Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

@michal86 netrafil si nejakú veľkú jamu ? Ja som mal podobné príznaky a zistil som ešte, že mám aj ohnutý disk. Po výmene ložiska všetko OK. 

Zdravím!

na kolik korun vás vyšla výměna ložiska a následná geometrie v AS? Díky

Geo cca tisícovku. Cenu za výměnu ložiska jsem si bohužel v pátek nestačil prohlídnout.

Neviete akú veľkosť mnohohranu treba na šrob zadného ložiska ? Bol som v tom, že moja sada obsahuje aj taký veľký ale neobsahuje a nejak neviem naisť v DP aký to je veľký mnohohran. 

V DP jsem našel XZN nástrčná hlavice 24 mm pro předek a zadek XZN tisícihran 18

Upraveno od LiveBomb

Podľa jedného videa na YT som zistil tiež že tam treba XZN M18 ale ešte aj na strmeň M14. 

Ale dik za info.

• 3 týdny později...

Tak u mě proběhla úspěšně reklamace ložiska -najeto 20000km v době reklamace. Včera odvezeno do servisu a před chvílí volali že je hotovo.  auto 12/17 vyroba. 

• 1 měsíc později...

Zdravím, minulý týden jsem byl v autorizáku ohledně nefunkční levé poloviny výduchu, topila jen strana od spolujezdce. Auto jsem tam nechal, v rámci pravidelné kontroly  vyměnili i brzdovou kapalinu + vadný motorek výduchu. A odzvdušnili spojku. Ale od doby, kdy jsem si auto vyzvedl, slyším hučení jako by od levého předního kola. Koukal jsem se na bubny pravého a levého kola a právě ten levý je jako by očištěný. Pravý je klasicky zašlý. Tak mám podezření, jestli mi v tom servisu něco schválně nepodělali. Tak teď nevím co s tím. To hučení je jako bych jel na zimákách, celkem intenzivní ale je to slyšitelné nad 50km/h. Počítám s tím, že když tam v úterý přijedu, všechno zapřou. Reklamaci stavu neuznají.

Doplnění : Tak jsem byl v servisu. Dali auto na zvedák, protočili přední kola motorem a to hučení /pískání od předního levého kola bylo hrozné. Takže objednáno ložisko a 1.11. výměna. Tak jsem zvědavý, jestli měli pravdu a bude po problému. Zatim jsem se neptal na cenu a tak doufám, že se moc neprohnu. ?

Upraveno od czbob

• 2 týdny později...

Tak u mě taky ložisko - záruční oprava.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.