Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• 4 měsíce později...

no vypadá TO docela gut B) asi vyzkouším a vyměním.

Já to tam mám, svítí to jako kráva :-) a výměna easy. Už mi vadí jen žluté ledky v "baterce" . To je poslední teplá bílá co mám v autě. Vyměnil jsem i světla ve dveřích a svítí to o hodně líp než origo.

20161019_081458.jpg

20161019_081444.jpg

Takže jsi měnil 2x světlo kufru a 4x ve dveřích? A musí dolů tapec ve dveřích?

Co ty stropní stmívatelné? Tam by to asi bylo moc světla, co?

Výměna 10 minut komplet. To nekecám [emoji3] jen se to vyloupne. Ty stropní mám bílé a světla akorát, takže jsem neřešil. Vyměnil jsem tedy v kaslíku. Tam byla taky hnusná žlutá žárovka.

Odesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk

Tu už jsem na superskoda.com nenasel, tu jsi kupoval jinde?

Veď je to tam. Klikni na odkaz od ziza 23 a kúpiť. Hodí ťa do nákupného košíka. Alebo to tak nefunguje ?

Jasne, kufr a dvere jsem nasel, ale ja myslim tu do kasliku jak pise martyx :-) A taky by me zajimalo, jestli vymenil i v zadnich dverich a tim padem jsou zamenitelny a nebo jak to vypada vedle sebe, pokud v zadnich nevymenil a otevre oboje najednou :-)

To som nevedel...

Ty v předních a zadních jsou zaměnitelné. Je to vždy sada, levá a pravá.  Vyměňuje se celý modul.  Kupoval jsem to na tuning in. Do kaslíku jsem dal https://www.tuning-in.cz/bila-zarovka-led-do-obrysovek-4smd-led-12v.html tyhle tuším a bohatě stačí. Tady se musí to světlo rozloupnout a vyndat žárovička a místo ní strčit tu ledku.  Ve dveřích https://www.tuning-in.cz/skoda-superb-iii-led-osvetleni-dveri.html a v kufru https://www.tuning-in.cz/skoda-superb-iii-led-osvetleni-kufru.html. Jdu vyfotit ven jak vypadají všechny čtyři dveře otevřené.

Svítí to fakt peckově. Předtím jsem měl vzadu červenou origo, teď všude bílé. :-)

20161019_191003.jpg

20161019_191029.jpg

Vypada to vazne moc dobre, do toho jdu taky. Ale teda ty popisky nemaji moc detailni, bez tve informace bych nevedel, ze ty dvere jsou sada pro leve a prave dvere a koupil bych rovnou 4x. Takze pokud spravne pocitam, tak jsi hodil do kosiku 1x kastli, 2x dvere a 1x kufr a v souctu to tedy vyjde malo pres 3kkc.

Přesně, platil jsem něco málo pod 3000,- . Kupoval jsem 2x sada (předek a zadek) a jednou kufr. To je taky sada (levá a pravá).  Tu ledku do kaslíku jsem měl už koupenou z dřívějška. Kupoval jsem společně s ledkama do mlhovek.

Super, diky za potvrzeni :)

TO:

martyx1876

Zdarec chlape. To je skvělé, paráda. Už mám dle Tebe objednané LED blinkry žárovky a teďkom určitě půjdu do těch v kufru, to je palba to osvětlení, SUPer(b).  Nebude to tedy psát žádné chyby nikde o poklesu napětí atpod, což. (?)  ..

• 2 týdny později...

Zdarec Supe. Nějak jsem přehlédl tvou otázku, sorry. Mě to nepíše žádné chyby. Dokonce ani když jsem dal led do mlhovek :-)

Jj, ty to valíš i do kastlíku. U mě vyhráli dvě světla do předních dveří, dvě světla do kufru a zatím ty dvě v blinkrech (alles LED).  Dále jsem to rozobjednal skoro za 10kkc na tom OB - díly. (včetně plastové vany, či chromové plachetky volantu).

Tak já už tam nemám žádnou žarovku, všechno pěkně v led. Akorát jak jsem dal mlhovky, tak je vidět rozdíl proti dennímu svícení. Ta teplota je tam jiná, já tam dal tuším 6000K a v denním svícení bude tak 4000K. Nikde jsem nehledal správné hodnoty, je to čistě subjektivní dojem.  

Rozhodně to je lepší než žárovky, s těma to je hnus. :-)

ok, sorry nějak jsem se odvázal, v kufru led super :-) :-)

Čau kluci. Máte někdo nafoceno osvětlení led kufru v combi?

Nevím možná mám primitivní dotaz, ale proč měníte celé světla v kufru, když stačí vyměnit jen žárovky za LED např.  LED 12V 5W W2,1x9,5d bílá s CANBUS za cca 70 Kč a ne za 945 Kč? Design? Svítivost? 

Upraveno od KarelM

• 1 měsíc později...

Ahoj mám dotaz, dá se někde zjistit jake žárovky jsou v osvětlení dveří,kufru,a zadních dveří od kufru combi abych nemusel vše otvírat?...chtěl bych koupit Led žárovky...snad jsem nekoukal špatně,ale v návodu to asi není...

Super tak tomu říkám odpověď předpokládám že to máš vyzkoušené a že to nehlásí chyby...díky moc...!!!!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.