Srpen 22, 20196 r @michal86 netrafil si nejakú veľkú jamu ? Ja som mal podobné príznaky a zistil som ešte, že mám aj ohnutý disk. Po výmene ložiska všetko OK.
Srpen 26, 20196 r Geo cca tisícovku. Cenu za výměnu ložiska jsem si bohužel v pátek nestačil prohlídnout.
Srpen 29, 20196 r Neviete akú veľkosť mnohohranu treba na šrob zadného ložiska ? Bol som v tom, že moja sada obsahuje aj taký veľký ale neobsahuje a nejak neviem naisť v DP aký to je veľký mnohohran.
Srpen 29, 20196 r V DP jsem našel XZN nástrčná hlavice 24 mm pro předek a zadek XZN tisícihran 18 Upraveno Srpen 29, 20196 r od LiveBomb
Srpen 29, 20196 r Podľa jedného videa na YT som zistil tiež že tam treba XZN M18 ale ešte aj na strmeň M14. Ale dik za info.
Září 19, 20195 r Tak u mě proběhla úspěšně reklamace ložiska -najeto 20000km v době reklamace. Včera odvezeno do servisu a před chvílí volali že je hotovo. auto 12/17 vyroba.
Říjen 24, 20195 r Zdravím, minulý týden jsem byl v autorizáku ohledně nefunkční levé poloviny výduchu, topila jen strana od spolujezdce. Auto jsem tam nechal, v rámci pravidelné kontroly vyměnili i brzdovou kapalinu + vadný motorek výduchu. A odzvdušnili spojku. Ale od doby, kdy jsem si auto vyzvedl, slyším hučení jako by od levého předního kola. Koukal jsem se na bubny pravého a levého kola a právě ten levý je jako by očištěný. Pravý je klasicky zašlý. Tak mám podezření, jestli mi v tom servisu něco schválně nepodělali. Tak teď nevím co s tím. To hučení je jako bych jel na zimákách, celkem intenzivní ale je to slyšitelné nad 50km/h. Počítám s tím, že když tam v úterý přijedu, všechno zapřou. Reklamaci stavu neuznají. Doplnění : Tak jsem byl v servisu. Dali auto na zvedák, protočili přední kola motorem a to hučení /pískání od předního levého kola bylo hrozné. Takže objednáno ložisko a 1.11. výměna. Tak jsem zvědavý, jestli měli pravdu a bude po problému. Zatim jsem se neptal na cenu a tak doufám, že se moc neprohnu. ? Upraveno Říjen 28, 20195 r od czbob
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.