dudanek78 Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 (editace) Ahoj, mám Fabia r. v. 2001,1.4 16 V 55kw,kód AUA a rozsypala se mi převodovka. Převodovku s kódem AUA se mi nedaří nikde sehnat, tak se chci zeptat jestli náhodou převodovka k tomuto motoru nemá jiné označení popř. jestli se dá použít nějaká jiná.Díky moc za radu, vím že se tady mají řešit jen motory, ale myslel jsem že motoráři mi poradí nejlépe. Editováno: 7. Březen 2016, autor: Pawouk Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 AUA je kod motoru, nikoliv převodovky. Konstrukčně potřebuješ převodovku 02T, kod pro tvůj motor je například FCU ... dělalo se jich ale mnohem víc (pět? šest? sedm?), tuším, že jsou vzájemně záměnné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudanek78 Vloženo 7. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Kód převodovky najdeš na štítku s výbavou v servisní knížce, bývá také nalepený v kufru vedle rezervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.