Martin Bednář Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 (editace) Plzenacek: u manualu ne. U DSG si uz nepamatuju. Editováno: 26. Prosinec 2016, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 27. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2016 Dík za za informace, jezdil jsem teď týden bez auto holdu.Co se týče těch otáček, když mám páku v poloze D. a stojím na brzde,na místě, myslím, že mi klesají stejně dolů, jako u toho auto holdu.Co se týče toho, jak auto hold brzdí a toho,co píše návod.Napadá mě, auto hold snad brzdí jen přední kola, když je psáno- v případě pohybu použít El brzdu.Je to možné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2016 Když stojíš na nožní brzdě tak nemůžeš zatáhnout ruční?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 27. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2016 To můžu.Teda při běžícím motoru na místě, s pákou v poloze D. Jsem to ale asi během svého krátkého ježdění ještě neudělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.