michaelcomfabia Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Zdravím,mam roomster 1.6 77 kw ,start oka motor klidný,jak se ohřeje tak každé cca 3 vteřiny skubne mirne ale je to cítit,,rucicka otáček také cukne,nový olej ,sportovní svíčky,filtr,pal.filtr, Vždy i trochu je vidět osvětlení budíku jak zároveň bliknou, Jinak jede vše jak má a za jízdy žádný jev .nějaká rada děkuji . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelcomfabia Vloženo 18. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Plus nový řetěz a spojka,a řízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 snimac polohy klikovky? ten vetsinou zacne blbnout az po zahrati.... skubani - treba se ztraci signal ... zatim jen docasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelcomfabia Vloženo 20. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Zjistit jestli blbne zjistím jak?:-) asi jen přes VAG ? Nebo nějaký nápad? Ještě mě napadlo co klapka? Může být špinavá....mohla by to dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Klapka asi ne. Není tam EGR. Koukal jsem na ní po 90 tkm a byla čistá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelcomfabia Vloženo 23. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 Egr nevím podívám se,ale včera jsem zjistil že když zapnu klimatizaci na volnobeh tak auto je klidné :-) Ani cuk motoru ani ukazatele .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.