vinetu Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 Začínám velmi vážně uvažovat o černých Cometách . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Zdravim mam otazecku,mam doma Roometera a muzu mit 15" 6J alu ANTARES ale jsou tam pneu 195/55 ale v garazi mam pneu 205/60 pujdou mi tam??? drive jsem tyto pneu mel na OI ale na alu byli 6,5j Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Začínám velmi vážně uvažovat o černých Cometách . Nekupuj, o koľko menej "komeťákov" stretnem na cestách, o to viac jedinečné je moje auto. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Ale na tom neco bude, cernych comet jsem uz videl mraky , ale elby ani jednou jen dvakrat atrie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hosha Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 wilson: Neměl by být problém ty 205/60 nazout na Antares kola 6''.. jen si myslím, že když je pak nasadíš konkrétně na Roomstera nebo Fabii, kde vypadají řeknu '' tak akorát '', bude Roomster vypadat jako offroad. Zkrátka si myslím, že to budou balóny. Ovšem s nazutím by problém být neměl. jozzi: Přesně, stejně tak jsem neviděl černé Antares.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Jeste k tem gumam na Antaresy , neni 205 moc siroke ? Idealni rozmer je 195/185 na 55 ono 60 profil by nedelalo dobrotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hosha Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 No dobrotu by to asi nedělalo, možná divné chování, větší spotřeba - baloňáky. Nicméně by tak wilson ušetřil dost kaček za gumy, jelikož mu tyhle leží doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 jen je otazka co by v připadě nedejbože nehody na to řekla pojištovna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Jinak bych je tam nedaval,ale ty gumy jsou skoro novy,jety sotva jednu sezonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hosha Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Já ti naprosto rozumím, taky bych chtěl upotřebit gumy, které mi leží doma. Je ale pravda, že v případě pojistné události, kdy způsobíš škodu či újmu na zdraví ty nebo druhý a toto řeší PČR, zajímá pojišťovnu stav vozidla při dopravní nehodě a jeho technické parametry. Pojistný likvidátor ( někdy i Policie na místě ) zapisuje stav a rozměry pneu. Pak je bude určitě zajímat, proč jsi nepoužil pneumatiky, které jsou na uvedené vozidlo schválené a uvedené ve VTP - následuje problém. Nevím jak u újmy na zdraví, nicméně při hmotné škodě budeš řešen buď jako viník, spoluviník a nebo v případě, že jsi nehodu nezpůsobil ty, budeš odškodněn třeba jen z části.. Na tvém místě nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinetu Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 Comety jsou doma a čekaj na přezutííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 vinetu: absolutní nádhera tyto kola já můžu Nahoď pak i foto na autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 Bez urážky. Mě ty nízkoprofiláče moc neoslovují ani napohled. To je jen věc názoru. Ale musí to být kostitřas. Zvláště na našich silnicích. Pumpuje se do nich vzduch? Připomíná mě to kola z tanku, teda výška gumy. Vzpomínám si, když jsem měl před x lety, ještě Š100 se 14'' a na 120-tky začali dávat 13'' (stejný půměr kola, menší disk, více vzduchu a gumy). Dlouho jsem neváhal a přezul jsem taky. Bylo to měkčí, komfortnější. Vím že dnes je líp odpružený podvozek, ale přesto to musí být hrozně tvrdé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 Jj je to určitě věc názoru.. Já mám teď obuto 205/45 R16 a co se týče pohodlí, tak mě to vyhovuje daleko více, když je tvrdé.. Jediné minus, které v tom vidím já, že se mě zvýšila spotřeba po přechodu ze zimních pneu (185/65 R15) ale dalo se to čekat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinetu Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 Fotky určitě budou, jen co přezuji, ale ne dřív jak o víkendu. Jinak bude polep střechy černou lesklou folii + znaky (předek, zadek, kola). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 (editace) Comety jsou doma a čekaj na přezutííí Prosím ťa, keď ich ešte nemáš na aute zváž mi jeden disk aj s pneu. Ja už nemám možnosť ich zvážiť. Inak podľa toho ako to tu sledujem, tak tie disky dosť kazia spotrebu. Mám pocit že sú minimálne o polovicu ťažšie ako kamarátové plecháče. A čím ťažšie koleso (a neodpružená hmota), tým horšia spotreba. Keby tie 15-ky nevyzeral tak balónovo, tak ich už mám na aute. Editováno: 18. Duben 2013, autor: Ivan Horváth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinetu Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Prosím ťa, keď ich ešte nemáš na aute zváž mi jeden disk aj s pneu........ Keby tie 15-ky nevyzeral tak balónovo, tak ich už mám na aute. 18,8 kg jsem navážil na digi. váze, kdybych měl jěště ty plecháče tak je zvážím a porovnám taky, ale včera jsem je prodal. Snad ti to pomůže. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel borec Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 K těm 15kám, alu Antares i plecháče mají cca. 16 kg (pneu 195/55 B. Turanza) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 Hm, čakal som väčší rozdiel. Ale predpokladám že ak by som si na auto kúpil naozaj kvalitné 15" alu disky, tak by som sa váhou mohol dostať na nejakých 13 kg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 Zdarec, nechci zakládat nové téma, tak jen rychlá otázečka ohledně alu kol Kentaur 17". Dají se tyto kola použít na FII, mám pocit, že ano, ale raději se zeptám. Na netu jsem našel větu, že tyto kola jsou jen pro verzi Scout - kvůli ET. Dále jsem se díval do TP a tyto kola tam nemám zapsané, čili po jejich pořízení bych si je musel nechat schválit a dopsat do TP. Je to tak? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 LukášCBR: Kentaur 17" jsou použitelná v kombinaci se sportovním podvozkem, kdy má F2 zapsaná kola 205/40/R17. Byla i volbou pro model Sportline. Jinak zapsat prakticky nejdou, resp. nejdou zapsat originální litá kola. Ale o tom si projdi tady na foru téma u Octavií, řeší tam zápis Spiderů pro řadové jedničkové Octavie. I na jiných fórech najdeš na tohle téma tuny materiálů... Převážně zklamaných majitelů, kterým se nedaří zapsat větší velikost kol. Ty jdou totiž převážně zapsat jen v případě, že máš tzv. typový list, který mají vydaná neoriginální kola... Snad ti tato základní informace stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 LukášCBR: Nestacili by ti kola Arktos 6,5J x 16 (205/45 R16)? Vyzeraju presne ako kentaur, ale o palec mensie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Díky za odpovědi. Napsal jsem PM uživateli tady z fóra a hned jsem byl chytřejší a kola Kentaur nakonec nekoupil kvůli důvodům viz. výše. Nakonec jsem vybral jinou variantu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 čaute syncy!!! chci se zeptat, narvu tyto kola na fabii II 1.2 HTP 2008? budou v 16", více nevím, tak jestli se někdo orientujete, budu rád za připomínky a info, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Zisti si presné veľkosti a potom sa pozri do technického preukazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.