petr.podzimek Vloženo 4. Květen 2018 Sdílet Vloženo 4. Květen 2018 Já se trochu bojím na to sáhnout něčím zvlhčeným. Abych to potom ještě nemusel čístit od případných šmouh. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 4. Květen 2018 Sdílet Vloženo 4. Květen 2018 Jak zde zaznělo. Mikrovláknová útěrka, ideálně s větší hustotou a dlouhým chlupem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 7. Květen 2018 Sdílet Vloženo 7. Květen 2018 V 5/4/2018 na 13:33, petr.podzimek napsal: Já se trochu bojím na to sáhnout něčím zvlhčeným. Abych to potom ještě nemusel čístit od případných šmouh. kdyz budes mit cistou uterku, tak ti to smouhy neudela. Ja na tyhle veci, displeje a okna pouzivam slabej roztok isopropylakholu a destilky a nikdy na nicem nezustala jedina smouha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 8. Květen 2018 Sdílet Vloženo 8. Květen 2018 Zkoušel jste někdo tento čistič?https://www.chemicalguys.com/Signature_Series_Glass_Cleaner_16_oz_p/cld_202_16.htm V produktovém videu tím čistí i ten kryt budíků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 23. Květen 2018 Sdílet Vloženo 23. Květen 2018 Podle mě to podřeš i tím mikrovláknem jako takovým a nezáleží na tom, co na to předtím nastříkáš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 23. Květen 2018 Sdílet Vloženo 23. Květen 2018 Stlaceny vzduch a vyfoukat ten prach, vse ostatni to jinak poskrabe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 (editace) Já jsem si to totálně blbec dojebal, pač jsem zapomněl jakým hadrem jsem to čistil a vzal sem to něčím hrubším. Takže jsem to pěkně poškrábal a myslel jsem, že mi jebne. Musel jsem použít od 3M scratch remover a kompletně to přeleštit a je to jak nové. Čistím to od HD takovou bílou pěnou, která se pak rozleští chlupaticí z mikrovlákna do lesku. A nemůžu si stěžovat. Pravda je, že se to poškrábe velice snadno. Ten scratch remover od 3M je vůbec zázračná pasta. Beru s tim lehké škrábnutí na laku a dokáže to i plexisklo. Manželka poškrábala plégo doma na mikrovlnce tou hrubou stranou houbičky. Doslova to zničila. Tak jsem vzal pastu na zuby, jak se často říká a dojebal jsem to uplně Pomohl až ten scratch remover, je to jak nové. Fakt super. Editováno: 10. Srpen 2018, autor: Clint 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 @Clint Funguje to i na lesklé plasty kolem řadicí páky, které Škoda montuje do svých aut? Ty se poškrábou hned, jakmile se člověk na ně jenom podívá :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2018 Je to tenhle: https://www.auto-doplnky.com/odstranovac-skrabancu-3m-scratch-remover-473-ml-50970-p9217?utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=PLA:+-+cenov%c3%a1+hladina&utm_content=201-500 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 11. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2018 Ten je ale na laky, ne? Na plasty je spíš tohle: https://www.sonax.cz/eshop-autokosmetiky-sonax/cisteni-interieru/plasty/odstranovac-skrabancu-z-plastu-sonax-detail.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2018 Já s tím dělám i plexi Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 13. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2018 Sorry, no. Cenu jsem neřešil. Já jsem sem dal ten odkaz ne kvůli ceně, ale kvůli tomu že je to oficiální stránka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horza Vloženo 7. Červen 2020 Sdílet Vloženo 7. Červen 2020 Tak já to nakonec rozleštil pomocí Quixx System - Acrylic scratch remover Zkusil jsem to taky rozleštit tím Quixx System a zdá se mi, že je to poškrábané daleko více než předtím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas99 Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 Jen tady zkopíruju příspěvek z mého profilu.. :) "Poslední dny jsem věnoval "obnově" RSa do stavu nového auta. Začátek byl u budíků, které bohužel celý koncern dělá neskutečně "měkké" a tedy většina novějších koncernových aut má ten problém, že jsou takto poškrábané. Stačí na sucho utírat, prach udělá své.Naštěstí nic co by nebylo řešitelné, v mém případě jsem sáhl po přípravku od firmy Quixx, není třeba strojní leštění, stačí ruční. Rychlo návod.. Stačí budíky pořádně vyčistit (při leštění byste si udělali škrábance nové..), poté nanést přípravek na budíky, na čisté mikrovlákno a krouživými pohyby budíky vyleštit. Pro kontrolu si můžete zapnout světlo na telefonu a po utření pasty projet pod různými úhly budíky a najít tak zbylé škrábance a pokusit se i ty lokálně odstranit.Výsledek? Nevíte, že nějaké plexi před budíky máte.. :)" 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.