Září 26, 200618 r To all:dělám ISŠA-Integrovaná střední škola automobilní:obor silniční vozidla,je v BrněMáme tam všechny motorizace koncernu VW,ale není moc času abych je rozebral Opravdu me to zaujalo...ty fole,fkat narez a to tam mate,jako oprvadu celej koncern??... To kdyz jsem sel na strojni prumku,tak jsem se mel zamyslet.. Upraveno Září 26, 200618 r od ...GeOrGe...
Září 26, 200618 r Autor No stopro všechny motory co se dělaj,dělali,nebo zkoušeli do všech Škodovek+některý motory VW
Září 26, 200618 r Tak to mas o nahradni dily postarano,ze? Co dily tam si vezmes motor a des...fakt pekne....ale co -strojari jsou taky potreba,jinak bys nemel co rozebirat
Září 26, 200618 r Autor Tak to mas o nahradni dily postarano,ze? Co dily tam si vezmes motor a des...fakt pekne....ale co -strojari jsou taky potreba,jinak bys nemel co rozebirat Kéž by to tak šlo,ale díly mám levnější,a mám se koho zeptat aspoň
Říjen 3, 200618 r Kokešu, odfotil si to dobre ? mam pocit, ze ten pocet valcov je pre 1,2 HTP nejaky divny, coo ?
Říjen 3, 200618 r Kokešu, odfotil si to dobre ?mam pocit, ze ten pocet valcov je pre 1,2 HTP nejaky divny, coo ?
Říjen 3, 200618 r tak ked sa uz zase robi sranda tak berte to bez urazky co znamena HTP: Hovno Tlaky Prdy Upraveno Říjen 3, 200618 r od houmr
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.