto roku 2016. Jinak co se týká toho, že tě po neúspěšném pokusu o opravu informovaly, že bouchající podvozek je u Superbu normální projev podvozku, tak samy vědí, že tomu tak není. Sám jsem jel v předváděcím voze, kde byl podvozek v pořádku (v druhém salonu podvozek u předváděčky bouchal). Taky dnes tady na fóru někdo píše, že už mu přišlo objednané auto a zmiňuje, že podvozek i vše ostatní má OK. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candy1827 Vloženo 18. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Ok. Ale je rozdíl podvozek 4x4 a předokolka. Jinak souhlas. Jde o pokus, ale dál po výměně nemá co bouchat. A znova opakuji, že v ostatních aspektech mě Superb opravdu uspokojuje. Já to risknu, v mezním případě auto prodám. A určitě bych uvítal vstřícnější přístup Škodovky. PS: Manželka má Octavii 3 RS a nebudu rozebírat startování RS TDI a péči Škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrys22 Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 (editace) Ahoj. Co máš za model Supa? Do jaké pozice dáš výšku "tlumicí soustavy"? http://www.bilstein.de/en-uk/technology/round-threads-triple-c-technologyr/ Docela ti fandím. Tlumiče dělají své, je to srdce celého podvozku. Až to vyměníš, zajímalo by mě, co je tam original od Škodovky a kolik vlastně stojí. Dával jsem Bilsteiny do mého SII a velká spokojenost, takže těmto pro DCC věřím. Držím palce a ozvi se. Editováno: 19. Únor 2016, autor: petrys22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candy1827 Vloženo 19. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 L&K 2.0TSI 206kw 4x4, full. Dám ho nejvýš, jak to půjde, opravdu mi nejde o sportování, takže 20 mm snížení... Termín dodání 06/2016. Ale já to vydržím. Kdyby někdo měl zájem, předám kontakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candy1827 Vloženo 19. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Jo a je to sedan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas474 Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Ja by som mal zaujem, čo je to za firmu? distribuuje to niekto z ceska slovenska? aj koli montaži? je este možnost počkať aj na KW udajne ma mat tiež nniečo čo bude spolupracovať ako bolo aj na S2.. hlavne by ma zaujmalo o kolko sa strati komfort Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candy1827 Vloženo 20. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Zastoupení Bilsteinu má firma Elit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 To je neuveritelne na co vsetko povedia ze je to normalne a takto to ma byt. Nech ty dementi potom napisu do ketakov ze svetla sa rosia, podvozok bucha, motor heka ale ze je to pre normalne. Ci potom si to ludia budu tak kupovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candy1827 Vloženo 20. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Chvílema mám přesně takový pocit. No tak holt si ty auťáky doděláme sami. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas474 Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 cez koho si to teda riešil? aj nejaky priami kontakt? cca 2000 aj s montažou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candy1827 Vloženo 23. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 2000 bez montáže, montáž nebude nic drastického, kontakt Elit pan Přikryl +420 724 315 008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas474 Vloženo 29. Červen 2016 Sdílet Vloženo 29. Červen 2016 vie už niekto presnejšu cenu? dostal som na neho ponuku za 2356e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladiis Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 Candy1827: Zdravím, už jsou namontovány Bilsteiny nebo stále fáze čekání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uxx Vloženo 16. Duben 2018 Sdílet Vloženo 16. Duben 2018 Taky by me zajimal vysledek :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 V 17. 2. 2016 na 17:35, candy1827 napsal: 2.0TSI 206kw DCC, nespokojenost s původním podvozkem. Vyřešeno, objednán plug and play kit od Bilsteinu. Ahoj. Auto jsi prodal, nebo pomohla výměna za B16 s je spokojenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 16. Únor 2020 Sdílet Vloženo 16. Únor 2020 Je tu vůbec někdo s podobnou úpravou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.