casshern Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 Ahoj, u mé nedávno koupené ojeté O3 jsem si dnes v podzemní garáži všiml že když svítí světla, tak je vidět docela dost prachu. Nejde vyčistit, je zevnitř světlometu. Mate také zaprášený světlomet zevnitř? Jde to nějak vyčistit? Díky. Cass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 Podívám se, ale ničeho takového jsem si nevšiml. Rozhodně si nemyslím, že by se do světel mělo prášit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allister Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 Nejsou to spíše drobné záseky od kamínků z vnější strany plexi? Taky to tak mám a poměrně dost, prach to trochu připomíná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casshern Vloženo 28. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2016 Allister: Potvrzeno! Dnes jsem to zkoumal a skutečně to není prach ale jemné vlasové škrábanečky a oděrky od kamínků. V podzemní garáži jak to svítí tak to vypadá jako když je tam prach a když jsem zkoušel otřít tak jsem myslel že je zevnitř. Může to být poškrábené myčkou? Musím se podívat na jiná auta zda to mají stejně. hmm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 29. Květen 2016 Sdílet Vloženo 29. Květen 2016 Spatne kartace mycky ti znici lehce i lak. Stejne tak svetlomet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachyi Vloženo 20. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2016 Já mám ve světle přímo proti xenonu malej stejkanec čehosi, už to reklamuju a čekám na výměu světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.