Srpen 4, 20205 r @M_ike Šedá Titan tá prva je niekedy po obede fotená, tie druhé dve už sú podvečer. Upraveno Srpen 4, 20205 r od Richard Štupák
Listopad 28, 20204 r Je to tedy na jiných vozech ale pro představu snad stačí ... Modrá Sky Zelená Fantasy Bílá Coffe Žlutá Sprint Upraveno Listopad 28, 20204 r od stanmar
Listopad 29, 20204 r V 28. 11. 2020 na 14:10, stanmar napsal: Nejsem si jistý, ale mohlo by to být Rosso Brunello (?) To bude spíš červená Hotchilli. Rosso Brunello je víc do fialova viz. obrázek.
Listopad 30, 20204 r jelenisko - tak tá farba Rosso Brunello, v tomto uhle vyzerá parádne, neviem ako vyzerá z iného pohľadu, ale túto farbu by som si asi dal, fakt pekne to vyzerá.
Prosinec 2, 20204 r Modrá admiral Šedá satin Oranžová cayenne Fialová lilac (na sluníčku téměř bílá barva) Modrá royal Zelená cosmic Béžová sahara
Prosinec 13, 20204 r Autor Delal jsem si trochu poradek ve fleetovych barvach. Pokud se dobre divam, tak barva nyni dodavana jako Zelena Water World by mela mit shodny kod jako nekdejsi Zelena Island z promo fotek Octavie II. No a stejna situace je podle vseho s drive dodavanym zvlastnim lakovanim cervene Traffic, ktere ma udajne stejny kod s dnes plosne dodavanou cervenou Velvet. Tak nevim...
Prosinec 14, 20204 r Jinak v salonu jsem viděl vzorník i jiných, než v současné době standardních barev - ne na koulích, ale klasický vzorník s listy.
Prosinec 16, 20204 r Autor U Fabie jsem nenarazil na téma, tak dám Modrou Water sem. Je podle fotky hodně podobná Denimu.
Prosinec 17, 20204 r Zajímavý postřeh. V současné době prý objednání zvláštního lakování u SIII fl neovlivňuje dobu dodání.
Leden 18, 20214 r Tak v pátek jsem se dozvěděl, že v současné době má Superb se zvláštním lakováním kratší dodací lhůtu, než se standardním lakem. Běžný lak prý až 30 týdnů, zvlášní 15 - 20 týdnů. Sám jsem zvědav, kolik to nakonec bude. Je pravda, že auta se zvlášním lakem jedou po jiné lince než běžně? Jak to vlastně je? Běžný Superb montují v Kvasinách, ale korporátní lakovna je Mladé Boleslavi, ne?
Leden 18, 20214 r Autor Fleetová lakovna je zvlášť, je prováděno "ručně" a má nízkou kapacitu (tuším kolem 15ti ks denně).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.