RaDiS234 Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Ahojte, Prehladal som kompletne každú jednú tému v sekcii Fabia III (Interiér, Exteriér, Elektrika, ...) a nikde som to nenašiel tak zakladám novú. Keďže som veľmi šikovný tak som si dokázal na novom aute hneď prvý deň poškriabať sklo(plast?), ktoré je pred budíkmi. ETKA v PC mi nejakým spôsobom nejde tak som hľadal na online ETKAch a nenašiel som diel, ktorý potrebujem. Vedel by mi niekto povedať, či je možné dať si diel vymeniť, prípadne koľko cca stojí ? Poslednú dobu dáko nemám čas zájsť s tým do Škody a keď som tam bol zabudol som sa na to opýtať. Aby sme sa vyhli nedorozumeniam prikladám aj obrázok z ETKY: Veľmi by ste mi pomohli ak by niekto mal o tom informácie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Co vím tak jedině celé budíky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Taky jsem si je (lehce) poškrábal, ale není to tak hrozný. Co jsem googlil tak to možná půjde vyleštit Xerapolem, ale neměl jsem na to odvahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Jak se vam to podarilo? Otirali jste prach, nebo jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 dá se velmi dobře rozleštit. Pokud je škrámanec hlubší, tak nejdříve vybrousit šmirglem pod vodou a pak nějakou pastou převést do lesku. Hlavně bacha ať to nepraskne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaDiS234 Vloženo 20. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 O xerapole som aj ja už počul asi vyskúšam keď bude chvíľku čas. A áno poškriabal som to pri utierani prachu Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Dá se poškrábat velice lehce při otírání prachu na sucho a nevhodným hadrem. Mě se osvědčilo mokré mikrovlákno a sprej na displeje, kterým to ještě lehce nastříkám. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido_CZ Vloženo 22. Červen 2016 Sdílet Vloženo 22. Červen 2016 (editace) Taky to řeším, strašně mě to vytáčí... Na jedničkové Fabii bylo sklo skloněné opačně, takže na něho nemohl prach padat, tady je to katastrofa... Kdyby se do toho leštění někdo pustil, dejte vědět jak se Vám dařilo, já na to zatím nemám odvahu... Editováno: 22. Červen 2016, autor: Fido_CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 nevie niekto hodiť fotku napr. z ETKA pre 6V0 919 137 A ? malo by sa jednať o plexi pre panel prístrojov. alebo žeby celý obal? bez koncového A by to malo byť bez chrómových krúžkov... vychádzam na základe TPI electric_2016_i_podzim5... admina poprosím, nech to nechá tu. viem o téme na hľadanie dielov, ale tu mi to sedí viac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 19. leden 2018 Sdílet Vloženo 19. leden 2018 (editace) Asik je to len ten plast, cena niečo nad 33€ Editováno: 19. leden 2018, autor: Effendi 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.