robert2551 Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 Zdravím Dnes som vykladal z auta také drevené tyčky a zavadil som o strešný tapacir a urobil tam dieru Chcem sa spýtať či má s tým niekto skúsenosť ako sa to dá vymeniť je mi jasné že len v škodovke mám na tom havarijná poistku takže to pôjde najskôr cez ňu ale rozmýšľam ako to budú ťahať je to spaceback takže asi najskôr cez 5 dvere. Ak máte nejaké skúsenosti s tým budem vďačný za nejaký koment. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 Na tohle se taky vztahuje havarijko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 taky mě to zaujalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
basso Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 Jo, vytahuje se to a pak vrací přes 5 dveře. Je to celkem banalita, nemusíš si dělat starosti, že rozeberou půl auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robert2551 Vloženo 22. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 ďakujem pekne chalani toho som sa presne bál aby mi to tam nejak nerozoberali. A áno vzťahuje sa nato havarijná poistka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 Co máš za pojišťovnu? Většinou bývá "nesprávná obsluha" (= vlastní blbost) vyjmuta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robert2551 Vloženo 23. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 Tak dnes som to riešil cez poisťovňu a máte pravdu vnútro nieje poistené v škode chcú za ten vrchný tapacir 311€ plus robota 130€ čiže okolo 450€.....to je úúúúúúúplne krásne určite to teraz nejdem dávať robiť aj keď to vyzerá otrasne ale najskôr skúsim nejakých autočaluníkov pobehať či mi s tým nevedia pomôcť....Takže dááávajte veľký pozor nato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
btom Vloženo 21. Květen 2017 Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 Caute Rozmyslal som ze by som si vymenil antenu a vytlmil strechu Nenasiel by sa tu niekto kto uz demontoval stresny tapacir na rapide a poradil ako na to ? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 21. Květen 2017 Sdílet Vloženo 21. Květen 2017 Demontovat přední clony a jejich západky, všechny čtyři stropní madla a kryty C sloupků. Jakým způsobem co rozdělat jsou v dílenské příručce, to je nejlepší zdroj správných montážních postupů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
btom Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Ta prirucka sa da niekde stiahnut ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Zaplatit cez Erwin, alebo hladat na fore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Dílenská příručka zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/123864-Dílenská-příručka-a-učební-pomůcka-Rapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.