Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Začala mi šíleně vrzat palubka, jako asi každému u středového panelu a budíky. Rád bych to vypodložil nějakým "filcem", ale bojím se vymontovat ty středové větráky. Je tam nějakej fígl, nemůžu něco urvat, nebo prostě jen "vypáčit" ??

Když už to píšu, podobný problém z budíky. Jde ta guma pod budíkama taky jen "vypáčit", nebo je tam podobně nějaká zrada. Chtěl bych přitáhnout ty šrouby přistrojovky.

Začala mi šíleně vrzat palubka, jako asi každému u středového panelu a budíky. Rád bych to vypodložil nějakým "filcem", ale bojím se vymontovat ty středové větráky. Je tam nějakej fígl, nemůžu něco urvat, nebo prostě jen "vypáčit" ??

Když už to píšu, podobný problém z budíky. Jde ta guma pod budíkama taky jen "vypáčit", nebo je tam podobně nějaká zrada. Chtěl bych přitáhnout ty šrouby přistrojovky.

přitahováním nic nedokážeš, pokuď se ti neklepou, ale to pochybuju, ale ten plast jde jen zatáhnutim ven

Melo by to jit jen vypacit, ale opatrne, je to holt plast.

A pozor na kabelaz od spinace varovnych svetel.

Plast u budiku jde ven jen zatazenim smerem k tobe kdyz sedis za volantem, ale jak pise Fidelek, pritazenim (pokud je nemas volny) nic nezmuzes.

• Autor

díky, jen k těm budíkům. Možná jsem se blbě vyjádřil nebo to obecně blbě pochopil. Prostě mi to tam vrže a někde jsem tu četl, že někdy pomůže dotažení toho plexi..

jojo, vydechy stačí "vypačit" ale pozor a´t je nepoškrábež, jde to rychlej než vyndat :D

jinak tohle se tu řešilo už , prohledej starší příspěvky, a tam je popsaný co stim udělat ;)

díky, jen k těm budíkům. Možná jsem se blbě vyjádřil nebo to obecně blbě pochopil. Prostě mi to tam vrže a někde jsem tu četl, že někdy pomůže dotažení toho plexi..

ve škodovce to řešej tim že ti zezhora nalepěj kousek molitanu, a plexi to bej nemůže

Jeste jedna nazorna pomucka... ;)

post-6-1159105731.jpg

Co se tyce budiku, tak mi vrzou taky. Dotahoval jsem je, zvrchu uz povodni majitel ma nalepene prouzky neceho (nejaka samolepka jako molitav - cca 1-2mm tloustka). No uz nevim co vic s tim.

Ked som vyberal budiky, zistil som, ze maju cca kazdych 5cm nalepeny pasik izolacky odpredu hore az na zadnu stranu - na bocnych aj vrchnej strane. Takze mozno preto su ticho, ani nevrznu. Predchadzajuci majitel to mozno riesil... :unsure:

Nad prieduchmi palubka ale vrzga strasne. Ked som vybral prieduchy a zistil, ze co i len minimalny pohyb plastu palubky alebo stredneho stlpiku vrzga jak stare dvere, tak som to zabalil... ziaden molitan tomu nepomohol :(

Jo po case tam zacne vrzat vse kolem me,ale staci obyc paska 1-3 mm a je po vrzani... -_-

• 3 týdny později...
Ked som vyberal budiky, zistil som, ze maju cca kazdych 5cm nalepeny pasik izolacky odpredu hore az na zadnu stranu - na bocnych aj vrchnej strane. Takze mozno preto su ticho, ani nevrznu. Predchadzajuci majitel to mozno riesil... :unsure:

Přesně takto to řeší i ve Škodovce, možná to tedy původní majitel jen reklamoval ;) Úplně stejným způsobem řešila Škodovka vrzání toho kšiltu nad budíky i u mě -_-

Středové průduchy vytlačím rukou zezadu dírou po autorádiu. Je to rychlovka a nikdy to nemůžu poškrábat.

• 4 týdny později...
Středové průduchy vytlačím rukou zezadu dírou po autorádiu. Je to rychlovka a nikdy to nemůžu poškrábat.

Noo, tato rada aspoň vypadá Dobře! ;):palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.