BirK Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Je to ta zelená Emerald metalíza ze standardní nabídky, anebo je to speciální odstín pro SCOUT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 @BirK, je to barva určená jen Karoq a pro všechny výbavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 Karoq Sportline: 180802_Tiskova_zprava.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 Nooooo, tak tenhle už by stál za úvahu. Asi popřemýšlím o změně objednávky, když už mám čekat rok S ohledem na říjnové představení v Paříži, kdy se tak reálně může dostat z výroby k zákazníkovi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 to je ve hvězdách, dokud nespustí objednávání, tak se to nedá říct. Ale rozhodně jich nepůjde zezačátku objednat hodně. Aspoň tak to bylo u Kodiaqa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 Ten sportovni layout kaplicky vypada dobre Doufam ze to pujde i do nonSportLine :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejvlik Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 Ahoj, dnes jsem měl rozhovor s prodejcem. V rámci metodiky měření od 1.9. bude nově povoleno mít na autě jen kola, se kterými je homologováno. Např. pro Ambition 1.0TSI man. je to pouze 16ky a Style pouze 17ky kola. A v TP bude pravděpodobně uvedena už pouze jen jedna velikost. Víte o tom někdo? Měl jsem objednány větší a musel jsem změnit bohužel na ty menší :-( Mám objednáno od března, výroba bude v září. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejvlik Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 jo a taky jsem musel odebrat paket pro špatné cesty. ten je taky asi nějak v konfliktu s novou metodikou/homologací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 O těch kolech jsem to slyšel už i já to řešil s prodejcem ale naštěstí 17 ky kola stačí tak jsem to pak neřešil ale ještě jsem mohl 18ky objednat. Ale je to prej z důvodu homologace daného auta a hlášené spotřebě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 Ten zadny naraznik vo farbe cervenej vyzera solidne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macik68 Vloženo 3. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 Mě se víc líbí to černý oplastování dokola protože to výrazně opticky snižuje výšku toho auta, ale že má každý vkus trochu jiný je jasný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 3. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 V 2. 8. 2018 na 17:09, pejvlik napsal: jo a taky jsem musel odebrat paket pro špatné cesty. ten je taky asi nějak v konfliktu s novou metodikou/homologací Paket pto špatné cesty mám v konfiguraci taky a nemám žádnou zprávu od prodejce, že bych ho musel dát pryč. Stejně tak mám kola 19" a v tomto směru taky žádná výzva na změnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejvlik Vloženo 3. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 Jestli mas style nebo neco jinyho nez 1.0 tak asi nemusis. Me to bylo vysvetleno prodejcem jak jsem psal ze pro ambition 1.0 to nejde od 1.9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlado Piter Vloženo 11. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2018 Zdravim,borci.Dokedy mozem este menit konfiguraciu v objednavke,kolko tyzdnov pred zacatim vyroby ??.Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 11. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2018 Pouze dokud není auto zaplanovano do výroby pak uz to nejde a zaplánovány může být klidně uz 2 měsíce před vyrobou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasi84 Vloženo 28. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 Neví někdo, zda bude možné v blízké době objednat kombinaci 1,6TDI DSG 4x4? Nedávno jsem četl článek, kde zmiňovali, že 4x4 pro 1,6TDI bude možné, ale o kombinaci s automatem se bohužel nezmiňovali. Sice bych radši 2,0TDI, ale to mi nejspíš u šéfa neprojde kvůli vyšším emisím a tím pádem vyšším daním... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 28. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 Kdyz se podivas do vlakna karoq dodaci lhuta, tak cca dve stranky zpatky je tam tabulka popisujici nabehy a vypadky jednotlivych motorizaci. 1.6 tdi je tam jen jako dvojkolka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasi84 Vloženo 29. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2018 Ano, zrovna jsem tu tabulku našel... Zkusím ještě dohledat ten článek, možná se to týkalo jen Octavie a já jsem si to vztáhl i na Karoqa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 30. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2018 @Kasi84 1.6TDI 85kW 4x4 6MP se týká pouze Octavie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasi84 Vloženo 30. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2018 Škoda, ale děkuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlado Piter Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 Zdravim.Kolko aut zmontuju Kvasiny denne?? MB ze vraj 320 den.Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 Boleslav montuje určitě víc vozů. Kvasiny za jeden den cca 900 vozů /Superb, Kodiaq, Karoq, Ateca/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlado Piter Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 ja myslel iba Karoq-Kvasiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 31. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2018 To uz davno neplati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebasten Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 Pánové jak je to tedy s kolama po těch nových emisních limitech (WLTP). Chci si koupit Karoqa na 17", ale na zimu bych chtěl dát 16", budu je mít zapsány v techničáku také ? Podle tohoto článku: https://auto.idnes.cz/rozhovor-martin-hrdlicka-skoda-auto-konstrukter-emise-normy-co2-nox-oxid-dusiku-oxid-uhlicity-iic-/automoto.aspx?c=A180821_181736_automoto_fdv tomu rozumím tak, že ano. Když si objednám nějakou velikost, tak budu mít ve VTP všechny menší kola, ne větší. Je to tak ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.