Publikováno Květen 2, 20169 r Zdravím, chystám se na výměnu chladící kapaliny. Vzhledem k absenci vypouštěcího ventilu je nutno povolit spoj mezi hadicí a spodní části chladiče. Podle návodu je údajně potřeba povolit spoj viz šipka číslo 1. Na videích často povolují spoj označen šipkou číslo 2. Co je lepší varianta a proč? U spoje číslo 1 je těsnění, tak aby po výměně těsnilo. Díky za rady.
Květen 2, 20169 r Mam pocit, ze mi ten spoj jedna nesel rozpojit. Takze jsem proste odpojil primo hadici, takze spoj 2. Je to asi jedno.
Květen 2, 20169 r Autor No je tam takový drátek, který se musí vysunout nahoru a potom by to mělo jít co jsem tak okoukal na youtube.
Květen 2, 20169 r spoj 1. Je tam opravdu drát, který se povysune šroubovákem shora (je tam na to výlisek) a celý se to rozpojí. Těsnění tam myslím žádný není.
Květen 3, 20169 r Dratek jsem samozrejme povysunul. Ale proste mam ten spoj nejaky zatuhly a nechtel jsem nic zlomit... Ze by tam nebylo zadne tesneni se mi moc nezda.
Květen 3, 20169 r Jasne ze je tam O kruzok ..byva to akokeby zlepene treba to rozkyvat a tahat von ak nejde tak sponu z hadice a hadica z toho ide lahsie
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.