bobanHTP Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Pro mě je supr, že už jde doobjednat kotoučové brzdy vzadu i pro motor 66kw :-) Automatická klima za necelých 12000kč taky jde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Konfigurátor už běží. Novej ambition interiér mě teda opravdu moc nenadchnul, starší černej se mi líbí o hodně víc. Uvidíme po setkání naživo, třeba změním názor. Nebo se vykašlu na Fresh půjdu do Style. Zjistil jsem, že když do obou nahážu stejnou o výbavu o který uvažuju, je Style jenom o 13tisíc dražší. Navíc má ale tempomat, zadní loketku a textilní koberce. Holt budu mít zase o čem přemejšlet Když máš rozdíl jen 13 000 Kč tak bych ani chvilku neváhal. Hlavně bych už v dnešní době nechtěl auto bez tempomatu... Interiér pak taky vypadá líp. Nesmíš ale dokupovat další věci, které jsou pro Style dostupné, nebo se to zas prodraží :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laddis Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Je výhoda, že tam s paketem Style plus je skoro všechno. Stačilo by mi přihodit jenom xenony a Bolero. Jestli se opravdu rozhodneme pro Rapida, určitě půjdeme do Stylu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 16. Září 2016 Sdílet Vloženo 16. Září 2016 Nově paket Zimní paket II-vyhřívání předních a zadních sedadel: rapid-cenik.pdf rapid-spaceback-cenik.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 16. Září 2016 Sdílet Vloženo 16. Září 2016 hm, to jsem zvědavej, kde na to budou tlačítka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 Nad tím jsem zrovna taky přemýšlel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vincoxxx Vloženo 13. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2016 Zdravim mna by zaujimalo ci niekto uz videl fotky toho ambientneho podsvietenia v nutri..... a ci sa to popripade bude dat domontovat vservise do auta urcite by to celkom ozivilo interier Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 Toto by aj mňa zaujímalo, kde sú umiestnené tie svetlá na osvetlenie nôh v predu. Svetlá mám, len kam ich dať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 Rád vám to rozmístění zítra nafotím. Vím že je to pod nohami vpředu a ve dveřích. Možná je to ještě na více místech. Vím že je světlo i v přední úložném prostoru před sedadlem spolujezdce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 Svetlo v odkladacej priehradke pred spolujazdcom mám z výroby. Svetlá do dverí som si domontoval. Nafoť tie pod nohami aj ostatné, kde sú:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 Světýlka pěkný, nechceš udělat návod a samostatné téma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 18. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 V slovenskom konfig nejde joy, asi sa pripravuje novy balik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 (editace) @touareg3 tohle světlo jsem nemyslel. Mrkni na fotku níže. Je to klasické světlo, které to osvítí ty "kapsy" ve dveřích a když dveře otevřeš, tak ti svítí na cestu. Editováno: 21. Říjen 2016, autor: Wexino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rellik Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 Ty světla jsou ve všech modelech, nebo jen podle výbavy? Já mám totiž model 2017 a nějakých světel jsem si nevšiml... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 Wexino, tie svetlá vo dverách pod madlom to svieti okrem toho, kedy otvorím dvere, kedy? pri zapnutých svetlách, alebo ak rozsvietim stropné svetlo? A ten obrázok s tým svetlom pod prístrojovkou, to je len svetlo nad vodičovými nohami? alebo je aj na druhej strane nad spolujazdcovými nohami? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wexino Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 @touareg3 To světlo ve dveřích svítí stejně jako světla co svítí na nohy (myslím, že pořád). Světla na nohy jsou i u spolujezdce. @Rellik Asi to nemají všechny výbavy. Já mám Monte Carlo Plus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 V 21. 10. 2016 at 16:56, Rellik napsal: Ty světla jsou ve všech modelech, nebo jen podle výbavy? Já mám totiž model 2017 a nějakých světel jsem si nevšiml... Soucast paketu osvetleni dolnich koncetin a stredove konzoly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rellik Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Jo už jsem si všiml, že to není všude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 26. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 JEN TAKOVÝ INDICKÝ NÁMĚT: http://www.auto.cz/skoda-rapid-facelift-indicky-trh-99589 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 26. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 Dušanův příspěvek patří spíš do faceliftu, což bude nejspíš MR2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 http://www.autorevue.cz/prvni-snimky-skody-rapid-po-faceliftu-v-porovnani-s-octavii-se-meni-decentne Pěkný dizajn se projeví, až Rapid rozšíří, bohužel je v tom pořád cítit asijský trh. Spaceback je kratší, tak úzkost trochu schová, ale liftback je až komický, hlavně zezadu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Černohorák Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 http://cc-cloud.skoda-auto.com/ConfigureRefactored/ImageExact?modelCode=NH3&carlineCode=65117&exterior=G0G0&interior=AB&renderingType=Online_High&motorId=148285&viewpointName=Top&instanceName=cze&salesProgramName=cze&language=cs-cz&packages=GPWUPWU&version=17-02-2017-09-15-51&variantSetVersion=0x8D45701F5C3A625&acessoriesItems= Tlačítka vyhřívání zadních sedaček budou umístěna na loketní opěrce viz. foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 s okamžitou platností ukončeno objednávání MR2017 a na MR2018 se čeká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 A tím pravděpodobně končí možnost objednat 1.2 TSI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 14. Březen 2017 Sdílet Vloženo 14. Březen 2017 Přesně tak, dále bez 1.2TSI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky