Milan117 Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 (editace) Zdravím všechny mám fabii 1.4 16V 74kw motor AUB, a začal mi téct olej z olejového odlučovače, jak mám tento odlučovač demontovat? Není k němu vubec přístup Editováno: 19. Květen 2016, autor: Milan117 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 12. Duben 2017 Sdílet Vloženo 12. Duben 2017 (editace) Ahoj, měl bych dotaz k odlučovači oleje, zdali je možné, aby u něho poškozený konektor způsoboval padání do nouzového režimu a přitom zobrazoval chybu na snímači teploty a tlaku sání G71. Editováno: 5. Květen 2017, autor: psurn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavomíre Vloženo 21. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2017 Ahojte, ja mám Fabiu Combi 1.4 16V 55kw AUA a tiež mi vymoká olej z odlučovača oleja - dá sa tam vymeniť len tesnenie alebo to musím meniť celé ...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durizmus Vloženo 13. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2018 Demontovat sanie, su tam dve tesnenia, velky kruzok a maly lichobeznik. Oboje sa kupit da. Alebo po cigansky- silikonom :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romiiken Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 Je ku nemu prístup odspodu. bez zdviháku alebo jamy to ale asi celkom určite nedáš. Tesnenia sa dajú normálne kúpiť ako náhradný diel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dyrup Vloženo 23. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2018 Dělal jsem výměnu vlnovce a po sundání je k odlučovači dobrý přístup. Také mi přes spodní těsnění tekl olej. Měl jsem koupené ty dvě těsnění, stojí to drobné. Výměna bez problému, ale je třeba se připravit, že odlučovač je plný bordela- olejové úsady.Před výměnou je dobré mít nějaký čistič a stlačený vzduch na vyfoukání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 23. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2018 Tiež som pretesňoval ten odlučovač u BXW a bol som zhrozeny aky bordel tam bol od zrazeniny vody a oleja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.