JasteR Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Nevitej jaky jsou Aerotwiny na Fabku, cislo, nebo jsou shodne s Oct1 ? Rodice shanej.. a cena?, ja naposeld kupoval na Octu za 800,- bez DPH. A 533 S 3397118902 Skoda Fabia, Octavia; Audi A3; Seat Ibiza, Arosa; VW Bora, Golf III, Golf IV, Vento 951,- vč.DPH 530 / 475 http://www.luja.cz/index.php?id=002002021009 Ok, dik, cena slusna, aspon mam o starost mene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Nevitej jaky jsou Aerotwiny na Fabku, cislo, nebo jsou shodne s Oct1 ? Rodice shanej.. a cena?, ja naposeld kupoval na Octu za 800,- bez DPH. A 533 S 3397118902 Skoda Fabia, Octavia; Audi A3; Seat Ibiza, Arosa; VW Bora, Golf III, Golf IV, Vento 951,- vč.DPH 530 / 475 http://www.luja.cz/index.php?id=002002021009 Ok, dik, cena slusna, aspon mam o starost mene NMZ Ještě jedna věc,když u nich nakoupíš,dostaneš kupón na 3/4 roku se slevou na další nákup 15%.Pošta se naplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr74 Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Když tu tak řešíte AeroTwin, už jste někdo zkoušel experimentovat se zadním stěračem? Na tomto odkazu je jakýsi návod: http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/SteraceAero.htm Na zadní stěrač u octavie combi můžeme použít: raménko VW Touran (1T0 955 707 A), stírátko VW Polo (6Q6 955 425 A), krytka Octavia2 Combi (1Z9 955 435). A nebo raménko strač krytku z Octavia Combi 2 (Nový stěrač z Octavia 2 je o něco delší je třeba ho zkrátit dle potřeby o cca 3cm) Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 (editace) Jednu otázku. Kdo si dával AeroTwin na zadek oktávky nemá náhodou to zakrytované ramínko na prodej? Já tam mám to normální a moc se mi to nelíbí ....jinak na zadek dám asi případně taky Aera :-) Editováno: 11. Duben 2007, autor: Geoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 (editace) Tak já jsem to už pořešil celý. Mám komplet stěrač z OII Liftback, ze starýho sem použil jenom matku. Jde to tam bez problemu jen cely vyndat a dat tam raminko, stiratko, krytku a trysku z OII. Je sice asi o půl centimetru kratší ale to zas až tak nevadí. Ve stírání to žadnej větší efekt nepřináší, jen že to podle mě teda líp vypadá než ten klasika stěrač co sem měl původně. Navíc ve předu mam taly Aera od Boshe tak to aspon ladi. Ukázka: Editováno: 11. Duben 2007, autor: Fugenbunt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budy Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Přeju všem aby Vám aerotwiny vydržely na autě déle než mě. Je to bohužel horký zboží a dlouho to na autě nevydrží - díky nějakým šmejdům už mám stěrače zase obyčejný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 no toho se taky nejvíc obávam.Myslel sem si když už to dělá kde kdo,že se to dít nebude.Bohužel naše Octy nemaj stěrače schovaný jako nějaký autí,co maj Aerotwiny z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Ten zadní stěrač je moc pěkný zrovna včera jsem dával nové přední AERO po dvou letech nové ale původní byli ještě dobré......!!:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 ja je mam rok a neco a budu muset taky vymenit, jsou to druhe v poradi jelikoz prvni tam byly asi tyden taky mi je nekdo slohnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 Zadní stěraš z OII, to jsem přesně chtěl udělat, podle mě vypadá mnohem lépe. Za kolik a kde si ho sehnal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 13. Duben 2007 Sdílet Vloženo 13. Duben 2007 (editace) Stiratko s raminkem sem sehnal tady na foru, uplne novy za 500, bez krytky teda. No a krytku a trysku na AUTO JAROV cca asi 300 stovky ta tryska stoji prez dve kila a krytka asi 80kc. nepamatuju si to presne kupoval jsem ta jeste jiny a veci a ucet uz sem zahodil:o) Jinak novy raminko a sterac stojej baj vocko do 1000kč oboje. Editováno: 13. Duben 2007, autor: Fugenbunt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djg Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 Ja svoje aera pouzivam iba ak idem na dlhsie trasy, inak tam davam obycajne, tu v BA to "ide na dracku" kolega ich mal na aute 1 den, hned mu ich ujekradli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Aerotwiny mám na Octě I také. Chválím jejich moderní vzhled, bezproblémovou výměnu (bez nutnosti nějaké další redukce) kvalitní obrázkový návod k výměně, lepší funkci stírání a navíc výrazně menší hlučnost oproti klasickým stírátkům. Zakoupeno přes Web u Luja Dealer Praha 10, dodávka rychlá, včetně kuponu na slevu při dalším nákupu stírátek. Co bych jedině vytknul je vysoká pořizovací cena (!) Přes 800,- za stíratka je dost, ale vyplatí se. Tak to vidím já, nedělám nikomu reklamu, pouze cituji vlastní zkušenost. Pěkný den všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Uz je mam take - mrk http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry456646 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marianf Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Dnes som nahodil Aerotwin na moju O1 Tour. Podarilo sa mi ich dnes nahodou kupit v akcii za nejakych 16 EUR. Za kolko sa vlastne daju zohnat u nas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Dnes som nahodil Aerotwin na moju O1 Tour. Podarilo sa mi ich dnes nahodou kupit v akcii za nejakych 16 EUR. Za kolko sa vlastne daju zohnat u nas? Napodobenin se kolem pětikila dá sehnat hodně,ale jestli jsi koupil opravdu orig od pana Bosche,tak cena OK.Na netu cca 1000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marianf Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Je to original BOSH a cena je 15,90 bez zlavy. To som si vsimol az teraz na blocku. Zlava 30%, teda platil som 11,13 EUR. V tom obchodaku maju teraz totiz zlavu na vsetko od BOSH-u, co sa tyka auta 30%. Ja som bol tiez prekvapeny cenou. Inac ziarovky od Philipsu /ja osobne mam uz dlhsiu dobu BlueVision a max spokojnost/ tam maju za 17,90. Videl som tam BlueVision a NightGuide. Obidve za tu istu cenu. Ja som ich tam kupoval asi pred pol rokom za 24,90. Tie nove Extrem tam nemali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 tak ja jsem opet dal novy Bosch a zase spokojenost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Je to original BOSH a cena je 15,90 bez zlavy. To som si vsimol az teraz na blocku. Zlava 30%, teda platil som 11,13 EUR. V tom obchodaku maju teraz totiz zlavu na vsetko od BOSH-u, co sa tyka auta 30%. Ja som bol tiez prekvapeny cenou.Inac ziarovky od Philipsu /ja osobne mam uz dlhsiu dobu BlueVision a max spokojnost/ tam maju za 17,90. Videl som tam BlueVision a NightGuide. Obidve za tu istu cenu. Ja som ich tam kupoval asi pred pol rokom za 24,90. Tie nove Extrem tam nemali. A kde je ten obchodak ? To chcem aj ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub - škodík Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Mám je též objednané - těšim se na ně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marianf Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Je to original BOSH a cena je 15,90 bez zlavy. To som si vsimol az teraz na blocku. Zlava 30%, teda platil som 11,13 EUR. V tom obchodaku maju teraz totiz zlavu na vsetko od BOSH-u, co sa tyka auta 30%. Ja som bol tiez prekvapeny cenou.Inac ziarovky od Philipsu /ja osobne mam uz dlhsiu dobu BlueVision a max spokojnost/ tam maju za 17,90. Videl som tam BlueVision a NightGuide. Obidve za tu istu cenu. Ja som ich tam kupoval asi pred pol rokom za 24,90. Tie nove Extrem tam nemali. A kde je ten obchodak ? To chcem aj ja IT - Forlimpopoli, obchodak Bennet. Ale to by sa ti asi dost predrazilo. Inac za tyzden idem na skok domov, ak si pre to prides donesiem ti toho aj za kufor - ak to este budu mat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misacek Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Koupil jsem je zhruba pred mesicem za 948,- kč v obchode spise s tuningovym zbozim (mensi cenu jsem nenasel ani na netu Vypadaji na aute o mnoho lip, nez klasicke raminkove sterace a stiraji opravdu dobre a pohyb po skle je plynuly. Jedine co bych vytkl je nedolehajici rozek na strane spolujezdce. Je to zpusobene zakrivenim skla, takze je to asi neodstranitelne. Ale to neresim, do vyhledu ridice to stejne nijak nezasahuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marianf Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 zda sa mi, ze som dost dobre kupil. Asi si pojdem zobrat este do zasoby, ked zoderiem tieto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Dnes som nahodil Aerotwin na moju O1 Tour. Podarilo sa mi ich dnes nahodou kupit v akcii za nejakych 16 EUR. Za kolko sa vlastne daju zohnat u nas? Napodobenin se kolem pětikila dá sehnat hodně,ale jestli jsi koupil opravdu orig od pana Bosche,tak cena OK.Na netu cca 1000,- vyzkouším ty napodobeniny do 5-ti kila, pak pereferuju, jestli to náhodou nebude horší než ramínka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choseph Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Je to original BOSH a cena je 15,90 bez zlavy. To som si vsimol az teraz na blocku. Zlava 30%, teda platil som 11,13 EUR. V tom obchodaku maju teraz totiz zlavu na vsetko od BOSH-u, co sa tyka auta 30%. Ja som bol tiez prekvapeny cenou.Inac ziarovky od Philipsu /ja osobne mam uz dlhsiu dobu BlueVision a max spokojnost/ tam maju za 17,90. Videl som tam BlueVision a NightGuide. Obidve za tu istu cenu. Ja som ich tam kupoval asi pred pol rokom za 24,90. Tie nove Extrem tam nemali. A kde je ten obchodak ? To chcem aj ja IT - Forlimpopoli, obchodak Bennet. Ale to by sa ti asi dost predrazilo. Inac za tyzden idem na skok domov, ak si pre to prides donesiem ti toho aj za kufor - ak to este budu mat. vem mi jedny na o1! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.