Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím 

Dnes som vykladal z auta také drevené tyčky a zavadil som o strešný tapacir a urobil tam dieru :( 

Chcem sa spýtať či má s tým niekto skúsenosť ako sa to dá vymeniť je mi jasné že len v škodovke mám na tom havarijná poistku takže to pôjde najskôr cez ňu ale rozmýšľam ako to budú ťahať je to spaceback takže asi najskôr cez 5 dvere. Ak máte nejaké skúsenosti s tým budem vďačný za nejaký koment.

Na tohle se taky vztahuje havarijko?

taky mě to zaujalo

Jo, vytahuje se to a pak vrací přes 5 dveře. Je to celkem banalita, nemusíš si dělat starosti, že rozeberou půl auta.

• Autor

ďakujem pekne chalani :) toho som sa presne bál aby mi to tam nejak nerozoberali.

A áno vzťahuje sa nato havarijná poistka ;) 

Co máš za pojišťovnu? Většinou bývá "nesprávná obsluha" (= vlastní blbost) vyjmuta.

• Autor

Tak dnes som to riešil cez poisťovňu a máte pravdu :) vnútro nieje poistené v škode chcú za ten vrchný tapacir 311€ plus robota 130€ čiže okolo 450€.....to je úúúúúúúplne krásne určite to teraz nejdem dávať robiť aj keď to vyzerá otrasne ale najskôr skúsim nejakých autočaluníkov pobehať či mi s tým nevedia pomôcť....Takže dááávajte veľký pozor nato

• 11 měsíců později...

Caute

Rozmyslal som ze by som si vymenil antenu a vytlmil strechu

Nenasiel by sa tu niekto kto uz demontoval stresny tapacir na rapide a poradil ako na to ?

Dik

Demontovat přední clony a jejich západky, všechny čtyři stropní madla a kryty C sloupků. Jakým způsobem co rozdělat jsou v dílenské příručce, to je nejlepší zdroj správných montážních postupů.

Ta prirucka sa da niekde stiahnut ?

Zaplatit cez Erwin, alebo hladat na fore

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.