Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Mrkni na Seat Ateca a uvidis predobraz noveho Yetiho ;)

To jsem si myslel, ze je Alteca spise primym konkurentem Kodiaqu a Tiguanu? Editováno: , autor: Zdeneek
Vloženo

Ateca se mi tedy moc nelibi, jestli tak bude vypadat Yeti II, tak radeji na nej cekat nebudu a koupim Yeti I.

Byvaji u Skody nejake slevy na starou generaci pred uvedeni nove? Asi ne co?

Vloženo

a vsak o hentom je davno zname ze to je mula kodiaqu

Zdenku nespekuluj tu zbytocne uz nejaky cas je zname co tu uz bolo popisane -ateca = yeti2 ( cize nieco ako rapid-toledo) proste zbytocna diskusia

• o 7 měsíců později...
Vloženo

To sice asi jo, ale dle mě jde SEAT trochu jinou cestou. U Supa III se kdysi taky počítalo s CNG, protože MQB de facto připravuje auta na tuhle možnost, a ve finále je z toho prd. Ale nechci vůbec spekulovat, třeba skutečně Yeti ve verzi zapalovač bude.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Renderove fotografie YETI II.

Bude vychzaet z Atecy, maji shodne ramy, ktere jsou na svarovne k nerozeznani, coz je z hlediska uspor jasne, nebudou vyvijet nejaky dalsi typ karoserie.

Budou se lisit pochopitelne designem + nejae dalsi odlisnosti ;)

skye20_588dee50bfa1e.jpg  skye40_588dee5113833.jpg

• Pozitivní 2
  • Negativní 1
Vloženo

Řek bych, že s tou podobou to moc netrefili. Když se kouknu na zadek Atecy, vidím design posledních Škodovek (Kodiaq a Superb), takže myslím, že jen změní grafiku světel do "C"  a možná spodek nárazníku. Otázkou je, jak bude vypadat maska. Ale pochybuju, že bude z Fábie:-D.

Vloženo

:huh::sleep: a proc jsem psal renderove ? Je jasny ze takhle to vypadat nebude ;) uz z fotek je patrne ze je celkem siroky, jasne jsou to fotky, ale i tak ;) proste jen ho nekdop uz videl a trochu si to pribarvil, ja ho jeste nevidel, ale uz vim, ze se vyrabi ;)

Vloženo

Nojo, ale snad nepřevezme od Seatu Atecy i cenu, tam začíná cena nad půlmilionem a za takovou cenu se už dá skoro koupit i VW Tiguan. To u Š Yeti začínala cena pod 400000 Kč.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...