Lucky007 Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Zdravím, chystám se na výměnu chladící kapaliny. Vzhledem k absenci vypouštěcího ventilu je nutno povolit spoj mezi hadicí a spodní části chladiče. Podle návodu je údajně potřeba povolit spoj viz šipka číslo 1. Na videích často povolují spoj označen šipkou číslo 2. Co je lepší varianta a proč? U spoje číslo 1 je těsnění, tak aby po výměně těsnilo. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Mam pocit, ze mi ten spoj jedna nesel rozpojit. Takze jsem proste odpojil primo hadici, takze spoj 2. Je to asi jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky007 Vloženo 2. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 No je tam takový drátek, který se musí vysunout nahoru a potom by to mělo jít co jsem tak okoukal na youtube. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 spoj 1. Je tam opravdu drát, který se povysune šroubovákem shora (je tam na to výlisek) a celý se to rozpojí. Těsnění tam myslím žádný není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Dratek jsem samozrejme povysunul. Ale proste mam ten spoj nejaky zatuhly a nechtel jsem nic zlomit... Ze by tam nebylo zadne tesneni se mi moc nezda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Jasne ze je tam O kruzok ..byva to akokeby zlepene treba to rozkyvat a tahat von ak nejde tak sponu z hadice a hadica z toho ide lahsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.