Jar_da Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 (editace) jj, , takové nic a jak jede Editováno: 25. Září 2006, autor: JaKr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 (editace) To all:dělám ISŠA-Integrovaná střední škola automobilní:obor silniční vozidla,je v BrněMáme tam všechny motorizace koncernu VW,ale není moc času abych je rozebral Opravdu me to zaujalo...ty fole,fkat narez a to tam mate,jako oprvadu celej koncern??... To kdyz jsem sel na strojni prumku,tak jsem se mel zamyslet.. Editováno: 26. Září 2006, autor: ...GeOrGe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 26. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2006 No stopro všechny motory co se dělaj,dělali,nebo zkoušeli do všech Škodovek+některý motory VW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Tak to mas o nahradni dily postarano,ze? Co dily tam si vezmes motor a des...fakt pekne....ale co -strojari jsou taky potreba,jinak bys nemel co rozebirat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 26. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2006 Tak to mas o nahradni dily postarano,ze? Co dily tam si vezmes motor a des...fakt pekne....ale co -strojari jsou taky potreba,jinak bys nemel co rozebirat Kéž by to tak šlo,ale díly mám levnější,a mám se koho zeptat aspoň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 JOJO mas to dobry...Jaky si to udelas,tak ti to jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 26. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2006 JOJO mas to dobry...Jaky si to udelas,tak ti to jede. yop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 Pěkně nafoceno, dobrá studie, taky ho mám, ale takhle ho vidím poprvé. Díky Kokeši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 28. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2006 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 jj, ,takové nic a jak jede 300z místa 200v městě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Kokešu, odfotil si to dobre ? mam pocit, ze ten pocet valcov je pre 1,2 HTP nejaky divny, coo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 ale no tak, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Kokešu, odfotil si to dobre ?mam pocit, ze ten pocet valcov je pre 1,2 HTP nejaky divny, coo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 HTP = Hned To Photoshopujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 HTP = Hned To Photoshopujem na šestivál 2,4l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 (editace) tak ked sa uz zase robi sranda tak berte to bez urazky co znamena HTP: Hovno Tlaky Prdy Editováno: 3. Říjen 2006, autor: houmr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.