TECHNOLOGY Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Začal sa mi odlupovať chrom na týchto miestach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 30. Březen 2016 Sdílet Vloženo 30. Březen 2016 pokud to mas v zaruce normalne reklamuj, skodovka to uznava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Jojo, je na to TPI, byl problém s nekvalitním dodavatelem. Výměna v rámci záruky. Známá věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TECHNOLOGY Vloženo 17. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 vymenene vramci záruky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Zdravím chlapi, chci se zeptat. Je tu nějaký šikula, co ví jestli se dá vyměnit chromová lišta středového výdechu na O3? Nevím proč, ale ten chromový pásek mám prasklý vprostřed. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Tomšů Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Taky ho mám uprostřed prasklý.. napadlo mě sekundové lepidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 No jasně, ale to ne prasarna. Navíc mě se to neodlupuje. Je to jen praskle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Melo by to byt stejne jako na bocnich ofukach a tam je ta lista nacvakana a mela by jit vycvakat. Jinak ji mam tez prasklou uprostred Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 Mně jí měnili v AS a pěkně to zprasili. Musel jsem si to dodělat sám. Pokud ti nevadí, že ji zničíš, tak ji můžeš vytáhnout drátem. Jinak musíš vyndat rádio a pak vytlačit zevnitř. Je to v dílenské příručce, kterou máš na fóru ke stažení. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 kolik tak stojí nová? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 To nevím, koupil jsem ji v bazaru. Tam jsou mezi 4 stovkama a tisícovkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trisy89 Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 Jakože Bazoš atd.? To se musí koupit komplet s výdechama, nebo jen ta mřížka? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 Ano. I s výdechama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 1. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2018 a stojí to komplet necelé 2 000Kč nové :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tateco Vloženo 18. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2021 Zdravím dá sa vymeniť chrómový rámik okolo vyduchov kurenia v strede kde je tlačidlo trojuholníka ? Začala sa odliepat ta fólia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quikshare Vloženo 20. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2021 Dá sa vymenit´ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tateco Vloženo 20. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2021 a kde by som to zohnal poprípade nejaké číslo dielu . Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 20. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2021 Koukni na bazar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaNovis Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 Musi se vymenit cele ofukovace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ma7hru Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 Čaute, vie mi niekto poradiť ako demontovať ofukovac stredový a namontovať nový? Mám si dať na niečo pozor? Nejaký postup? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 https://forum.skodahome.cz/topic/142602-demontáž-centrálního-výdechu-klimy/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ma7hru Vloženo 17. Únor 2022 Sdílet Vloženo 17. Únor 2022 ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elud Vloženo 23. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2022 Dobrý den, Osvěžovač do auta vytekl na chromovou lištu, strhla se chromová fólie. Takže teď bych to chtěl vyměnit. Kde bych mohl koupit nebo vyměnit? Jsem v Brně. Díky předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2022 Ale tohle není OII. Přesunuto. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elud Vloženo 23. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2022 Promiň za tu chybu. Je to Škoda Octavia III (2018). Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.