casshern Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 Ahoj Všem, mám O3, 1.8 Tsi DSG (132 Kw) jen krátce, předtím S2 nafta 2.0 DSG (103 kw) a překvapuje mě chování nové O3. Ve městě teplota 90 hodně brzo (dřív než S2 nafa) a drží se, ale jak vyjedu běžnou jízdou na okresky nebo na dálnici, tak mám 75 - 80 teplotu, je to normální? Když zase zajedu do města tak mám zase 90 konstantně. Možná jen nemám zkuenosti s benzínem, ale ptám se než jim to budu popisovat v autorizáku no :-/ Díky. Cass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 A co teplota oleje? Také se takto mění? Normální mi to nepřijde i vzhledem k tomu, že současná auta mají ukazatel teploty motoru sw "poladěný" tak, aby ukazoval 90°C skoro pořád... U tohoto motoru není klasický termostat, ale inteligentní termomanagement = řídící jednotkou elektricky ovládaná šoupátka. V tomto systému bych tedy očekával nějaký zádrhel. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter.s Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 Normálne to nebude. Mne po zohriatí na 90, ukazuje stále 90 bez ohľadu na rýchlosť a okolitú teplotu. Máš to nové, či jazdené ? Zo začiatku výroby boli s tým "termostatom" nejaké problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casshern Vloženo 18. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 (editace) Mám to ježděné, jedna z prvních 03 vůbec. Najeto 70k. Takže to mám vzít raději do servisu? Teplotu oleje dnes vysleduji a pak doplním jaká je při té nižší teplotě. Editováno: 18. Květen 2016, autor: casshern Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 A co teplota vody? Mě jednoho dne teplota oleje mimo město nepřesáhla 56°. Zároveň teplota vody kolísala, ve městě stoupala nahoru, mimo město při svižnější jízdě rychle dolů. V servisu vyměnili termostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Hoj. Mě se rychle zahřeje voda na 90°C a stále drží, je jedno jestli jedu pilu po dálnici, či courák městem. Myslím si že normální to určo není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casshern Vloženo 18. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Tak jsem navštívil servis... 8 000 Kč termostat a 2 000 Kč práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Tak ta cena to je teda pěkná raketa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 To už nemáš záruku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casshern Vloženo 18. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 jj ... na 1.8 Tsi je to fakt darda :-/ Záruka na vůz už není, je to jedna z prvních O3, ale je kupovaný jako Škoda Plus a je tam od prodejce na rok záruka www.cargarantie.cz tak uvidím co oni na to. Zítra budu mít písemnou nabídku na servis tak pošlu do www.cargarantie.cz a uvidím no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casshern Vloženo 28. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2016 (editace) Tak včera opraveno. Výměna termoregulátoru a práce v autorizáku (100% úhrada od cargarantie.cz) za 10 060 Kč vč. DPH Teď je auto strašně brzo zahřáté a průměrně tam mám 103 - 108 teplotu oleje. Není to už celkem dost? Auto mám nové a předtím jsem to nesledoval. Vše jde jak má, je tam nový termoregulátor, ale čekal bych nižší teplotu (dřív jsem měl superb 2 Tdi.). Cass Editováno: 28. Květen 2016, autor: casshern Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Květen 2016 Sdílet Vloženo 28. Květen 2016 Teplotu oleje řeš nadále v příslušném tématu - není nutné to tady mít několikrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Surmi Vloženo 29. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2017 Ahoj, mám 1.8TSI 132kw 7°DSG, najeto cca 98tis km r.v.2013 - předváděčka, servis pouze ŠKODA, na voze byla byla záruka 4roky/120tis km , vozidlo mi taktéž neudrží teplotu mimo město, ve městě OK. Myslíte ,že je šance na kulanci při výměně vodního čerpadla s termoregulací? Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 Já myslím, že šanci máš, ale ne v plné výši. Poptej se v servisu, co jim Škoda uzná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.