Duben 11, 20169 r Jojo, je na to TPI, byl problém s nekvalitním dodavatelem. Výměna v rámci záruky. Známá věc.
Říjen 29, 20186 r Zdravím chlapi, chci se zeptat. Je tu nějaký šikula, co ví jestli se dá vyměnit chromová lišta středového výdechu na O3? Nevím proč, ale ten chromový pásek mám prasklý vprostřed. Díky za rady.
Říjen 29, 20186 r Melo by to byt stejne jako na bocnich ofukach a tam je ta lista nacvakana a mela by jit vycvakat. Jinak ji mam tez prasklou uprostred
Říjen 29, 20186 r Mně jí měnili v AS a pěkně to zprasili. Musel jsem si to dodělat sám. Pokud ti nevadí, že ji zničíš, tak ji můžeš vytáhnout drátem. Jinak musíš vyndat rádio a pak vytlačit zevnitř. Je to v dílenské příručce, kterou máš na fóru ke stažení.
Říjen 30, 20186 r Jakože Bazoš atd.? To se musí koupit komplet s výdechama, nebo jen ta mřížka? Díky.
Srpen 18, 20214 r Zdravím dá sa vymeniť chrómový rámik okolo vyduchov kurenia v strede kde je tlačidlo trojuholníka ? Začala sa odliepat ta fólia
Únor 16, 20223 r Čaute, vie mi niekto poradiť ako demontovať ofukovac stredový a namontovať nový? Mám si dať na niečo pozor? Nejaký postup? Ďakujem.
Prosinec 23, 20222 r Dobrý den, Osvěžovač do auta vytekl na chromovou lištu, strhla se chromová fólie. Takže teď bych to chtěl vyměnit. Kde bych mohl koupit nebo vyměnit? Jsem v Brně. Díky předem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.