Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mne klepali tlmiče presne tak ako popisuješ, vizuálne ok.

Ake tam máš?

My sme dali Sachs nové a bolo to horšie, proste smejd.

Nakoniec išli nové origo a pokoj.

• o 7 měsíců později...
Vloženo

@Mik163 podařilo se ti to klepání vyřešit? Mám tři týdny SIII FL, 2.0 TDI, DCC, RV 2023, najeto 18tis -  vpravo vzadu při nízkých rychlostech klepe, tak jak píšeš... zdá se mi, že po celém dni ježdění to přestane klepat, tak nevím... první návštěva servisu na nic nepřišli, klasika.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

ouklahoma Nevyřešil už nevím co měnit a kontrolovat🤪 nikde žádná vůle.  Podezření na vadné tlumiče tak jsem ještě objednal monrou tlumiče a výsledek ten stejný klepe stále🤪  

Vloženo (editace)

@Mik163tak u mě o dopadlo nakonec tak, že minulý týden vyměnili oba zadní tlumiče + komplet uložení na záruku. Výsledek je, že když je teplo, 12° + tak je to bez bubnování, jakmile se ochladí, tak je to opět slyšet, né tolik jako před tím, ale je a to nejsem žádný hnidopich 😄 taky mě zaráží to, že škoda auto se tváří, jako by to byla nějaká novinka, že se s tím ještě nesetkali, přitom mi to připadá totalně stejný problém s tlumičema, jako má S4... takže blíží se nám teplé počasí, tzn. bude to v klidu no a jak se to bude zhoršovat, v zimě, tak to asi zase vymění za nové? je tam jasná spojitost s nízkou teplotou, protože i v servise, když laborovali a něco udělali, tak to museli nechat stát venku 2h aby to prochladlo a projevilo se to

Editováno: , autor: ouklahoma
Vloženo (editace)
V 12. 3. 2025 na 16:24, cosby napsal:

proč to řešíte ve dvou tématech.

jakou máš nápravnici?Hliník nebo ocel?

prosím tě, kde se to ještě řeší? našel jsem to jen pod S4, díky

jinak nápravnici nevím, nevyznám se v tom, je to S3 FL 110KW, 2.0 TDI, LK r.v. 12/2023, najeto do 20tis km, za mě nové auto..

Editováno: , autor: ouklahoma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...