Habi001 Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 (editace) před 18 hodinami, olexaV napsal: já volal prodejci že chci objednat štít a říkal že jím to zatím nejde a to jsem přímo v mladé boleslavi, říkám mu že je již v konfigurátoru a on že ho tam zatím nemaj že jim nejde objednat, tak jsem mu říkal že mě zklamal že to prostě již jde, tak najednou že to teda zjistí jak to s tím je a termínem jestli když to doobjednám jestli se mi neposune auto, ale vypadal jak když se mu nechce nic zjistit, ale já ho prostě v autě chci prodejce ti nekecá, on ho zatím opravdu objednat nemůže. To, že je v konfigurátoru nic neznamená. Ten je pouze orientační. Samozřejmě, hned jak to půjde, tak tě bude určitě informovat. Tvoje jednání jeho směrem není rozhodně fér. Editováno: 15. Prosinec 2017, autor: Habi001 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 já byl slušnej na prodejce, řekl jsem mu že je to škoda ale že si teda počkám, ale mohl být aspon takovej že hned jak to půjde že mi sám dá vědět né že řekne at si přijdu přístě a zjistím si to :o( a to máme objednaný 2 auta a do obou to chcem - jo holt maj dost objednávek tak jim je asi jedno že můžou přijít o 2 zájemce podle přístupu 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 Ja jsem poptal zmenu konfigurace a dealer me to potvrdil ze je mozne objednat digi panel, jen jsem musel vyhodit sportovni volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 Díky za info ,prodejce byl ochotný a tak mám taky doobjednáno. Termín pořád stejný 5-7KT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 Skvele :-) Ja mam termin pozdejsi... 30.5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 11 hours ago, olexaV said: já byl slušnej na prodejce, řekl jsem mu že je to škoda ale že si teda počkám, ale mohl být aspon takovej že hned jak to půjde že mi sám dá vědět né že řekne at si přijdu přístě a zjistím si to :o( a to máme objednaný 2 auta a do obou to chcem - jo holt maj dost objednávek tak jim je asi jedno že můžou přijít o 2 zájemce podle přístupu Ano, v dnesni dobe, kdyz se prodavaji auta velice slusne a Skoda lame rekord prodeje, tak nemuze clovek myslet jen na tvuj digi panel. Myslis ze ma konkretni prodejce u dealera jen tebe jako zakaznika? Pokud o nejakou vlastnost stojis, tak si to musis ohlidat sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 Když už jste nakousli téma prodejci - vše je to o lidech a to z obou stran stolu. Já si na "svého" prodejce rozhodně nemůžu stěžovat, ač jsem jej před koupí auta neznal, tak se ke mě dodnes vždy když jsem třeba na saloně v servisu hlásí. Navíc mi třeba pomohl s řešením reklamace opravy a dosáhl toho, že jsem platil o mnoho méně. A to nemluvím o tom, že u něj není problém se zapůjčením předváděcího auta na víkend. Tím spíš si toho vážím, protože je z většího dealerství a jakožto soukromá osoba která nekupuje nové auto každý rok vím, že má zákazníky s mnohakusovými odběry vozů ročně. Mimoto jsem nedávno poctil návštěvou několik autosalonů a setkal jsem se vždy se zájmem a ochotou pomoci při výběru nového vozu a to i ve chvíli, kdy jsem sondoval velikost slevy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 Já naprosto chápu že pro škodovku jako zákazník nic neznamenám jsem rád že škodovka je tam kde je. Jine auto jsem ani nevlastnil a zatim nemam potrebu.Opravdu mi nedělá problém si to sám ohlídat taky to tak dělám ale mrzí mě prostě přístup prodejce. Jak je nade mnou psáno je to o lidech třeba druhá slečna z prodejny to bylo jiny kafe tam bych šel klidně znova ale ta má na starost pouze prislusenstvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 Naprosto souhlas @stanmar, vstricne a profesionalni jednani je zaklad, o tom zadna. Ale urcite neni v silach sebelepsiho obchodnika, aby sledoval konkretni a relativne banalni komponentu u mnoha zakazniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 (editace) tak po dnešním hovoru s prodejcem, se můžu zítra stavit a objednávám digitální štít, říkal že škodovka upravuje konfigurátor dříve než dá prodejcům vědět, takže ani nevědí co tam dávaj a k nim se to dostane o 1 den maximálně 2 dny pozdeji, já bych teda objednal ještě plno věcí navíc, ale pak bych se s cenou dostal někam kam vůbec nechci ale auto by bylo asi komplet vybavené, takže moje poslední změna, zatím mám výrobu na 6 týden a snad by se výroba posunout neměla :o) chtěl bych se zeptat uvažujete někdo o zástěrkách? Editováno: 18. Prosinec 2017, autor: olexaV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 Já už si digitální štít přiobjednal v pátek.A prodejce už to mohl doobjednat.Na změnu termínu jsem se neptal , protože mám objednáno na konec března.Za mě zástěrky neee!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 Digital Instrument Panel bylo možné objednat až v pátek 15.12. Takže pokud byl někdo u prodejce před tímto datem,určitě nebyla chyba prodejce, že jej nebyl schopen objednat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 Přesně až v pátek a zástěrky za mne také ne !!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 (editace) Moc děkuji, tak je tedy dávat nebudu já se nějak nemohl rozhodnout je pravda že na žádném autě jsem je neviděl Termíny by se měnit neměli nikomu kdo doobjednal štít, tak to vypadá že s tím počítali a kusů bude dost a hlavně hned od začátku roku Editováno: 19. Prosinec 2017, autor: olexaV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 Ja bych je dal, byla to prvni vec, co jsem na Yeti namontoval, boky a zadek se spini mene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 (editace) tak mam po digit štítu, auto je již zaplánováno do výroby a již nelze nic změnit, to je pech doufám že bude nějaká možnost to doplnit do auta a aby se nemusela předělávat komplet elektrika, myslím že panel snad časem bude ke koupi teda apon doufám Editováno: 19. Prosinec 2017, autor: olexaV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 Tak to máš smůlu,já doobjednal v pátek a i podepsal přepsanou objednávku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 no jo já tam v pátek nebyl, volal jsem včera a říkali at se stavím a doobjednám a dneska sám volal že to již dali do výroby že to už nepůjde doufám že to půjde nějak předělat časem teda pokud nebude komplet jinak elektrika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 Kdy jsi objednával a jaký si měl termin ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 (editace) objednával jsem v listopadu v půlce, ale naschvál jsem si dával aby byla výroba až v únoru protože při objednání říkal že by mohl být termín do konce roku a to jsem nechtěl mít nové auto a už rok staré ale byl jsem u něj ve čtvrtek kvůli štítu a říkal že to ještě nejde abych to zkusil v pondělí, tak jsme v pondělí volali a říkal abych se stavil doobjednat a dneska již říkal že nelze že to dali minulý týden do pořadníku na výrobu a tu mam 5 KT 2018 prej první auta s digit štítem jsou pro česanu Editováno: 19. Prosinec 2017, autor: olexaV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 Co je to česana? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 vývojové centrum pro škodovku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 ještě víc mě to štve protože naší maj taky objednaný auto na stejno ale těm to stihli zastavit a tedka to doobjednali, ale je pravda že jim neřekl termín výroby a tedka mě táta provokuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 19. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2017 (editace) Já jsem taky volal prodejci(velmi ochotný) a zatím nemám zaplánováno a předběžný termín 5-7 kt. Editováno: 19. Prosinec 2017, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.